Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by StripiI ja sam mu skretao pažnju na to kako treba da postavi zapis sa youtube-a, ali ne vredi. To tvrdoglavo kao mazga i bezobrazno kao uštva.
@ Taurus.
Nema dugo, jedno dvije godine, kako smo uveli novinu bb koda za youtube linkove. Dakle, uneseš [youtube] na početku linka i [/youtube] na kraju i onda tvoj post izgleda super, jer se tvoja lijepa želja odmah vidi u postu.
I da, thx. naš kršćanski brate![]()
Originally posted by *deni*necem
Originally posted by StripiI ja sam mu skretao pažnju na to kako treba da postavi zapis sa youtube-a, ali ne vredi. To tvrdoglavo kao mazga i bezobrazno kao uštva.
@ Taurus.
Nema dugo, jedno dvije godine, kako smo uveli novinu bb koda za youtube linkove. Dakle, uneseš [youtube] na početku linka i [/youtube] na kraju i onda tvoj post izgleda super, jer se tvoja lijepa želja odmah vidi u postu.
Elem, srećan Božić želim svima, što i sebi želim.
![]()
![]()
Originally posted by taurusNije ti lepše, nego ti je lakše.
Originally posted by *deni*necem
@ Taurus.
Elem, srećan Božić želim svima, što i sebi želim.
![]()
![]()
meni lepshe izgleda ovako
![]()
Originally posted by LoniZašto da budu zaboravljeni ?
Srećna svima nova godina s željom da božić i ostali verski praznici budu uskoro zaboravljeni.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!