Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by jukiePrisutan je samo kod cuvanja casti i obraza. Nema feredzi, ima dzamija, ima dekoltea, ima diskoteka, piju alkohol, jedu prasice i to je to.
p.s. ovi koji gledaju, koliko je tu prisutan onaj patrijarhalni stari islam (kao u Indiji )
Originally posted by ...Sitnicava...Jeste, Onur je bas...ufff.
Jao, pazi temu.
Ja sam gledala sa majkom, jedno vreme svaki dan, a sada gotovo da i ne pratim.
Moj je motiv gledanja bio Onur.
Koliko šarma, muževnosti, stila i lepote u čoveku.
Originally posted by walt333Ako kazemo da su sapunice, onda jesu.
Originally posted by Blond Brat
Nisam nikad bila zainteresovana za sapunice sem za Kasandru naravno.
Originally posted by MageA od kada su Kasandra i Ljovisna sapunice?
Prestao sam da gledam sapunice kada sam video Ljovisnu sa brkovima
Kasandra i Ljovisna su tevenovele a ne sapunice, postoji dosta razlika :zastonemamosmajlikasandra:
ON: Uhvatio malo te Seherezade. Bila neka scena gde neki sporedni lik u seriji ostavlja devojku posle mesec dana zabavljanja zato sto mu je odjednom zasmetalo to sto je spavala sa njim prvog dana. Ja sam bio u soku.
Serija ima jako pretencioznu muziku koja ubija i ono malo zanimljivosti koju (ne)poseduje.
Ali zato moram da se slozim da je glavna glumica prelepa i bogom data da igra ulogu napacene zene. One njene divne tuzne oci
Originally posted by Vetur úlfurIsto.. Onaj tip glavni je toliko ruzan i buljav ihhhhhh, a ona je obicna skroz..
Ruzni su im glumci, ne mogu to da gledam
Originally posted by Blond BratE nije to ker, znas.. TO je osoba..
Idi igraj se sa tvojim kerom Zweki, ne smaraj.
Originally posted by burak-BL:-) :-) :-)
A gdje su u seriji gay momenti? Misli li ta Turska u Evropu? :peder:
I ne vidim razlog zašto se ta dvojica gazda firme kolju oko te Šeherezade, kad mogu međusobno da se kresnu i da im bude 100 puta bolje.
Originally posted by Vetur úlfur
Ruzni su im glumci, ne mogu to da gledam
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!