Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ode Milo

Jebe mi se za Mila i Crnu Goru
23
59%
Milo je hot, sve ostalo me ne zanima
3
8%
O Milu sve najbolje, covek zna sta hoce
2
5%
Mila u zatvor!
6
15%
Ma vratice se Milo
5
13%
Korisnikov avatar
By Galadriel
Jedan je od najsposobnijih politicara u regionu...
By Speculum Columbae
Ćutite ljudi, tako je i Ivan IV Grozni izjavio, negde na početku svoje folk karijere da se povlači.
Narod mu je došao pod balkonče da ga moli da se ne povuče.
On je teškom mukom rekao da je ipak "njegova dužnost da vlada državom" i kada je imao apsolutnu podršku naroda - pobio je surovo sve suparničke bojare (čitaj: sve)

Sada u ovoj kratkoj, istorijskoj skaski zamenite "Ivan IV Grozni" sa "Milo Đukanovć" i "bojari" sa "Crnogorska nemalobrojna mafija" i sve je vrlo jasno.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
daa sve je huncut prošo...eto još samo da dođe u Suboticu i da se priženi kod Mađarice... :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Seaman
Rekao sam da cu da se napijem kada se bude povukao, pa sam eto sinoc slucajno bio na jednoj zurci i lijepo sam proslavio njegov odlazak.

Nije bilo vrijedno jer me cijeli dan boli glava, a njega boli nesto drugo sto mi ovdje hejtujemo.

Dok sam zivio u CG lose sam prolazio sto se tice posla, jer nikada nisam pristupio njegovoj stranci...
Nikada nisam podrzavao njegovu politiku..
Skidam mu kapu sto je uspio da se odrzi 20 god na vlasti, ali neka mu je srecan put u zatvor :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Dirrty

Ali meni je bilo potpuno skandalozno kako je menjao stolice premijera i predsednika.
Pa to ti je kao mijenjanje jačine pozicija predjsednika i premijera u Srbiji.
Dok je Đinđić bio premijer, onda je najjači adut bio premijer. Sad kad je Bole predsjednik premijer mu dođe ko i cvijeće u vazi.
Korisnikov avatar
By 2kune
nije... ali navodno naliči na mene... :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije Milo loš frajer, ne bih ja olako osuđivao ljude koji su se opredelili za drugu opciju :andjelak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!