Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Mislila sam da je stigla sesta epizoda :/
Korisnikov avatar
By maka
Ne dopada mi se serija,kao ni glumice. Pokusala sam da mi se dopadne,al ne vredi. Glavna glumica - Frenki sa onoliko krivim nogama, ne mogu da prebolim te noge, Boze! I taj Shejn fazon - jebem sve sto ima glavu :barf:

Njena bivsa - mala,crna,histericna zenica...cim se lozi na onog kretena... sta reci.

Tes (plavusica,ako se ne varam) - smotana i simpa,a njena riba manekenka tj voditeljka je skot neopevani i uzasno je antipaaticna

hm,ko jos tu postoji... da strejt drugar (mali crni slatki) on mi se svidza

i da, ne znam dal sam vec pisala,diskutovala sam sa bebom Kitom o str8erki sa zelenim ocima,videla sam je,PREDOBRA JE!

kapiram da je svaka serija na pocetku smor,pa tako i ova,ali ovi glumci mi nemaju nikakvu energiju :shrug:

devojka smo pocele da gledamo The Real L Word i mnogo nam bolje ide nego ovaj Lip Service.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Zene, jel vama dobro?

Ja vec danima pricam kako serija ima samo 6 epizoda, samu sam sebe smorila pricajuci i kukajuci o tome, a vi sad to zbunjene zakljucujete.
Nervozna sam. lol

:pms:
Korisnikov avatar
By maka
hahahha strava,a The Real L Word ima 9 (bar na jutubu)
Korisnikov avatar
By sunnysky81
Serija je odlicna i nadam se da ce se nastaviti. Glumice su predivne - sofisticirana lepota, sharm, originalnost, (malo je Frenki too much like Shane i to mi se ne dopada). Sve u svemu uvek sam za European production rather than U.S. :eu:
Korisnikov avatar
By badu
Up yours. Počela sam da gledam. -.-

Aliiiiiiiiiiii...
Frenki... Jebala vas Šejn.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by maka

i da, ne znam dal sam vec pisala,diskutovala sam sa bebom Kitom o str8erki sa zelenim ocima,videla sam je,PREDOBRA JE!
dec vot ajm sejing!
:cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by jelenah

Up yours. Počela sam da gledam. -.-

Aliiiiiiiiiiii...
Frenki... Jebala vas Šejn.
ma meni nije toliko sto je Shejn fazon,koliko mi smetaju njene krive noge i sto je od svih visa pola metra. jebemmumater igra kao neku glavnu ulogu,jeste da ima lepu glavu ali ne moze samo to da ima.
Korisnikov avatar
By badu
Ništa njeno meni nije po volji.

Serija kao "kompaktna sredina" je oke, ali karakteri pojedinačno me svi iritiraju.

U svakom slučaju, volim sve što je British. I mogu čak i da pratim seriju, za razliku od L Word-a, gde nisam ni jednu celu epizodu mogla pogledati do kraja.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Razume se da mi treba poslati link kada za to bude bilo prilike.
Waldorf, hvala OVOLIKO. :D
Korisnikov avatar
By acid drop
nije isto, ja nisam gledala ni četvrtu, ni petu. taaako me mrzi da skidam.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Čekam i refreshujem. Nadam se da će uskoro. :/
Korisnikov avatar
By bas bleu
a ja sam zaboravila da gledam :drama:
pa bih zamolila za link.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
propadoh :sarana:

idemooooooooooooooo

Hoce li Frenki otkriti da je muskarac?
Sta ce reci pandurka kad sazna da Ket ima sidu?
Kako ce Sejdi zavrsiti u katolicnom samostanu?
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ne vredi, ljudi. Počela sam da kljucam i moram na kunt, jerbo mi tastatura preti glavoboljom već neko vreme. Linkovi ujutru kad ustanem.
By J...
Saznali smo da je Ket glupa. :pljuje:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ket je tako lako voleti. Pruža mir i deluje kao dobra osoba sa istančanim ukusom. Njene oči su tople. To što nekad omane... Nije svetica pa da bude savršena. :d Ostaje otvoreno da li je uvučena u potpalublje, da li je ona izvukla Frenki na palubu ili svaka ostaje na svom mestu.
Meni ono vođenje ljubavi na kraju liči na oproštajni kres.
Da li je neko primetio da Frenki tokom seksa sa Ket plače?
Ostajem pri tome da mi je policajka antipatična, ali mi se dopada što je pažljiva.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
U sceni sa vratima sam samo cekala kada ce pandurkina vilicetina da iskoci iz ekrana i prozdere me. Zao mi je, a u isto vreme me i iritira jer je i sama svesna da nesto debelo nije u redu. But I can't blame her, skoro svako bi to probao da potisne. All in all, postala mi je antipaticna, podseca me na mene u trenucima ocaja.

Drago mi je zbog Tess.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!