Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by _miki_Ma ako imas 100 e za povratnu kartu, imaces i 200 e. Ustedi za druge stvari. A napisao sam ti vec - od aerodroma do Termini zeleznicke stanice potrebno je jos 14 e.
Da,video sam ovo.
Mene zanima nesto ranije-krajem septembra i pocetkom oktobra.
Originally posted by _miki_Mozes do Milana autobusom, a onda vozom od Milana do Rima (Termini).
Koliko sam se do sada raspitao,autobuzi ne idu do Rima,ima nekih varijanti do Milana(u jednom pravcu kosta 6 300 dinara).
Ne znam ni koliko se to isplati.
Originally posted by DinaSprit asperol?
Moralo je da se popije naiskap to neko njihovo pice ali ja nisam mogla...
Originally posted by DinaObožavam ga.
Takodje i veliku decu od tri do cetiri godine ubacuju u kolica, Loni je prvo meni govorio da su to mozda deca sa invaliditetom.
Originally posted by LoniDobro je.
Evo i mene.
Sve je bilo onako kako Dina kaže.
Originally posted by MarsBas pokusavam da se setim ali ne znam tacno sta smo to pisali... Uglavnom se slozimo, mada i ne mora da bude. Ja malo vise volim orijentalne zemlje i njihovu atmosferu od Lonija pa jedino da je to...
Originally posted by LoniDobro je.
Evo i mene.
Oko Istanbula se onomad nešto niste složili, ko na dva različita mesta da ste bili.
![]()
Originally posted by Dina
Jednom smo sreli Engleze koji su isto tragali i oni nam objasnise koji bus ide do naseg hotela. Kad god razmisljam o tome cudim se kako su ti Englezi to znali kad nisu odatle i oni su lutali za taksijem...
Originally posted by Dina
Takodje i veliku decu od tri do cetiri godine ubacuju u kolica, Loni je prvo meni govorio da su to mozda deca sa invaliditetom. Ali kad smo ih videli petoro i vise onda je ta teorija pala u vodu.
Originally posted by Loni
Evo i mene.
Originally posted by Loniawww, bless yer little socks
Poslednjeg dana sam s prozora basa izbrojao 20 koji mi se ne dopadaju,
a samo 4 koji mogu da prođu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!