Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Po prvi put za svojih sedam godina postojanja Loud & Queer u saradnji sa MTV-em organizuje koncert. Predstavljamo vam beogradski i zagrebački elektropop na jednom mestu. Žurka/koncert na koji se dugo čekalo...

NipplePeople

Misteriozni elektro-pop duo iz Zagreba koji je za samo par meseci napravio pravi bum na srpsko-hrvatskoj sceni. NipplePeople je svoj debi nastup pred publikom imao upravo u Beogradu početkom proleća ove godine. Njihovi singlovi "Sutra" i "Broj" su se nakon beogradskog nastupa zavrteli na gotovo svim radio stanicama i u gotovo svim beogradskim klubovima. Nastupaju pod maskama i ne pričaju puno o sebi. Više vole da njihova muzika to radi umesto njih. Svi njihovi (do sada izdati) singlovi i po koja kolaboracija i remixi se nalaze na dugo očekivanoj muzičkoj kompilaciji Yammat Records-a koja je izašla u junu ove godine.

inje

Svi dobro znamo da je inje naslaga ledenih kristala koji su međusobno više ili manje odvojeni; zna se i da inje nastaje tokom hladnih, maglovitih i vetrovitih dana kada se ohlađene kapljice vode hvataju po predmetima pri čemu se odmah zaleđuju.
Pored svega ovoga, inje je i tročlana elektropop grupa iz Beograda nastala krajem 2007. godine, a koncertno aktivna od 2008. Singlom "Danas" zauzeli su visoke pozicije na radijskim i televizijskim muzičkim top listama. Nakon samostalno izdatog singla "Lego", kao i učešća na Exit Festivalu 2009. godine, inje biva proglašeno jednim od četiri pobednika na konkursu MTV-a za najbolji remiks pesme "Volim te" hrvatske grupe Lollobrigida. Nastupali su na exit festivalu više puta. Trenutno je u pripremi EP izdanje koje se očekuje tokom jeseni 2010.

DJ warm up i support

Pre nastupa bendova kao i posle nastupa pa sve do jutarnjih časova, zabavljaće vas:

Enči Rox i Marko von Disko iz Sicko Disko dj tima.

Vidimo se u klubu Apartman 26.11.2010. od 23h.

Rezervacije za ovo veče vam neće biti potrebne, a karte ćete moći da kupite na ulazu za 400 dinara.
By Hans
I'm cumming, I'm cummiing, duuuudeeee!!!!! Ooooooooooooooooooooooooh.....
Korisnikov avatar
By mOwbid
ju..nipplepeople.. :trep: mislim da dolazim..
Korisnikov avatar
By mOwbid
:j bice extra, u subotu imam kolokvijum.. :trep:
Korisnikov avatar
By zozefin st
juuu svidja mi se dj warm up ekipa ...
:lizalice:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Tačan raspored izvođača za MTV Presents : NipplePeople & inje LIVE! powered by Loud And Queer / 26.11.

23:00 Marko von Disko
00:20 inje (bg) LIVE!
01:20 nipplepeople (zg) LIVE!
02:20 Enči Roksić

----

Još jednom vas podsećamo da rezervacije ne postoje, karte se kupuju na ulazu od 23:00h i koštaće 400 dinara.

Naš predlog je da dođete što ranije jer se očekuje velika posećenost. Na Facebook eventu već je prijavljeno 465 attending i 308 maybe attending.

Klub može da primi dosta ljudi, ali ne i beskonačno :)

Veliki Pozdrav
Korisnikov avatar
By maka
violeta hocemo se to videti sutra? :hypper:
Korisnikov avatar
By Sunce
I da mi plate, ne bih isao.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Znači ja tooolikoooo jedva čekam! :hyper:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!