Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Slika

Ova američka pevačica dominikanskog porekla je dobrom delu foruma poznata po duetu Whine Up koji je pre 3 godine uradila sa Elephant Man-om. Ubrzo je usledio i debi album 9 Lives sa koga su objavljena još dva singla, Run the Show i In the End. Album je prosao relativno nezapaženo i ubrzo je usledila promena diskografske kuće. Početkom novembra Kat je objavila drugi album Inside Out koji je trenutno objavljen samo u Belgiji. Sve pesme je producirao RedOne i naravno da je ceo album u dance-pop fazonu. Dve pesme su se prosle godine našle na soundtracku za Confessions of a Shopaholic, Calling You i Unstoppable.

''

Iako veliki favorit fanova, pesma Calling You do sada nije objavljena kao singl. Umesto nje, kao prvi singl sa drugog albuma objavljena je pesma Push Push, duet sa Akonom. Nakon izlaska albuma objavljen je i drugi singl, Party O'clock, koji mi danima ne izlazi iz glave.

''

''

''

Listen, comment, enjoy :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
najbolja od nje mi je IN THE END :dance: i ritam i lyrics 5* nisam slusala novi album -.- i dalje cekam da laptop vaskrsne -.- ali prvom prilikom preslusavam
Korisnikov avatar
By bu
/me join..aj lav ket :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!