Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Boris Dežulović
- Gospodine Antiću, koliko Srba, prema podacima kojima raspolaže vaš Napredni klub, živi u regiji?
- Prema našim podacima, u državama Balkana, van granica Srbije, živi oko dva miliona Srba.
- To je značajno manje nego prije rata?
- Da, u bivšim jugoslovenskim republikama, ne računajući Bosnu i Hercegovinu, živela su 729.292 Srbina. Danas ih je tamo oko 478.425, dakle dvesta pedeset hiljada, odnosno 34.4 odsto manje.
- Istovremeno, broj Srba u Srbiji je ostao gotovo isti?
- Tačno. Broj Srba u Srbiji za to vreme je porastao samo 0,5 odsto.
- Dolazimo do ključnog pitanja: gdje su, prema vašim informacijama, nestali svi ti Srbi?
- Mi u Naprednom klubu analizirali smo podatke i došli do neverovatnog otkrića.
- Da, izvolite. Recite.
-
- Gospodine Antiću?
-
- Gospodine Antiću, gdje ste nestali sad?!?
-
Nestanak Čedomira Antića prijavio sam policiji i Naprednom klubu, gdje su ga rezignirano upisali u golemi spisak nestalih. Srbija je tako ostala bez vodećeg eksperta za paranormalne pojave, a ja bez odgovora na pitanje: gdje nestaju Srbi?
Originally posted by Incubus
Red je da se zagledam u sisurdaćetine da spasim narod odabrani i 'vako i 'nako
Originally posted by kal zakath
E znao sam. Još par godina i sam ću da tumaram forumom.
Originally posted by Lepa Krepa
gube!
ua gube!
(fala ti, moj lipi don andro!)
sada će klinci i klinke sa kube
imati lepe i zdrave srbe
ua tetkice
ua gube
there. now it makes sense.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!