Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Da li je iko isprobao Cataclysm?

Svaki sledeći nastavak obara rekorde u brzini prodaje koji je držao prethodni.

Wow rules the World!
Korisnikov avatar
By Madonna
im playin. ali ne bih sad da dramim koliko je dobro...
nego pre neki dan naletim na locka Britneyfears :hail:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Sve što znam ko Kataklizmi za sada je da tu noć šanse nije bilo da se ulogujem. Opet kasno na žurku stižem.
Korisnikov avatar
By Rei
Igrao klizmu nekoliko dana. I WoW sam malo igrao... Actually, igrao sam se po starom svetu, vodio sam druida do lvl 40-nesto kalimdorom, najiskrenije, nisam uopste odusevljen novim sadrzajem, naprotiv. Kad pomislim da su najavili da ce preraditi i Outland, place mi se. Ne znam kakve su 80+ zone ali ovo je jadno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne može se ni očekivati nešto potpuno drugačije i spektakularno u vizuelnom smislu.

Mene više zanima kako izgleda Talent system i Stats u izmenjenom obliku.
Korisnikov avatar
By Revival
Jaoo tek sad videh temu,mada i nov sam na forumu...eto igram wow vec 5 godina ...no life ...no life at all al mi ova nova expanzija ne deluje toliko interesantno...jel ima nekoga na Sylvanasu il Nordrassilu?
Korisnikov avatar
By erkondisn
ja sam za(o)stao jos na Warcraftu 2 :lol:

a onda sam dobio Internet...
Korisnikov avatar
By Kadmiel
U slucaju da nekoga zanima, MoP trailer...

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne zanima nikoga! WoW nije pokazao ništa inovativno godinama, vreme je da smisle novi projekat. Neće valjda dogurati do 10 godina postojanja?!

Dovoljno su se nakupili novaca, stvarno bi bilo lepo od njih da izbace nešto potpuno novo i drugačije.
Korisnikov avatar
By Dirrty
To nije smešno, već tužno!

Čujem pritom da je The Secret World zakazao... bruka!

Čemu da se nadam?!

:besimse:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ne znam Drco, nisam ti baš najbolji sagovornik na ovu temu.. Što se igara tiče, kad Creed nije uspeo da me navuče pričom da ih počnem da igram, onda sam definitivno odustao... i simply dont get it. :kosa:

Mada, uskoro će nove sezone koječega, pa tako izdrži još malkice ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali ja stvarno ne tražim mnogo, samo želim da budem jedinstven, svemoguć i božanstveno privlačan!

Posle mmorpg-a, nema povratka na single player mode...

Ako već ne može sadržajno nešto potpuno drugačije, može li onda konzolno - poput xbox kinect-a!
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja ću igrati jerbo mi je WoW omiljena igra "za nuždu", kad ničeg drugog nema ni da se radi ni da se igra.

A što se tiče dobrog mmo-a, kontam da će Guild Wars 2 apsolutno suvereno zavladati. Kibicovala sam dok je drugar igrao betu i još uvek nisam našla nešto što mi se ne dopada, osim ograničenja od 2 lika po accountu... mada to kontam s obzirom da posle kupovine igre nema mesečne subskripcije..
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!