Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by acid drophahaha... kako mi je gotivna ta pesma bila, ne mogu da verujem da je Sajko otpevao u Operaciji Trijumf
riječkeee, najbolje su čke-čkeee
vole svoje dečkeee
i daju meni pičke, pičke čkeeeee
![]()
Originally posted by Zenkolko ja tumacim tu pesmu kako meni odgovara
Originally posted by acid drophahaha... kako mi je gotivna ta pesma bila, ne mogu da verujem da je Sajko otpevao u Operaciji Trijumf
riječkeee, najbolje su čke-čkeee
vole svoje dečkeee
i daju meni pičke, pičke čkeeeee
![]()
![]()
Originally posted by lavJa lave osećam neki nemir kada čitam tvoje postove...Kakav li si uživo?
o pobogu, jos jedna tema o kitama...
pederke... shvatite... nema pravila... svi su isti, bili veci ili manji... na kraju je to ipak samo kurac...
jao da sam admin...![]()
Originally posted by mili86Sledeće leto?
Istini za volju, kad je Srbija u pitanju, mislim da su momci sa Zlatibora najobdareniji. Poznajem nekoliko momaka iz tih krajeva i nijedan nije ispod 20cm...
Originally posted by mili86Aj reci nam gde nadje crnogorca koji ti dao da mu izduvas kitu?
Nisam odusevljen hrvatskim, a ni bosanskim. Da ne bih ispao srbenda, reci cu crnogorski,,,,
Istini za volju, kad je Srbija u pitanju, mislim da su momci sa Zlatibora najobdareniji. Poznajem nekoliko momaka iz tih krajeva i nijedan nije ispod 20cm...
Ah... Budva 2006 i 2007... najrazvratnije godine....
Originally posted by mili86Zlatiborac, najbolje kobaje
Nisam odusevljen hrvatskim, a ni bosanskim. Da ne bih ispao srbenda, reci cu crnogorski,,,,
Originally posted by croesus
Originally posted by mili86Sledeće leto?
Istini za volju, kad je Srbija u pitanju, mislim da su momci sa Zlatibora najobdareniji. Poznajem nekoliko momaka iz tih krajeva i nijedan nije ispod 20cm...I'd like some hitchcocking.
![]()
Originally posted by Kragisto bih morao da mu duvam da bih znao koliki mu je... kad je veliki, vidi se sa svih strana... a sto se zlatiboraca tice u potpunosti se slazem... odrasli na prsuti i kajmaku... milina...
Originally posted by mili86Aj reci nam gde nadje crnogorca koji ti dao da mu izduvas kitu?
![]()
i btw, za obdarenost ne znam, ili pak ne obraćam pažnju, ali ceo taj zlatiborski okrug (od pozege do uzica) ima ubedljivo najlepse momke. ne postoji šansa da tamo sretnes nekoga ko nije ako ne i zgodan onda samo lep![]()
Originally posted by KragiHm...ja sam tamo rodjen i ziveo do 1997. Mada moji nisu odatle.
Aj reci nam gde nadje crnogorca koji ti dao da mu izduvas kitu?![]()
i btw, za obdarenost ne znam, ili pak ne obraćam pažnju, ali ceo taj zlatiborski okrug (od pozege do uzica) ima ubedljivo najlepse momke. ne postoji šansa da tamo sretnes nekoga ko nije ako ne i zgodan onda samo lep![]()
Originally posted by SunceDok sam pisao post razmisljao sam da napišem da nisam sklon generalizacijama, al eto omakne mi se nekad.
Originally posted by KragiHm...ja sam tamo rodjen i ziveo do 1997. Mada moji nisu odatle.
Aj reci nam gde nadje crnogorca koji ti dao da mu izduvas kitu?![]()
![]()
Ima lepih, ali ne bih generalizovao.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!