Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bu
OMG...uzass..sanjala sam kako su me mucili neki..nemam pojma koji..pucali su mi tri puta u glavu..posle jednom u ruku i jednom u nogu :S..i sve sam to prezivela..budim se i gleedam da li sam citava :S
Korisnikov avatar
By ultraviolet
neka utakmica fudb. reprezentacije i da l' su ovi naši dobili ili postigli gol, ne sećam se, enihu golman (slobodna procena - anđelković) krene da se raduje skine dres previše se raduje i odnekle naleti lik na nekom vozilu na njega i RAZNESE ga. al' kao totalno, delovi tela su mu se trzali po terenu, svašta nešto odvratno.

san se posle nekako izračvao (štagod), pa je bilo i nekih kupovina kola/stana, lutkarske predstave, znam da je i neko odavle uleteo u jednom trenutku, ali ne znam što ni kako ni ko, i još gomila čuda.
a svuda krvavo.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sanjao sam Dirrty-ja.

Ne znam detalje, samo se secam da mi je pricao o onom njegovom frajeru i da mu je poslao poruku preko mobilnog: "Jedini si!"

:lol:
By dukkehjem
sanjao sam da na tvu ide neka pesma onog danijela iz operacije trijumf

i posle sam sanjao da se mazim s nekim ortakom iz odeljenja,

a posle je to preraslo u vacarenje bas bas i svasta :blush:
By ...Sitnicava...
Onog dana kada je bas bleu postavila svoju fotku, sanjam ja kako sam u nekom stanu, dupleksu, i drugarica dovede neku visoku, plavu, užasno arogantnu devojku i predstavi je kao bas bleu. Ja se zaledila od pogleda njenog i izbegavala je čitavo veče. Posle sam se drznula da započnem komunikaciju.

Sledeća scena, ja ležim, ona sedi pored mene, i komentariše moje prste na nogama. Pipa mi palac, a moje čarape su crne.

San je bio toliko verodostojan da se sećam ama baš svake sitnice.

:zvezdice:
Korisnikov avatar
By bas bleu
:lol:

and i thought you did not like poor old butch me.

arrogant but fuckable - i can live with that.
Korisnikov avatar
By acid drop
sanjala sam da sam umrla i otišla na koncert BB Brunes-a, dakle na onome svetu.

posle sam bila u nekakvim industrijskim halama i susretala kreature čije su glave obmotane belim platnom, a u sredini su imale crni krug (time su me valjda posmatrale). niđe veze.
By dukkehjem
sanjao sam da mi tetka kaze da ne unosim dovoljno vitamina a ja je opsujem i kazem da svakog dana dva limuna cedim u flasu vode, a da pride uzimam i cink + c, a voce da ne pominjem sto jedem... i onda sam sanjao unija i posle nekog druga iz odeljenja skroz sve nepovezano i cudno... a posle sam se tukao s nekim likom i polomio mu ruku kao i izudarao ga i otisao u izrael na svirku ivri lidera....
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sanjala sam da se vozim s mirthom na biciklu. :lol:

Baš nam je bilo lepo. :D
By Glasnik
Sanjao sam da centrom šetam u pidžami držeći svoj veliki jastuk i svi živi hteli da mi otmu jastuk! Jedan lik je dobio čak i batine od mene jer je uspeo da mi ga uzme... :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Galateja
Sanjam kako mama, ja i neka nepoznata ženska osoba (?!) treba da putujemo u Australiju. Ja se bojim i sve vreme se pitam hoće li avion da propada, da li će mi biti muka i šta ako me tokom leta uhvati panika. :hypno:
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Sanjao sam druga kog nisam dugo vidio. Prvi dio sna kog se sjecam je bio ok jer smo tako u nekoj cudnoj dimenziji pricali sta se sve desilo od poslednjeg susrta; a onda u drugom dijelu sna on meni iznenada pokazuje kako jebe svoju novu djevojku :jumpfuck: , a ja kao gledam i govorim mu ,,U sta si se ti pretvorio?'' :djavo:

:D :D

Znaci kad sam se sjetio sna nisam se mogao sebi nacuditi! :doh:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Kroz maglu se secam prvog dela... Odjednom neke cigle, rusevine, i kao crna rupa a iz nje izlazi neko robot cudoviste, pa ja zatvorim crnu rupu sa cibzarom. :lol:
Onda ne vozim kamionom sa nekim devojkama, a kamion ko onaj iz Majstor Boba. :doh: :lol:

Tu sam se probudila, otisla da piskim i vrnula u prnje. :sweet:

Part ll- Odjednom neka hala, ja na takmicenju ne znam ni sama sta je to bilo, neke plavuse oko mene, navijacice...pa se mi takmicimo, ja jadna uvek kasnila u promeni kostima. :sigh:

Onda odjenom kao treba da idem na usmeni deo ispita, patofiziologija...gledam levo, gledam desno, dolazi drugarica i kaze-Da li si normalna, brzo se skidaj i oblaci kupaci, znas da u tome odgovaramo. :iskolaceni: :lol: I sad smo ispred nekih vrata, cekamo da odgovaramo, kad tu neki vampiri majku im mrtvu... -.-
Ulazimo u ucionicu drugarica i ja, kad ono ucionica iz srednje, i ja sedam na svoje mesto, prva klupa...ja sva srecna. :zvezda: :lol: Drugarica sela pored mene, kad se tu stvorila pitanja, ja dobila tri a ona sedam...jesam spomenula da bismo ucile za taj ispit: :doh: :lol:
To je to... :D Probudila sam se, ne znam jesmo li roknule. :lol:
Korisnikov avatar
By bu
sanjam bivsu vec par puta..nemam pojma sto..i u istom tom snu ja sa nekom igracicom sam u vezi..a ta igracica je ustvari lokalna kurva..omg
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Drug iz osnovne škole dolazi i priča mi šta mu se izdešavalo u međuvremenu u životu, s nekom tugom i emotivnošću kakvu nikad nije imao, sav u oblaku nekog pubertetskog platonskog homoerotizma. U nekom trenutku mu poručim da pozdravi (dominantnu) majku, na šta mi on saopštava da mu je majka umrla. Potresam se.

Inače poslednji put sam s njim razgovarao pre recimo 15 godina.
By Speculum Columbae
Ležim bolestan od nepoznate boljke u nekakvoj zgradi koja vrlo liči na elizabetanski Globe i sastoji se iz kružnih balkona na kojima su ljudi, dok je u sredini zgrade ogromna praznina. Tuda se vrzma moja majka i prati me svugde, uhodi i sjetuje.
Dok pokušavam da pobegnem od nje, shvatam da ja uopšte ne ležim u bolnici, i trčim po spratovima. Kako napredujem nagore sve je manje groznog neonskog svetla koje čini da sve izgleda ludački, a sve je više prirodnog svetla i sunca. Kada stižem na pretposlednji balkon vidim na vrhu gomilu ljudi, koji se komešaju i učestvuju kao statisti nisam siguran u čemu. Na vrhu, do koga ne mogu da dođem, jer nema stepenica je otvoreno nebo, sunčano, zeleno drveće koje se pomera na vetru, letnji dan, ali ne mogu gore i posmatram taj ogromni protor odozdo.
Među tim ljudima vidim nekoga koga sam jako voleo, ali značajno mlađeg, zapravo iz perioda njegove srednje škole. Jurim za njim, međutim ne uspevam da ga stignem, ljudi se komešaju i vidim mu samo leđa, a za mnom juri moja majka, od koje takođe pokušavam da pobegnem.
Dok se spušam na niže balkone, sve je manje svetla, vraćam se u krevet i u tom trenutku shvatim da sa ja taj koga sam jurio i taj koga sam voleo.
Korisnikov avatar
By Torry
da sam u nekom hotelu i cekam neki intervju
Korisnikov avatar
By emo_haos_
znam da sam sanjala da jedem neku prelepu crnu čokoladu :sigh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da igram odbojku....cak ni u snu vise ne maskiram te stvari simbolima...
Korisnikov avatar
By Myself
Da me ljubi u vrat, ispod uva jedna Rada, drugarica sa fakulteta koju nisam videla godinama.
Beše vrlo ugodno. :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Da mi se jebeno udvara Svetislav Basara!
Nisu meni sve ovce na broju :cobanica:
Korisnikov avatar
By 2kune
a ko kaže da sam uopće spavao? :pms:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sanjao sam nešto predivno, pa sam hteo da crknem od muke kad sam se probudio i shvatio da je to samo bio san.
Korisnikov avatar
By 2kune
bio si mlada pukovnica Jovanka?
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!