Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Izvini što vam kvarim raspoloženje.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja sam kao klinac non stop bacao petarde :kesa:
Korisnikov avatar
By Madonna
sanjao sam ovo i probudio sam se plačući :/
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mage

Mozes li da, nama ovako neukima, objasnis zasto?
Koliko god se trudila, nikako ne mogu da uvidim zadovoljstvo u rizikovanju ozbiljnih opekotina i svojevrsnom vandalskom ponasanju (jer pucanje petardi uznemirava zivotinje i ljude oko tebe).
Korisnikov avatar
By Mage
Pa ne znam stvarno, meni to tada bilo zabavno :neznam:

Šta reći... glupi klinac. Nisam ni razmišljao nešto puno o opasnosti... Joj bože kad se setim jedne nove godine smo napunili interfon na jednom ulazu petardama qq... Sad me je sramota kad se toga setim.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Mage...huliganstino jedna :indijanac: :D

On topic-predpostavljam da ce vecina ljudi koji budu citali ovu tuznu vest u novinama prvo pomisliti kako je kriva hitna pomoc jer nisu dosli po pozivu (sto jeste tacno) ali takodje je tacno da su roditelji samog deteta najvise krivi jer dozvoljavaju malom detetu da baca petarde bez nadzora odraslih i to na neogradjenim stepenicama kuce sa koje je to dete vec jednom palo i jedva zivo ostalo...treba roditelje optuziti za ubistvo iz nehata u ovom slucaju :sudija:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Blond Brat
Originally posted by Mars

Srbija 2:

Sada ga sahranjujem, a u kovčeg sam mu stavio tri pakovanja petardi

Srbija 4:

Rekli su da nemaju slobodnih vozila(sanitetskih) . Međutim, kad smo stigli u Smederevo, na njihovom parkingu zatekli smo čak pet automobila

Tuzno.

A to jadno dete ni krivo ni duzno, napravile ga budale, budale mu i dosle glave...

Kad pomislim kakve neodgovorne osobe radjaju/prave decu, dodje mi da sednem i da placem. :ostrisekiru:
Edit: Dodje mi da im svima podvezem jajnike i uradim trajnu vazektomiju. Gomila goooomila idiJota!
By Kragi
jao, mislim da sam gledao majku deteta koja je davala izjavu. Da li pod nekim lekovima za smirenje ili necim drugim mrtva 'ladna prica o dogadjaju ... kao da joj je uginulo morsko prase. Uzas.
Korisnikov avatar
By *deni*
Iako se nezgode i nesreće prouzrokovane ispaljivanjem petardi dešavaju svake godine, to ne sprečava decu da ih opet i opet kupuju i besomučno ispaljuju.
Zabavno im je i kupuju ih čak i mimo znanja roditelja. Traže lovu za novu svesku, pa odu na pijacu i kupe petardu.
Ja ne mogu da krivim decu, meni je i u ovom godinama zanimljivo da ponekad zapalim i bacim petardu, pa kako neće biti njima ?
Nekima posebno zadovoljstvo predstavlja da zapaljenu petardu bace blizu nogu slučajnog prolaznika, pa onda gledaju kako ovaj skače od šoka kad petarda pukne.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*

Nekima posebno zadovoljstvo predstavlja da zapaljenu petardu bace blizu nogu slučajnog prolaznika, pa onda gledaju kako ovaj skače od šoka kad petarda pukne.
Da, ali ne može da se uporedi sa onim zadovoljstvom i onim efektom kada ubaciš nekom u kapuljaču.

:andjelak:
By Sixto
Hiljade ljudi zive u nedovrsenim kucama u Srbiji, to je cinjenica!
Hiljade ljudi daje deci da se igraju petardama, piju pivo a jos ni u vrtic krenuli nisu, voze kola sa jastukom pod dupetom, vezuju im crven konac oko ruke...
Ovo je Srbija i od nje cemo da umremo, nazalost!

A Tadic menja izgleda sanducica jer je kanda jedino to bitno u ovoj drzavi truloj! Tadicu u sanducicu te sahranili kad ti vreme dodje, nakazo obrva ocupanih!
Jos cemo da zalimo za nekim poput Milosevica!
Korisnikov avatar
By Mars
Blago onom ko se i u to ugradio...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Wilhelmina

Na ovakve teme uvek ostanem bez teksta.....

Bogami, napriča se ti dobrano u ovoj temi za nekoga ko je ostao bez teksta...
:lol:
Šala mala..
:sweet:
Sta cu, kad volim da pricam. Ja tako nazovem drugaricu da joj nesto kazem, pa pricamo dva sata. Ili skoknem na kafu, pa ostanem do ujutru. Znam jako puno reci, pa ih nekad moram i koristiti. :andjelak:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Sixto
A Tadic menja izgleda sanducica jer je kanda jedino to bitno u ovoj drzavi truloj! Tadicu u sanducicu te sahranili kad ti vreme dodje, nakazo obrva ocupanih!
Nemoj tako... :murkan: Opet će pobjeći u Rumunjsku... :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Da, ali ne može da se uporedi sa onim zadovoljstvom i onim efektom kada ubaciš nekom u kapuljaču.

:andjelak:
Tako ljudi i dobijaju opekotine od petardi. A ja nekako zagubih osecaj empatije prema nastradalim korisnicima tih stvarcica... jos pre neku godinu sam slusala starog pekinezera moje rodjake kako cvili i skace kad god pod prozorom pukne petarda... kako starom psu objasniti da ga to nece povrediti? A njihovo culo sluha je jos izrazenije od ljudskog... Jadan pas :(
Korisnikov avatar
By Mars
One jedne godine na Zlatiboru...pa to je bilo strašno. Da skreneš pameću od pucanja.

A bilo je nekih koje bi valjda trebalo da se ispaljuju u vazduh, e njih su bacali po horizontali...uz tlo, dalje od tla...u visini glave...ama užas kompletan.

A životinjke verujem da burno reaguju.
Korisnikov avatar
By acid drop
moj pas je cvileo par minuta pred doček i nekoliko minuta potom. plašljiv je mnogo.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Mage

I ja, i ja. :yay:

Tad mi je to jos bilo zanimljivo, sad ne vidim ama bas nikakav smisao. Osim kad klinci tokom leta, usred noci bace komsiji pod prozor, pa i ja likujem sa "kome ce on da busi lopte, mamicu mu.."
By Sixto
Originally posted by 2kune
Originally posted by Sixto
Nemoj tako... :murkan: Opet će pobjeći u Rumunjsku... :vatroslava:
Nece, ima dva pit-bula da ga brane! Trivanovu i Kolundziju! Ne postoji govno koje on izasere, a da njih dve nisu u stanju da od njega naprave marcipan.

Toliki sunovrat moralnih vrednosti, deca u skolama prave toliki haos, palicama prete profesorima, jebavaju majku, a on je nasao o sanducicima da dekrete donosi! Bolestan sistem, stranka, kabinet na celu s njim... Toliko truo da ce odjednom poceti u sebe da se urusava i sam sebe prozdreti na kraju!
Korisnikov avatar
By Mars
Pa to je ono.

Kao klinac sam zeleo da kupim i pojedem milion cokoladnih bananica, a sada mi (kad mogu) ta ideja nije preterano zanimljiva.
By therealrocknrolla
U moje vreme nije bio veliki izbor pirotehnike, imali smo samo one tanke zelene petarde (Pirat). Radi jaceg efekta, valjalo je nagurati vise petardi u neku konzervu pa pripaliti. A tek za Badnje vece, kad u crkvenom dvoristi zapale badnjak a deca bacaju petarde u vatru, dok pojedini stariji ''znameniti'' sapcani pucaju iz prangije...
E, onda su na televiziji prikazali neku slatku decicu sa mesnatim, debelim rukicama i ne bas svim prsticima. Ostavila sam petarde, sve do ove godine kad mi je burazer uvalio neke debele crvene sto pucaju k'o sveti Ilija. Reko' aj da bacim pet komada. Dve nisu ni eksplodirale jer sam zesce cvikala pa sam ih bacala i pre nego se pripale.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

One jedne godine na Zlatiboru...pa to je bilo strašno. Da skreneš pameću od pucanja.

A bilo je nekih koje bi valjda trebalo da se ispaljuju u vazduh, e njih su bacali po horizontali...uz tlo, dalje od tla...u visini glave...ama užas kompletan.

A životinjke verujem da burno reaguju.
pa ova moja i ne. više se ja istraumiram nego ona.

inače, dva sprata iznad mene živi dete debil koje već danima radi sledeću stvar:
odškrine prozor
izbaci 5-6 petardi istovremeno (na automobile parkirane ispod prozora, mind you)
onda sav preplašen proviri par puta u roku od 5 sekundi
a zatim brže-bolje zatvori prozor.

i tako on and on, sa izbezumljenim izrazom lica, kao da mu neko iza tog prozora drži pištolj uperen u potiljak i tera ga da to radi. u čemu je zadovoljstvo, uopšte mi nije jasno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zabranio bih sve praznične gluposti, uključujući i petarde.

Ni kao mali nisam uživao u tome, potpuno besmisleno!

Uz to mi traumiraju mačku! :rafal:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
i kakve veze ima Božić, tj. Badnje veče sa petardama??????!

(možda nije on topic ali morala sam negde postovat')
By J...
Originally posted by emo_haos_

i kakve veze ima Božić, tj. Badnje veče sa petardama??????!

(možda nije on topic ali morala sam negde postovat')
Ima veze s pucanjem, nekad su pucali iz puske na badnje vece (i to u vreme kad zavrse s pecenjem praseta tj. pecenice), sad to rade s petardama a vreme i razlog nisu vise bitni.
Korisnikov avatar
By 2kune
eh da... i ja se sjećam kad se za božić pucalo... :zmija:
By Speculum Columbae
Originally posted by Wilhelmina

Zapanji me cinjenica da decu tako lako prave kreteni.
Deca se ne prave kretenima, deca jesu kreteni, samo sa mnogo manje znanja i uzdržavanja nego odrasli.
Ista slama u glavi koju poseduju odrasli je i u dece (s tim što deca imaju nekakvo slabo i klimavo, ali ipak nekakvo opravdanje, dok odrasli nikakvo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!