Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Zakon o zabrani pusenja na javnom mestu : 11. novembar 2010. godine

ДА
25
64%
НЕ
14
36%
Korisnikov avatar
By lostinspace
Originally posted by LeDeNa_

:povez:

Ne znam kako cu ovaj zakon postovati ali da ce biti tako, da. :(

Jos ova nova kontrolna policija...uff sto me oni nerviraju...ima da nas hvataju na svakom koraku kad zapalimo cigaretu :drama:

Kad sam procitala sta oni sve smeju, poludela sam....Necu o njima jer odmah dobijem napad :D
A sta sve smeju? :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by blenta

ne bi
cigarete imaju vrlo neelasticnu traznju
samo bi bili jako nezadovoljni jer kupuju
cigare za koje znaju da ne vrede koliko ih placaju
sumnjam da bi ostali gladni zbog cigareta.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Black Lady
Originally posted by spliff

mada smatram da bi u radnim organizacijama trebalo organizovati prostoriju za puchenje (i ispijanje kafe)
Slazem se :)
E, oni kažu ovako...da to nije samo lična stvar pojedinca NEGO da je cilj države da se pušenje iskoreni. Smanji. Jer (kažu) onaj ko oboli kao direktna posledica pušenja, taj košta dalje svojim lećenjem državu neke silne hiljade evra...pa je to kao društveni problem. Te pare mogu pametnije da se iskoriste.

Utisak Nedelje od pre neki dan...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Mars
Originally posted by Black Lady

mada smatram da bi u radnim organizacijama trebalo organizovati prostoriju za puchenje (i ispijanje kafe)
Slazem se :)
E, oni kažu ovako...da to nije samo lična stvar pojedinca NEGO da je cilj države da se pušenje iskoreni. Smanji. Jer (kažu) onaj ko oboli kao direktna posledica pušenja, taj košta dalje svojim lećenjem državu neke silne hiljade evra...pa je to kao društveni problem. Te pare mogu pametnije da se iskoriste.

Utisak Nedelje od pre neki dan...
Pa neka se iskoreni, mada je to nemoguce.
Korisnikov avatar
By Mars
function UniGood: Boolean

end;

while Uni.mesto='CAN' AND Not UniGood
{
Uni.gladan:=true; /*Mars
Uni.prljav:=true; /*Tungi
}

:evil:
Korisnikov avatar
By Tungi
A kad ce alkohol da dodje na red? :mad:

Od njega ne strada samo jedna strana,vec trpe i zene i deca...Da smanje otvaranje stecista i sigurnih kuca.
Korisnikov avatar
By *deni*
Predviđam da će primena ovog zakona u našoj zemlji povećati i omasoviti pušenje tzv. ekoloških cigareta, čak i na javnim mestima, jer ljudi, oralni tipovi ličnosti, prosto uvek imaju potrebu da, u određenim vremenskim razmacima, stave nešto u usta. A biće to i svojevrstan protest protiv ovog zakona, koga bi se postideo i sam Berija.
Razume se, javno pušenje ekoloških cigareta će izazvati javnu sablazan, pa će pljuštati i prijave za remećenje javnog reda i mira.
O tempora, o mores.

:lepeza:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by ns.happy
Originally posted by blenta

ne bi
cigarete imaju vrlo neelasticnu traznju
samo bi bili jako nezadovoljni jer kupuju
cigare za koje znaju da ne vrede koliko ih placaju
sumnjam da bi ostali gladni zbog cigareta.
Ja mislim da je vic u tome, da bi ostali gladni, tj., više bi uštedeli na hrani...

Treba se jako puno povećati cena, da bi se povukla tražnja i to za jotu.
Korisnikov avatar
By lostinspace
Mah, mozda nekome i pomogne, meni su oni zubi ogavni :D

Nego, znam za jednu tetu koja zivi u Kanadi i koja se sprda i kupuje cigarete na sl.nacin: "Dacete mi onu sa zubima danas, necu tu sa rakom pluca, mnogo je sarena" i sl.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by lostinspace

Nego, znam za jednu tetu koja zivi u Kanadi i koja se sprda i kupuje cigarete na sl.nacin: "Dacete mi onu sa zubima danas, necu tu sa rakom pluca, mnogo je sarena" i sl.

Ja sam pak pribegavao kupovini onih paklica na kojima pise "zelite bebu?pusenje moze da izazove impotenciju..":lol:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Originally posted by Tungi
Originally posted by lostinspace

Ja sam pak pribegavao kupovini onih paklica na kojima pise "zelite bebu?pusenje moze da izazove impotenciju.." :lol:
Haha :D I meni je to palo na pamet :D
Korisnikov avatar
By 2kune
Bože, kako su ljudi danas nesnalažljivi... :drama: Zar bog nije stvorio burmut? :lepeza:

Slika
Korisnikov avatar
By Rei

U kojem slucaju bi trebalo i ne-pusacima obezbediti loundz prostoriju u koju bi na svakih pola sata isli na ne-pus pauze :lizalica:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Bas, od ove visemesecne torture gledanja cigareta na svakom koraku i slusanja o cigaretama u svakoj kuci, kancelariji, ulici, televiziji, ja sam, posle skoro tri godine, ponovo propusila. :lol:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Ostani social! Nemoj samo da se vratis na aktivno pusenje. :D Ja planiram vec neko vreme da ostavim, a tako sam nesposoban i ne mogu. I stalno se plasim tih situacija - kako cu posle 3 godine opet hteti da zapalim jednu, pa onda sledecu, pa da cu konstantno kroz zivot prolaziti kroz slicna sranja ostavljanja :/
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Pa nadam se da hocu. Prvi put sam batalila pljuge jer je pocelo da me smara cimanje da li cu imati cigarete uz jutarnju kafu, ta navika da robujem navici... i prestala sam za jedan dan, ali sam pre toga godinu dana govorila kako cu da batalim, kako smrdim kad zapalim, kako kasljem od njih i planski sebi gadila cigarete. Sad sam u fazonu kako cu do kraja godine opet da prestanem. Videcu... a praticu i kako ce teci ova hajka na pusace, ja sam uvek na strani diskriminisanih, ahaahaha.

Inace, za ostavljanje je, po meni, najbitnije da naucis da ne mislis na njih i nikome ne govoriti da si batalio pljuge kako te ne bi podsecali...

Odo' sad sa teme kako ne bih dosla u iskusenje...
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
podrzavam zakon, sta cu, moram. a i ovako...
Korisnikov avatar
By 2kune
I? Kako ide sa primjenom zakona? Jel tko popušio? :bj:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja pusio u knezu i nista. Mislim, jeste cimanje i smanjicu dosta pusenje tako tu na neko vreme. Kazu zabranjeno ispred moje skole a vidim ljude tamo stoje i puse...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Rei

U kojem slucaju bi trebalo i ne-pusacima obezbediti loundz prostoriju u koju bi na svakih pola sata isli na ne-pus pauze :lizalica:
nepushachima su cele zgrade na raspolaganju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!