Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

...meni je noćas stvarno dosadno,i malo sam lutao netom,i prosto ne mogu da verujem šta se sve piše...

dakle:

Slika

Ilegalne borbe dječaka na području bivše Jugoslavije: U igri pola milijuna eura

PREMA informacijama iz Crne Gore koje prenosi bosanski dnevni list San, na području država bivše Jugoslavije organiziraju se ilegalne borbe dječaka u dobi od 7 do 12 godina. Na borbama se navodno zaradi oko pola milijuna eura, a novac se isplaćuje preko off-shore tvrtki te je vrlo teško otkriti o kome se radi.

Kako piše San, da bi zameli tragove i sačuvali eksluzivnost, borbe se u jednoj državi organiziraju samo jednom godišnje, a navodno se prenose i preko interneta te se na taj način mnogi klade.

Organizatori pronalaze dječake od sedam do 12 godina na različitim mjestima širom regije i uglavnom su to djeca bez roditelja, delinkventi ili oni koje su roditelji prodali. Na taj se način osiguraju da za te dječake nitko nikada neće pitati.

O zdravlju dječaka uglavnom brinu umirovljeni liječnici, studenti medicine ili liječnici koji su ostali bez dozvole za rad. Takvi dječaci su pod stalnom kontrolom njihovih vlasnika, a njihove borbe su brutalne i krvave.

index.hr
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by San:

Nakon što je srbijanska policija prije desetak dana razotkrila i uhapsila grupu koja je u regionu organizovala ilegalne borbe pasa, a njen član i jedan državljanin BiH, otkrivaju se i drugi unosni poslovi kojima se bave mafijaški klanovi.

Prema informacijama koje dolaze iz Crne Gore u posljednje vrijeme organizuju se ilegalne tuče između dječaka starih od sedam do 12 godina. Iza toga stoje ruske i srpsko - crnogorske mafijaške grupe, a u igri je veliki novac. Tuče, uz klađenje, organizuju se u svim državama nastalim raspadom bivše Jugoslavije, dakle i u BiH. Da bi zameli tragove i sačuvali tajnost, ali i ekskluzivnost, tuče se u jednoj državi organizuju samo jednom godišnje. Koriste se i tzv. internet kamere pa se tako osiguravaju direktni prenosi što omogućava klađenje i tokom tuča.

Isti izvori kažu da se tokom tih tuča između dječaka, kojih bude pet, šest obrne oko 500.000 eura. Opklade i isplate novca obavljaju se preko of - šor firmi i njihovih računa koje je teško otkriti.

Organizatori pronalaze dječake od sedam do 12 godina na različitim mjestima širom regiona i uglavnom su to djeca bez roditelja, delikventi ili oni koje su roditelji prodali! Što se toga tiče, mafijaši su sigurni jer znaju da za te dječake niko nikada neće pitati. Nalaze ih i u domovima za napuštenu djecu i odvode sa sobom. O njihovom zdravlju uglavnom brinu penzionisani ljekari, studenti medicine ili ljekari koji su ostali bez dozvole za rad. Takvi dječaci su pod stalnom kontrolom njihovih vlasnika, a njihove borbe su brutalne i krvave.
Mislim da je originalna vijest ipak malko bogatija i zanimljivija od indexovog online lešinarenja...

http://www.san.ba/index.php?id=14780
Korisnikov avatar
By deran
...korigovao se i index-sad navodi izvor...
Korisnikov avatar
By m..
ajao jao. ja bih za organizovanje i kladjenje i gledanje toga slala ljude na dozivotne robije.
By Hans
Pa išli su. Na Goli otok. :hvala:
Korisnikov avatar
By Loni
Tako će postati pravi muškarci. Ljubi ih taja.
:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Tungi
Tek onaj klinac od 12 godina u Meksiku sto ubija za narko kartel i po ubistvu dobija 3000eura,dok mu sestre pripomazu u uklanjanju leseva.:minibouncing:
Korisnikov avatar
By niotkuda
Pih, ko mi kriv kad ne gledam u kom podforumu je tema...:sigh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja bih to zabranio samo na osnovu dosade... kakvu borbu to deca mogu da pruže a da je vredna pažnje?!
Korisnikov avatar
By 2kune
oooo... itekakvu! vidi se da nemaš iskustva... sjetimo se samo poznatih okrutnosti crvenih kmera... :deda:
problem nevjerojatnih okrutnosti djece vojnika davno je opisan i pokušava se rastumačiti u psihologiji koja to povezuje sa tkz. sebičnom fazom u formiranju ličnosti koja se odlikuje naročitim nedostatkom empatije...
Korisnikov avatar
By Loni
Svud se napominju ILEGALNE borbe dečaka,
što znači da postoje LEGALNE borbe dečaka.

- Da li su dozvoljeni boksertski, karate i ostali borilački klubovi za maloletnike? - JESU.
- Da li su dozvoljena takmičenja klinaca u tim istim kluobima? - JESU

Uoravo tim vežbama klinci postaju kasniji profesionalci.

E sad, kakva je razlika u LEGALNOM i ILEGALNOM?

Da li u tome što na boks treningu dečaka ispred ringa stoje i doktori, koji će da ukažu na pomoć?
Da li zato što legalne borbe imaju jasnije pravila i ne dolazi do povrede?

Koja je tu razlika ključna?
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ako stvarno treba da ti se kaze, razlika je u tome sto se ilegalne borbe vode do krajnjih povreda, a ponekad i do smrti, bez saglasnosti te dece (koja najcesce nemaju roditelje, da li zbog toga sto su sirocici ili su ih roditelji prodali u belo roblje).

A ovo drugo je SPORT.
Korisnikov avatar
By Loni
Do krajnjih povreda?
Strašno!
Korisnikov avatar
By 2kune
nije strašno ako si ikada predavao u školi... :zmija:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nema ovog kod nas... :)
''

ovo je legalno + klincarija se bori pod punom opremom...

a ovo o cemu je tema...koliko znam ne postoji kod nas, nadam se....

legalno deca bi izgledala ovako nesto
''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!