Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Mars

Upravo u tome i jeste stvar.

Da nam sva ta pitanja postavljaju ne dosadne babe i dede i komšije i familija koju viđamo češće nego što želimo NEGO neki zgodni macan/cicka od kojih nam zastaje dah i preskače srce - ništa nam od toga ne bi bilo glupo pitanje već nešto najšarmantnije/duhovitije kao što kažeš.

Sve zavisi od kvaliteta predajnika.
Ma ne verujem...jedina razlika je u tome što ovima moram iz pristojnosti i finoće (koja me prirodno krasi :smeh: ) da se nasmešim i odgovorim nešto pristojno a ostalima mogu bar, u najmanju ruku, da prevrnem očima :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ti kažem - da te to isto pita neka tvoja sipmatija na koju se trenutno ložiš, bilo bi ti najlepše pitanje EVER.

:)

Zamisli one jadnice na sajmovima automobila i sve one paćenike koje idu to da gledaju: "A jel i vi ulazite u cenu?"
Korisnikov avatar
By dharmox
Obožavam da me pitaju "jesi vredan?"
Retko me to pitaju ali obasja mi ceo dan. :sunce:
Korisnikov avatar
By ROYAL
E, da, to za sajam automobila je najlame ever, majke mi, alli ljudi ne odustaju od tog pitanja godinama :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Trenutno mi je kraljica gluposti pitanje: "Kad ces da se zenis?", u situaciji kada sretnes nekog metuzalema medj' familijarnim poznanicima... :lol:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Trenutno? :D

Uz "Ima li neka devojka?" je tradicionalno na porodičnim okupljanjima, pogotovu na slavi. Sreća, pa je jednom godišnje :smeh:
Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by ROYAL

Trenutno? :D

Uz "Ima li neka devojka?" je tradicionalno na porodičnim okupljanjima, pogotovu na slavi. Sreća, pa je jednom godišnje :smeh:
Mene na svakoj mogucoj slavi pitaju Jel ima neki decko...a sad ide zima..bice slava dosta :S
By LeDeNa_
Ja ne kontam ovu temu al ajde da pokusam....

Mama me juce zvala da mi kaze evo ove tvoje drugarice...miseci na Amel Moresmo...

Rekla sam joj-treba sutra da se vidimo

bu bleso koje ti teme postavljas :spank:
Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by LeDeNa_

Ja ne kontam ovu temu al ajde da pokusam....

Mama me juce zvala da mi kaze evo ove tvoje drugarice...miseci na Amel Moresmo...

Rekla sam joj-treba sutra da se vidimo

bu bleso koje ti teme postavljas :spank:
ahah idi na prvu stranu procitaj postove :D ..sigurno si imala neke ispade :D
By Kragi
Meni je najgore ono, više retoričko doduše, kad neko sa zaprepašćenim izrazom lica pita, mada više konstatuje: - Ne piješ kafu? -
:)
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Imam 20 godina, a ćaletov ortak i dalje, svaki put kad dođe, pita:,, Je l' te slušaju roditelji?''
Da, dobro sam ih izdresirala.
Korisnikov avatar
By Dzi
Trenutno jedno od najglupljih pitanja mi je : " Mogu li da dodjem?" :lol: Ne znam ja matori da li ti mozes ili ne :smeh:
Korisnikov avatar
By bothways
Kad sam bio mali, postavljali su mi glupa pitanja, ali odavno ih vise ne cujem... da li su se vremena promenila ili ja odrastao, ne znam. Ali, u svakom slucaju, dobro je.

Primeri:

Ciji si ti? (uh, kako sam mrzeo to pitanje)
Je l' te slusaju mama i tata?
Koga vise volis, mamu ili tatu?
Korisnikov avatar
By Torry
isto vezano za privatni zivot....udaja i sl

"A sta cekas?"
Korisnikov avatar
By gossip
kada udjem u wc i kada me pitaju sta radim? o.O

kada me pitaju jel spavas? well now I don't thx to u xD
Korisnikov avatar
By mikeli
mene je jedan co'ek (koji mi moze biti roditelj),
pitao jebes li sta ?
ja mu odgovori, a ti ? (samo je sagnuo glavu)

neka komsinica jedared mi je trazila da joj merim pritisak, kaze vrti joj se u glavi !
moj odg. je bio, komsinice, vrti se i meni evo mesecima, pa nemam ptirisak !

najbolje od sveg je, video sam jednog drugara skoro, posle godinu dana, pitam ga gde si, sta se radi, a on meni kaze, smaram se ....
pomislih, blago njemu !

:teletabisi:
:kletva:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Kad me neko koga nisam video godinama pita "Šta ima novo?"... dokle znaš, odakle da počnem?
Naravno, odgovor je "pa, ništa posebno..."
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by ROYAL

Kad me neko koga nisam video godinama pita "Šta ima novo?"... dokle znaš, odakle da počnem?
Naravno, odgovor je "pa, ništa posebno..."
Jao, to je ubedljivo najgluplje pitanje koje za sobom povlachi jos gluplji odgovor. :lol:

:maca:
Korisnikov avatar
By *deni*
Glupa pitanja mogu da tolerišem kad dolaze od ljudi koji su mi izrazito simpatični.
Idem nekom logikom, ako si glup, a ono budi bar simpatičan.
A ne da budeš i antipatičan i da postavljaš glupa pitanja.
Što je mnogo, mnogo je, ipak.
Korisnikov avatar
By badu
A koga crtaš? Ko je to? Neko koga znam?

P' da, to je onaj tvoj komšija iz čijih leđa izranja žena. Ma znaš ga sigurno, onaj s očima!
Korisnikov avatar
By bothways
Kad me frizerka pita "Jesi li siguran da ti to nece biti previse kratko?"

Da, jasni su mi koncepti "dvojke" i "trojke". Ali, uvek, svaki put, koja god da me shisha, uvek isto pitanje.
Korisnikov avatar
By Kejt
kad cuju da ne jedem meso: Ju pa sta onda jedes?

kad se vratim kuci, a napolju pada kisa, ja ocigledno bez kisobrana i pokisla, a oni: jesi pokisla?

kad me random osoba na stanici pita: koji bus cekate? (ovo mi nikad ne bude jasno, zbog cega to pitanje? )
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Kejt

kad me random osoba na stanici pita: koji bus cekate? (ovo mi nikad ne bude jasno, zbog cega to pitanje? )
zanimljivo.. a jesi li nekad odgovorila? ako jesi, jel pitaju još nešto? ni ja ne mogu da shvatim a trudim se, zašto bi te neko nepoznat pitao tako nešto, možda želi da vidi gde stanuješ pa da te opljačka ili siluje ili nešto treće... :uplasen: da sam na tvom mestu ja bih samo ćutao :zoran52:
Originally posted by gossipboy8989

kada udjem u wc i kada me pitaju sta radim? o.O

:smeh: ja se ponekad izjebem pa kažem 'jedem govna' :fail:

ne znam, ima ih podosta
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by bothways

Je l' te slusaju mama i tata?
Bas mi je drago sto ti vise ne postavljaju ovo pitanje, jer ga ja dan danas cujem :doh: I nikad ne znam kako da odgovorim, a da se covek ne uvredi. K'o da imam 10 godina, i on i ja.
Korisnikov avatar
By Kejt
Originally posted by Null
Originally posted by Kejt

zanimljivo.. a jesi li nekad odgovorila? ako jesi, jel pitaju još nešto? ni ja ne mogu da shvatim a trudim se, zašto bi te neko nepoznat pitao tako nešto, možda želi da vidi gde stanuješ pa da te opljačka ili siluje ili nešto treće... :uplasen: da sam na tvom mestu ja bih samo ćutao :zoran52:

prozivka!

what would Jesus do ? :misli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!