Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by M M and Ikod mene je baš suprotna situacija, ja najviše muzike imam u MP3 formatu, a na audio CD-ovima tek nešto malo. s druge strane, putujem baš ?esto i ne verujem da bih imao vremena svaki dan da ažuriram muzi?ku kolekciju u tim mini plejerima. da ne pri?am da im je dizajn o?ajan. ironi?no je što kad sam kona?no prelomio i otišao da kupim iPod su oni podigli cene za nekih 20%...
iPod je skupa i nepotrebna stvar koja je IN ove sezone...sledece vec tesko...
Bolji su mali MP3 playeri...a meni su O.K. i MP3/CD playeri....zasto? Zato sto imam i masu CD-ova pa me mrzi da ih rip-ujem na mp3 format pa da to kasnije prebacujem na, recimo, iPod...
Originally posted by 2Q2Bstr8Pa...ja koristim CD/MP3 player dizajna CD-walkmana...i radi na istom principu jer menjas CD-ove...Samo ovaj cita i CD koje narezem u MP3 formatu...znaci 700 MB ako ih narezem na CD tj. u proseku 150-180 pesama na jednom CD-u...Ponesem 4-5 CDova i miran sam narednih mesec danaOriginally posted by M M and Ikod mene je baš suprotna situacija, ja najviše muzike imam u MP3 formatu, a na audio CD-ovima tek nešto malo. s druge strane, putujem baš ?esto i ne verujem da bih imao vremena svaki dan da ažuriram muzi?ku kolekciju u tim mini plejerima. da ne pri?am da im je dizajn o?ajan. ironi?no je što kad sam kona?no prelomio i otišao da kupim iPod su oni podigli cene za nekih 20%...
iPod je skupa i nepotrebna stvar koja je IN ove sezone...sledece vec tesko...
Bolji su mali MP3 playeri...a meni su O.K. i MP3/CD playeri....zasto? Zato sto imam i masu CD-ova pa me mrzi da ih rip-ujem na mp3 format pa da to kasnije prebacujem na, recimo, iPod...![]()
![]()
Originally posted by bojandjooh, blago tebi... imaš de?ka koji ima Mac...
e ja sam ga kupio prekju?e20gb... ina?e užasno je zgodan jer služi i kao eksterni hard drive, mislim bilo bi stvarno besmisleno davati tolike pare samo zbog muzike, ali ja sad mogu da ga koristim za ?uvanje najvažnijih dokumenata sa kompa, kao 'poja?anje' pri montaži i što je najvažnije kompatibilan je sa PC (ja) i Mac-om (moj de?ko)
a i jako je lep![]()
![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8pa jesam sa sve pdv-om
a jesi ga kupio u BG-u po punoj ceni? ili negde napolju?u US su sada samo $250, mada ja sad nemam ni toliko...
![]()
Originally posted by bojandjosvaka ?ast kad si uspeo da odvojiš toliku lovu. mene je smarala ?injenica da je u USA dosta jeftiniji, pa mi se nije davalo toliko novca. i onda bio moj b-day i ja dobio iPod.
pa jesam sa sve pdv-omali morao sam, a i šparao sam za njega. da nisam kupio ipod sve bi pare ionako otišle na taksi i booze
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!