Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Slika

Čemu nas uči iskustvo SFRJ i da li je i u današnje vrijeme potrebno sjetiti se dana republike?
Mene je iskustvo SFRJ naučilo da je kurac bolji od pičke. Kako? Vrlo jednostavno: SFRJ se rodila 29. 11. 1943. u Jajcu, uglavno je bila u kurcu a 1991. je završila u pičku materinu. Međutim, svi se slažu da je prije bilo bolje nego danas. Zbog toga zaključujem da je kurac bolji od pičke. :vulkanac:
Imate li i vi razmišljanja ili vlastita iskustva o SFRJ i danu republike? Po principu drugarske samokritike molim vas da ih podjelite s kolektivom... Smrt fašizmu - internet narodu! :pionir:
Korisnikov avatar
By pochi
SFRJ- Samo Fućkaj Rovita Jaja
Korisnikov avatar
By Delete
A bas sam se pitala zasto su postavili one ogromne zastave ispred narodne skupstine...
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by pochi

ja sam ipak za pasulj :D
to je vazda bila dilema... od čega se više prdi - od pasulja ili od vijećanja? vojska je govorila jedno, civili su govorili drugo... te su tenzije i uništile jugoslaviju... :hamlet:
Korisnikov avatar
By Vel boy
odlichan uvodni post, moram priznati! :shmi: :party:
Korisnikov avatar
By Srklet
29. novembar je bio glavni praznik moje obitelji u djetinjstvu. nemam nikakvih konkretnih sjecanja s bilo koje posebne proslave, ali znam da je uvijek bilo lijepo i sretno.
vise nema praznika koji na taj nacin okuplja ni moju uzu a ni siru obitelj, a uostalom neki su u kanadi, neki su u bosni, neki su u hrvatskoj, neki su u srbiji, a neki su umrli.
Korisnikov avatar
By spliff
to se u mojoj kuci nije slavilo
Korisnikov avatar
By Mars
Slavilo se tako što se (onako spojeno sa vikendom) putovalo. Uglavnom u Solun i Istanbul.
Korisnikov avatar
By jukie
Slavilo se tako što se na te slobodne dane odradi svinjokolj
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by 2kune

Čemu nas uči iskustvo SFRJ i da li je i u današnje vrijeme potrebno sjetiti se dana republike?
Uci nas bolnoj cinjenici da balkanski narodi i narodnosti mogu da funkcionisu i da rade samo ako im neko cizmom lomi kicmu. Zapravo, istorija je to dokazala nekoliko puta, ali ovaj primer je najsveziji. I da, potrebno je setiti se Dana republike, i budem se setila i na odgovarajuci datum. Ako nista drugo, onda zbog cinjenice da su moji roditelji kada su bili u mojim godinama imali poslove adekvatne njihovim strucnim spremama i obrazovanju, bez clanstva u the Partiji i potezanju rodbinskih veza. I zbog toga sto ce proci bar jos 30 godina da bi se Srbija vratila na standard iz osamdesetih. Ako ikad.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ko prvi poslavlja fotografiju svojih jajca?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!