Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By CareBear
Swanheart, ako ti treba nesto da nosas tamo-amo razmisli o nekom WD Passportu ili Transcendu. Prvi je preziveo pad sa sve mojih puno kilica preko bez problema, a vuku struju sa USBa.

Andjela, sta je sad best buy za isto oko 6k za upgrade laptopa? Kapiram da mi je bolje da ostanem na 5400rpm? Tisi su i manje struje vuku, a ne znam kolika je razlika u brzini i zagrevanju.
By Orion
Malopre ušao u kuću, lap bio uspavan i sad odjednom ikonica baterije ima onaj šugavi crveni x preko i piše 'Consider replacing your battery. There is a problem with your battery, so your computer might shut down suddenly.'
Ne sećam se da li mi se ovo pre dešavalo, probao da restartujem i ugasim, al' ovo i dalje stoji.

Da li je zaista moguće da je crkla? Nema ni godinu dana. :rida:
By Orion
Skinuo BatteryCare i posle tri minuta nestalo ono.
A prvo pokazivalo kako je kao 100% full (iako nije na punjaču već 15-ak min pa onda palo na 75% pa odjednom na 45% u roku od minut i sad samo postepeno spada pošto i dalje nije uključen.)

Should I be worried? :iskolacen:

edit: sad se opet vratilo na 70% i kao ostalo 29 min :rida:

edit2: sad je 53min al kao 84% :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Madonna
e a šta radiš? znaš li da kad kad ostaviš lap top u stand by tj kad ga ne diraš i pogasiš sve programe on pokazuje da je više vremena preostalo, isto tako ako ga siluješ muzikm, obradom nekom, itd itd onda pokaže kao da je ostalo manje. možda je to. a ako nije nemam pojma :lol: ali opet možeš servis?

edit:
Originally posted by Null

e a šta radiš? znaš li...
koliko je ovo retardirano..
By Orion
Znam to ali opet je skroz bilo wierd danas. Sad je kao sve ok pa ću da se pravim da onog nije ni bilo. :kopanos:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Narode, ja se razmišljam da uzmem neki netbook, treba mi nešto malo i prenosivo i da mu baterija što duže traje, pa rekoh da pitam ima li nešto što preporučujete a da mu je cena do 300 eura.

Ja sam bacila oko na ovaj: http://www.pcpractic.rs/proizvodi/netbo ... px-blu024s , isplativo li je, ima li iskustava?

Ili drugih preporuka, razume se.

Hvala unapred!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by olga_diktator

Narode, ja se razmišljam da uzmem neki netbook, treba mi nešto malo i prenosivo i da mu baterija što duže traje, pa rekoh da pitam ima li nešto što preporučujete a da mu je cena do 300 eura.

Ja sam bacila oko na ovaj: http://www.pcpractic.rs/proizvodi/netbo ... px-blu024s , isplativo li je, ima li iskustava?

Ili drugih preporuka, razume se.

Hvala unapred!
ako imaš nekog ko će u skorije vreme da se zapućuje iz ju es eja u ove krajeve, naruči da ti donese. tamo su ultrajeftini. mislim da bi za tu kintu tamo mogao da se uzme i neki sa 2gb ram, što bih ti toplo preporučila, pošto je sporoća jedina falinka tih netbukova.

ja imam malenu toshibu, laka, prenosiva, bakterija traje pun qrac vremena, jedino me smara što ne podnosi previše otvorenih programa istovremeno (moja ima 1gb ram), a ja patim od patološkog multitaskinga.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Meni treba za pisanje i surfovanje i eventualno ubijanje vremena nekim filmom ako sam u vlaku. A kolko traje baterija toj tvojoj mašini? Ovi neki Asusovi modeli navodno traju po 6 sati i preko efektivnog rada.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
uau. to mi treba!

sad još da nađem ujaka iz amerike. e, a reci mi, kakav je ekran, jel mat? samo da je mat, ne mogu one šljašteće da podnesem!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
nemam pojma, slatka. ne znam šta podrazumevaš pod mat, a šta pod šljaštećim ekranom. :nerd:

mis'im, ono, normalan je. :lol:
a šljaštavost, uostalom, mo'š da podesiš kako ti odgovara. ha ja.
Korisnikov avatar
By CareBear
Olga, ovo ti se uklapa u cenu: http://www.gigatronshop.com/laptop_racu ... n55ccc-138

Instalirao skoro jedan i pao na dupe koliko je brz. Tera Win7 sa sve Aerom bez problema, kao i youtube HD i bilo koju web stranicu sa dosta flasha. Cak ima i 2 god garancije, sto je pristojno. Jedino sto je ekran glossy iliti sljasteci.

Ova Toshiba sto ti je Lepa Krepa preporucila je isto odlicna, ima je decko vec godinu dana i veoma je zadovoljan. Ako ne radis procesorski zahtevne stvari, odlicna je kupovina. Ona ima mat ekran.

Orion, ako imas Win7, moze da sedesi da je bug u njemu. Bilo je svojevremeno price da nisu lepo uradili driver za bateriju, pa da javlja tako nesto. Javice se Andjela verovatno sa preciznijim info.
Korisnikov avatar
By blenta
jel moze usporedba sledecih mobilnih uredjaja od strane tech autoriteta :

1.droid pro - prednost - global ready- moze da radi i u usa i u srb, mane - dizajn

http://www.motorola.com/Consumers/US-EN ... N.overview

2.Iphone koji ce ici preko verizona vrlo skoro
prednost- iphone :) i iphone apps tipa grindr izmedju ostalog , mane - izgleda nije global ready jer je razlicita tehnologija od att iphonea (dosadasnjeg)

ovde su jedan do drugoga sa specifikacijama- klik na compare
http://www.phonearena.com/phones/compar ... /4828,5132
fala

edit:
upravo saznao da postoji i droid 2 global
koji moze da se koristi svuda
a ima i poprecnu qwerty tastaturu
sto mi se jako doima

pa ako moze komenti i preporuka izmedju sva tri

http://www.wirefly.com/learn/resources/ ... omparison/
By Swanheart
Originally posted by CareBear

Swanheart, ako ti treba nesto da nosas tamo-amo razmisli o nekom WD Passportu ili Transcendu. Prvi je preziveo pad sa sve mojih puno kilica preko bez problema, a vuku struju sa USBa.

Andjela, sta je sad best buy za isto oko 6k za upgrade laptopa? Kapiram da mi je bolje da ostanem na 5400rpm? Tisi su i manje struje vuku, a ne znam kolika je razlika u brzini i zagrevanju.
:)

uzela na kraju ovaj

http://www.winwin.rs/-hdd-5400-25-500gb ... ctId=30404
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by blenta

jel moze usporedba sledecih mobilnih uredjaja od strane tech autoriteta :

1.droid pro - prednost - global ready- moze da radi i u usa i u srb, mane - dizajn

http://www.motorola.com/Consumers/US-EN ... N.overview

2.Iphone koji ce ici preko verizona vrlo skoro
prednost- iphone :) i iphone apps tipa grindr izmedju ostalog , mane - izgleda nije global ready jer je razlicita tehnologija od att iphonea (dosadasnjeg)

ovde su jedan do drugoga sa specifikacijama- klik na compare
http://www.phonearena.com/phones/compar ... /4828,5132
fala

edit:
upravo saznao da postoji i droid 2 global
koji moze da se koristi svuda
a ima i poprecnu qwerty tastaturu
sto mi se jako doima

pa ako moze komenti i preporuka izmedju sva tri

http://www.wirefly.com/learn/resources/ ... omparison/
izmedju ta tri iPhone

samo meni malo smeta zatvoren sistem Apple
Korisnikov avatar
By blenta
malopre pricao
ne radi taj novi verizon iphone nigde mimo na verizon mrezi
sto mi je deal breaker

stoga uzeh droid 2 global beli

a morao sam da se odlucim sada jer
mogu da ga dobijem besplatno

nemam nameru da placam 5-6 stotina dolara za igracku
Korisnikov avatar
By blenta
andjela

jel mi je za telefon bitno da moze da radi svuda

sad sam u usa
sigurno cu skoro ici na mesec dva u mexiko
vrlo je verovatno da cu na leto biti u tajvanu
i za godinu dana i nesto se mozda vratim u srbiju

probao sam iphone 4 kad je tek izasao na att i vratio ga posle nedelju dana
jer je stalno neke bagove imao
mada cenim da je sad mnogo bolji jer je ono bilo prvo izdanje
deal breaker mi je sto verizonova varijanta je samo cdma (presao sam na verizon u medjuvremenu)

igrao sam se na licu mesta sa iphonom i droidom 2

iphone je lepsi, bez daljnjeg i vise rafinisan
ali droid 2 je masina za iphone pogotovu ovaj droid 2 global koji ima snazniji
cpu od obicnog droid 2

nisam bas neki obozavalac motorole ali je razlika u brzini primetna
i ima ispod normalnu tastaturu sto mi se jako svidja

btw htc ne iz razloga sto su mi ponudili besplatno da zamenim za koji hocu
te sam normalno gledao najbolje (i najskuplje) a da su global capable
Korisnikov avatar
By mitrandir
Obarao sam sistem danas, Windows 7, 64-bitni. Instalirao Mozilu 3.6.13. i ona je rešila da mi ne pamti mail i pass ni za jedan sajt, tj. ako sajt ima opciju "Remember me" onda je OK, inače Mozila mi ne nudi da to pamti.
U Tools-Options-Security je štiklirano Remember password for sites.
Korisnikov avatar
By andjela
vidi da nemas neki sajt u exclude (tj da za njega ne pamti pass)
Korisnikov avatar
By mitrandir
Sredio sam stvar. Deinstalirao i opet instalirao mozilu, jer je, iz njoj znanih razloga non-stop radila u private browsing modu iako to nigde nije pisalo :S
By Orion
I naravno, sad kad je sve ok sa baterijom ne radi rezač.
A vratili su mi ga iz servisa pre tipa 3 meseca i tad su zamenili prošli pošto je i taj prestao da radi. Ovaj je radio do sad, mada nisam siguran da l' sam u ova 3 meseca narezao 3 diska, sad kad stavim da se reže on kao završi a cd ostane prazan. What's wrong???
Korisnikov avatar
By Rei
Hteo sam da dokupim jos memorije za svoju kutijicu :maji: pa samo da pitam da li treba da obracam paznju da se latencija poklapa (CL5 / CL6) ili mogu to da ignorisem?
Korisnikov avatar
By Rei
Zaboravio sam jedan detalj - a voltaza? :D 1.8V vs 1.9V

hvala :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!