Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By faxsimil
Po čemu ćete pamtiti 2010. godinu?

u vašem životu?

u zemlji Srbiji?

u svetu?

Pamtiću je dok sam živ! :)
Korisnikov avatar
By Madonna
i ja vala. pamtiću po love lifeu i dobroj lekciji.
Korisnikov avatar
By Blady
UUuu, po velikim promenama i dobroj zivotnoj lekciji... !
Korisnikov avatar
By *deni*
Pamtiću je po nekim lepim i nekim ružnim događajima, kao i svaku drugu go sada. Umeću jednog dana ( recimo, 2030.-te ) da kažem da se to i to desilo baš 2010.
U stanju sam da veoma precizno i tačno vezujem događaje koje pamtim sa godinama u kojima su se ti događaji zbili.
:jelka:
Korisnikov avatar
By Sunce
Po decku.

Po objavljivanju jednog, i prihvatanju drugog naucnog rada.

Po Rimu.

Po monahinji i opatici, i glupoj bizuteriji.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pamticu je po tome sto je u ovoj jubilarnoj desetoj Deni dosao kod mene u goste! :giggle:

(i pokusao da me siluje! :P )

salim se, napisacu odgovor kasnije
Korisnikov avatar
By *deni*
Čokiška, nemoj molim te tako da se šališ, neugodno mi je...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ajde ovako:

- po vracanju u stari grad, ovaj put u mnogo srecnijoj i zdravijoj prici
- po novom poslu koji, iako tezak, ispade nesto u cemu sam dobar i (manje vise) uzivam
- po mojoj "trepici" (trepavici, prim. aut.)
- prvoj saobracajki i kotrljanju niz brdo

i tako..
Korisnikov avatar
By *deni*
Ima ona prigodna numera : '' Pamtiću ovu dvehiljade drugu.... '' od grupe Luna...
Nije baš 2002., ali lepa je numera, pa bi zgodno možda bilo da je i poslušamo ovden...
:peva:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by *deni*

U stanju sam da veoma precizno i tačno vezujem događaje koje pamtim sa godinama u kojima su se ti događaji zbili.

ja sam toliko hendikepirana u tom pogledu, da ću verovatno već u februaru 2011 biti clueless oko toga šta (mi) se dešavalo 2010.
Korisnikov avatar
By Srklet
napunio 30 godina i zapitao se 'a koji kurac sad?'... odgovor i dalje trazim. :gotika:
Korisnikov avatar
By *deni*
Eh, Popeče, ja sam shvatio da je smisao života gledati što je moguće više da uživamo, a što je moguće manje da se zlopatimo i mučimo.
Mozak treba upotrebljavati samo kad je baš nužno, a poželjno je dobiti i neku psihijatrijsku dijagnozu.
Onda ideš, radiš šta hoćeš i ni za šta ne odgovaraš.
:lol:
By faxsimil
E, da

Po rujnoj zori!

Po doktorki Gloriji!

Zanimljivim julskim danima!

Kao i Sunce, po objavljenim istraživačkim radovima,

Snimanjem dva dokumentarca!

Najluđim pijanstvima!

ima još nekih sitnica...... :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Bravo za naše naučnike, Sunce i faxsimil.
:klap:
Korisnikov avatar
By Madonna

Eh, Popeče, ja sam shvatio da je smisao života gledati što je moguće više da uživamo, a što je moguće manje da se zlopatimo i mučimo.
Mozak treba upotrebljavati samo kad je baš nužno, a poželjno je dobiti i neku psihijatrijsku dijagnozu.
Onda ideš, radiš šta hoćeš i ni za šta ne odgovaraš.
:hail:
Korisnikov avatar
By mOwbid
upoznala sam puno dragih ljudi :j zahvaljujuci i ovom sajtu. :kiss:

i da, sasvim nova sredina- kako sam se preselila, fax, itd... mnogo mi je lepo. Volim sve novo. :j
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Lepa Krepa
ja sam toliko hendikepirana u tom pogledu, da ću verovatno već u februaru 2011 biti clueless oko toga šta (mi) se dešavalo 2010.
Ja već sad ne umem da navedem DOGAĐAJE

zdravstveno se mnogo bolje osećam nego u prethodnih nekoliko godina, što je verovatno posledica kombinacije korišćenja odgovarajućih lekića i nezaposlenosti u zvaničnom obrazovnom sistemu Srbije

učestvovao sam u jednom edukativnom projektu nevezanom za z.o.s.S. :kragi:
u vezi sa tim imam warm fuzzy feeling i gomilu slika ali ne mislim da je to baš "događaj" jer se razvlačilo nedeljama i više je proces.

počeo sam da pišem na više internet foruma. To opet nije baš događaj nego više proces.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
daaa, i to. presel. super stvar, traumatična, ali super.
Korisnikov avatar
By spliff
posle dva neuspela pokushaja, organizovana je (konachno) parada ponosa u mom gradu

:zastava:
By Glasnik
Krenula lavina zvana autovanje...

Kao i ovo što je spliff napisao. ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
E da, kad spomenuste Paradu, ja ću 2010. godinu svakako pamtiti i po tome što su, posle kasnoseptembarskih i ranooktobarskih dešavanja u Bečeju i Beogradu u vezi sa Paradom ponosa, klozetirani pederi u mom rodnom Bečej city-u počeli da mi se javljaju, zovu i poveravaju... Neki su se čak i outovali posle Promocije i Parade.
Ja ih primim, saslušam, posavetujem, ali ne dozvoljavam bilo kome da ustvrdi da među Bečejcima postoji još neki peder, osim mene. Zabranio sam svima, pa i svojim roditeljima, da prebrojavaju pedere po Bečeju i da tvrde kako ih ima dosta.
Nema ih ! :neto:
Ja sam PRVI i jedini peder Bečeja i tu dalje diskusije nema.
:snob:
By Glasnik
^

I posle neko kaže da Prajdom ništa nije postignuto. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Te 2010. godine...

klik pa play pa nazad ovde na tekst

Nije bila sjajna...nije sjajna...
Ali verujem da je fundament za naredne bolje i lepše.

Za detalje bih morao svoje beleške da konsultujem...od tih je godina. Nema nekih jakih markacijskih tačaka u njoj po kojima bih je pamtio.
Korisnikov avatar
By constantine
prva polovina godine mi je prosletela a kada je doslo leto da uzivam nisam mogao jer mi se par ruznih stvari izdesavalo... mada sa druge strane desila se jedna prelepa stvar tako da pamticu 2010u po njoj

:odlicno:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!