Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Posto nisam 'tela da otvorim temu zbog jednog pitanja, evo teme za informacije o navedenim prevoznim sredstvima.

Mene naime zanima koji i kada obicno bus staje u Glavnoj u Zemunu za Novi Sad? Ja sam ih jako cesto vidjala, ali ne znam kad ih ima, a u informacijama kazu da ne znaju. Krenula bih oko 12. A mnogo bi debilno da idem u centar pa da se iz centra vracam na ovamo.

E, da i ne bi bilo lose da me neko uputi kako od autobuske u NS do centra (neki bus 4 cuh) kao i kako do tvrdjave etc...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
od autobuske do centra u Novom Sadu mozes cetvorkom, staje ti bas preko puta mesta gde izadjes iz busa na glavnoj stanici.
Ako zelis od autobuske do tvrdjave, onda samo prosetas pravo od stanice Bulevarom oslobodjenja do sledeceg raskrsca (ugao Kralja Petra i Bulevara oslobodjenja ), skrenes levo i cekas trojku :)
a ako ces iz centra na tvrdjavu, mozes i pesice jer je jako blizu..samo dodjes do Dunava, predjes most i tu si - ne treba ti ni 10 minuta; a ako ces busom do tvrdjave onda cekas trojku tamo gde si sisla sa cetvorke da bi dosla u centar :)

021444021 Izvoli broj autobuske u NS-u, pa pitaj da li oni znaju nesto o tome
Korisnikov avatar
By emo_haos_
NS part of the answer:

kada izađeš sa ž.stanice, sa tvoje leve strane je autobuska stanica sa koje polazi četvorka. (možeš pogledati red vožnje na www.gspns.co.rs/redvoznje.php, mada dosta često ide).
Bus br. 4 te vodi do centra, mislim da je četvrta po redu stanica u centru grada. (prva kod lutrije, druga kod one ogromne zgrade u staklu, treća kod pekare žeki, i četvrta kod podzemnog prelaza)
btw, u NS se u bus može ući samo na prednja vrata (da se slučajno ne bi ispalila).
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mada bih ja od centra se radije prošetao do tvrđave. Tako je mnogo lepše. :)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
hajde sad da ja pitam ko je od forumasa za kafu danas negde u gradu :)

hys - sorry zbog spamovanja teme :kiss:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Zacudilo bi me da ti na informacijama ikada znaju kako im ide red voznje :lol:

Malo su bezobrazni, vozni red voznje je isti godinama.
Evo pogledaj ovde sta ti odgovara, samo ukucaj svoje stanice - http://212.62.59.84:8080/Redvoznje/index.php
U 12 nema, ima u 10:55 i 13:50...

Sa vozom iz Beograda (Zemuna) ne bi trebala imati problema, meni se nije dogodilo da kasni, dok iz Novog Sada to vec moze da se dogodi. Jako cesto mi je kasnio ovaj iz NS (mozda ja nemam srece), jer on ide iz Subotice pa se tu nesto dogadja.

Inace svi busevi koji idu iz NS za Bg staju u Zemunu, pa nema razloga da ides do centra grada, izadjes/udjes na svojoj stanici...

To je valjda to :nesiguran:

Imas podatke za NS, iako je to sve toliko blizu da nema potrebe ni da se cimas busevima.
Vrlo je verovatno da ces peske pre stici :)
Korisnikov avatar
By Hys.
E hvala drugari!
Mene muci jos uvek ovo dal ima neki bus koji staje u glavnoj u zemunu, da ne idem do centra bg...

Znaci 4 stanica je centar...i kad dodjem tamo nekako treba da nadjem dunav pa cu i tvrdjavu :lol:

Zapisacu ovo sto ste mi napisali, a i nije me (mnogo) blam da pitam ljude na ulici ^^
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Ok, ti si pitala za bus, ja sam odgovorila za voz...
Vracam se na spavanje... :lol:

Kada izadjes iz 4. u centru, nastavis pravo i naleteces na Dunav, tj. na most koji vodi preko Dunava, sto ti je jos bolje. Ne mozes promasiti sve i da se potrudis, samo pravo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Volem da setam :setnja:

Hvala plasticna :D !
Korisnikov avatar
By Hys.
btw, slobodno mozete da mi preporucite mesta za dobru kafu/klopu.... :trep:
Korisnikov avatar
By elektron84
Emo je lepo objasnila.
Sidjes kod Bazara (4. stanica cetvorkom) i samo pogledas dole (u pravcu busa koji ce produziti) i videces most. Lagana setnja, nije strasno :)

Mada, mozes i jednu stanicu nize, kod Veca. To ti je skretanje desno posle te cetvrte stanice. I onda se vratis nekih 30 m i ides desno na most. Mozda je malo blize tako :)
Korisnikov avatar
By elektron84
Predlazem ti da klopu/pice obavis u gradu, na tvrdjavi su oni fancy kafici pa je malo skuplje.

U centru su ti cene pica manje vise iste :)
A klopa, mozda Foody? Oni imaju kuvano :D
Pored Katedrale su, ne mozes ih omasiti
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
A za hranu...hmmm...
Imaš fantastičan banjalučki ćevap u Jevrejskoj (blizu Futoške pijace)...
Korisnikov avatar
By mish_beli
Hys, sa glavne stanice u Zemunu (ona ispred one pekare, "kod poshte" ) autobuse imash stalno.
Jedni idu autoputem, drugi starim putem.
A ti poshto idesh do N.Sada nije ni bitno u koji cesh uci.

Dugo nisam ishla busem, ali recimo na svakih pola h (zapravo chim vidish neki "veliki lepi bus" trchi- taj ide ili staje u N.Sadu :)
A ukoliko imash red vozhnje sa Glavne stanice u Beogradu, ti rachunaj da mu treba oko 10tak min do Zemuna. (Svi staju na toj stanici)

Srecan put.
P.S. Ako zhelish da idesh " na slepo" a zhelish krenuti oko 12h...
Savetujem ti da budesh na stanici u Zemunu oko 15 do 12h... Sigurno ce naici neki.
Stvarno, idu bash chesto :mama:
Korisnikov avatar
By Hys.
Hvala! Tako cu i da uradim. A vidis ovi sa autobuske "ne znaju da ijedan staje u glavnoj" -valjda to rade ispod zita. Imam tajmtejbl sa ove glavne u centru, idu non stop.

@Korvin

Bicu tu preko dana, predvece se vracam,nisam za fensi mesta, vise sam pub/topla atmosfera fazon co'eka :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
evo ti info iz prve ruke. hvataj u 14:40 Saobraćaj Odžaci, on staje u Glavnoj u Zemunu u 14:55 - 15 h, zavisi od gužve, a u NS je u 16:15, pošto ide autoputem. imaš popust na indeks 30%, ako poseduješ isti.

inače ne idu svi busevi za NS kroz Zemun. idu svi koji idu starim putem (ali oni putuju po 2,5 - 3 sata) i staju neki koji se posle uključe na auto-put (kao ovaj). većina ovih koji idu auto-putem motaju odmah desno na Gazelu ili idu na Brankov most, pa se uključuju kod Sava centra ili dole kod Arene.
Korisnikov avatar
By IriS
ima li neki teleport do Novog Sada? treba mi nešto :nesiguran:

lm, zovneš BAS, pitaš kada, oko tog vremena koje ti treba, ide neki bus u NS autoputem... oni ti kažu... na to dodaš 10 do 15 min i voila. :hvala:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by 2Q2Bstr8

inače ne idu svi busevi za NS kroz Zemun. idu svi koji idu starim putem (ali oni putuju po 2,5 - 3 sata) i staju neki koji se posle uključe na auto-put (kao ovaj). većina ovih koji idu auto-putem motaju odmah desno na Gazelu ili idu na Brankov most, pa se uključuju kod Sava centra ili dole kod Arene.
Severac uvek ide kroz Zemun.

a ja volem Severac :smug:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
oni voze na svaka dva sata, ali kod njih nema popust. :trep:
Korisnikov avatar
By IriS
e, možda izgledam kao da imam indeks, ali ga nemam (srećom ne više) tako da me za popust boli pipica. ja volim udoban i brz prevoz, a oni mi to uvek priušte.
i missim, karta je smešno jeftina. više para ostavim za taxi u BGu iz ove moje vukojebine. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da si rekla na vreme, ja bih se lepo organizovala da te cekam i odvedem di oces...a kad ti treba prazno vreme, odem da se vidim s nekim...'bemu, bre Ivana!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!