Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Sinoc sam u trenucima dosade prisluskivala razgovor jednog momka i dve devojke. Jedna od te dve je bila van sebe, posto je isla kod neke gatare da bi joj proricala sudbinu i gatara joj je rekla da ce u 31.god. zivota umreti od raka, a da ironija bude veca, 31. puni sl. godine.. Riba je u haosu, istraumirana, nervozna, unezverena, zove i trazi veze u bolnicama da bi je pregledali itd., sugestija i mozak su cudo u kombinaciji.

Koliko verujete u magiju (crnu, belu)?
Da li biste isli ili ste isli vec kod vracara?
Ako ste isli koliko je vasa poseta tim vracarama uticala na vas zivot?
Verujete li u to proricanje sudbine?
Verujete li u skidanje i bacanje magije?
Verujete li u vudu magiju i da se njome moze ubiti covek?

Da li je neko od vas vracara ? (Na Marsovu insistiranje, ja ne verujem u to, pa mu odgovorite) :giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
A čisto onako, u mom trenutku dosade... Među svim ovim pitanjima koja te zanimaju nije se našlo mesta i za: Da li je neko među vama vračara/gatara?
By dukkehjem
Ne verujem u magiju. Posebno ne u tom gatarskom smislu. Verujem u snagu poyitivnih misli, emocija, energije i autosugestiju, ali to su neke druge stvari skroz.

Nisam isao, i ne verujem da bih.

Ne.

Ne.

Zaboga ne.
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by Mars

A čisto onako, u mom trenutku dosade... Među svim ovim pitanjima koja te zanimaju nije se našlo mesta i za: Da li je neko među vama vračara/gatara?
HAHAHAHA
By dukkehjem

beware, gatare su medju nama! :mag:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Zwezdica

Nimalo.
Ne, ali ne isključujem, zabave radi. Radili su mi neke analize jedan astrolog i jedan numerolog.
N/A
Bavio sam se profetičkim diskursom (analiza proročanstava). Proročanstva su tako formulisana da se obistinjuju. Dakle, proricanje je moguće, da.
Ona pomenuta dvojica su do sad sve pogodili.
Smejem se tome. Ja sam hrišćanin.
Vidi prethodno pitanje.
Da li je neko od vas vracara ? (Na Marsovu insistiranje, ja ne verujem u to, pa mu odgovorite) :giggle:
:lol: Ja nisam, ali mislim da ih ima nekoliko.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Verujem u sve strašne priče, onoliko koliko je potrebno da se dosegne katarza. :sanjas:

Mojoj tetki je drugarica pokušavala nekakvim vradžbinama da radi o glavi. :lol:
Apsolutno dokazano, ali me mrzi da vam detaljno pripovedam o tom spuki događaju (ili događajima).
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Dzelajza Rouz

Mojoj tetki je drugarica pokušavala nekakvim vradžbinama da radi o glavi. :lol:
Apsolutno dokazano, ali me mrzi da vam detaljno pripovedam o tom spuki događaju (ili događajima).
AJdeeeeeeeeeeeeee! :grin:
Korisnikov avatar
By Mars
JAO! Sad ću da skinem KOMPLETAN The X-Files i da se UBIJEM od gledanja!!!

:superheroj:

Zwezdice, hvala!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja u to verujem :uplasen: i isla bih kod neke da mi prorekne kad cu naci unutrasnji mir, ali sam :uplasen:
Korisnikov avatar
By Anhedonie

osetio na svojoj kozi, dakle verujem kao sto verujem u toplo i hladno.
isao
dosta. bas bas dosta.
ne
da. apsolutno.
ne znam za vudu, ali vlaska magija je prilicno mocna. moze da se vremenom ubije covek (beba ili jako malo dete).
nisam, a zeleo bih da naucim. mozda jednog dana.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
@Zwezdica

Ma, mrzi me. Ima mnogo da se priča, ali npr. često je pozajmljivala stvari i nije se desilo da je ijedna od tih stvari vraćena, a da sa nje nije nešto nedostajalo (uglavnom su to bili komadići postave i tome slično). Noću bi se ušunjala kroz dvorište do dvorišnih vrata i ostavljala na stepeništu nekakve simbole (između ostalog, jednom i neke izuvrtane gaće :lol: ). Tako je i provaljena.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
E, sad, ne znam... Možda nije bila vračara nego neka konceptualna umetnica.
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Neshvaćena (a zar i ima drugačijih...)
Korisnikov avatar
By Mars
I moja mama misli da ja baš lepo crtam.

:lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Negde postoji ovako slicna neka tema, secam se da sam jednom pisao nesto... U svakom slucaju, vestice, vracare, gatare (makar ove iz moje okoline) najvise od svega koriste mrtvacku vodicu. To je voda koja ostane kada se neki pokojnik okupa po prvi put. To je kao sveta vodica za ove druge. Takodje koriste i dosta mrtvacku zemlju (zemlja s groblja). Te dve stvari su im najcesce koriste i one su za neke lakse vradzbine tipa za proliv, prehladu, glavobolju i sl. dok za jace vradzbine mogu da koriste jos svasta. Ja sam za sada nailazio i na gomiletinu krvi (verovatno ljudske ali nisam proveravao), i to posuto po podu odmah iza vrata tako da ko prvi otvori vrata mora da ugazi u to... Onda na kompletnu ljudsku vilicu, ispod jastuka, bezbroj puta na jos neke kosti (uglavnom deo psece lobanje). To je jedna vrsta vradzbina, ona se radi potpuno nevezano za osobu dok se "baca" ta magija, ali zavisi ko prvi upadne u "zamku" odnosno zavisi od mesta i onog ko se nalazi na tom mestu.
Druga vrsta je ona za koju treba neko parce odece ili bilo sta sto je bilo uz kozu osobe kojoj se baje. Sto se mene tice to su bile carape. NIKAD nisam imao dve iste carape kao dete -.- Tako se pogodilo pa je ta vestica imala pristup mojoj kuci... Ne znam tacno sta se tad dogadja ali mislim da te magije deluju na psihu deteta vise nego na telo, npr stvaraju mu neke strahove i fobije itd... Ali nisam to 100% siguran.
Treca vrsta je kroz davanje bilo cega osobi na koju zelite da cini deluju. Ne znam to sta radi jer na to nikad nisam naseo, a mozda i jesam al da ne znam.

E sad, to su "crne" vestice. A sad one dobre :D

Srecom, imao sam (imam i dalje u rodnome gradu) komsinicu, prvu, - jedna dobra baba od 80ak godina koja zna te kojekakve bajalice protiv uroka i protiv maltene SVIH vradzbina i stalno mi je bajala. Ona najvise koristi ugalj (3 komadica) za svoje bajalice i sapuce nesto, nikad nisam razumeo sta. U svakom slucaju ona me je spasila puno muka, prema njenim i kevinim recima ona mi je i zivot spasila jednom.

Toliko za sada :)
Korisnikov avatar
By bu
ja sam vracara :D ..eo Zvezdici cu da gledam u avatar...vidim viidiim...da ces se udati za muskarca..ziveti u Svici..vozices peglicu..imati petoro dece..svi razlicito godiste...bices bogata...imaces tri ljubavnice...po parkovima ces ici naskakati na ljude..a da bices nerotkinja..hahah...lol da se uozbiljim

ima nesto u tim stvarima nie da nema..al ono ...trudim se da nisam u tome..a i ne zanima me to :D
Korisnikov avatar
By Dear Lucy

Sinoc sam u trenucima dosade prisluskivala razgovor jednog momka i dve devojke. Jedna od te dve je bila van sebe, posto je isla kod neke gatare da bi joj proricala sudbinu i gatara joj je rekla da ce u 31.god. zivota umreti od raka, a da ironija bude veca, 31. puni sl. godine.. Riba je u haosu, istraumirana, nervozna, unezverena, zove i trazi veze u bolnicama da bi je pregledali itd., sugestija i mozak su cudo u kombinaciji.

ti se to pripremas za istragu? ;)

ne verujem u madjiju.
ne, na svako sledece pitanje.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Dear Lucy

ti se to pripremas za istragu? ;)

Jok, razmisljam da otvorim biznis.. :yes:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
losa ce ti klijentela biti forumasi... izgleda... bolja ti je opcija bia, prisluskivanje i tako to :) ne znam samo da li u biu primaju zenske persone... u mom selu ne :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Dear Lucy

losa ce ti klijentela biti forumasi... izgleda...
Dobila sam jednog potencijalnog, tipujem na Vetura, samo da mu rikne ta baba od 80god. koja mu je spasila zivot, pa cu ja da nastavim gde je ona stala.. :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ima najmanje jedna persona među nama koja tvrdi da ima mistične moći.
E sad, ja manifestaciju te moći u nekom konkretnom obliku nikad nisam video, pa ne mogu da tvrdim da ona postoji, ali isto tako ne mogu da tvrdim ni da ne postoji.
Ali mogu da ne verujem u te stvari, da pogledam u jednu obližnju tanku, tananu brezu i poručim tim gatarama, vešticama, vračarama i ostalim vodenim duhovima sledeće :

" Znate kad ćete vi da uradite nešto stvarno mistično i da poletite na metli ? Onda kada stablo ove breze postane deblje od vrata Big Bad Beara. "

:gatara:
Korisnikov avatar
By *deni*

A zašto bi ta baba da riče?
Ne bi baba da rikne, nego neki drugi ljudi oko nje očekuju da ona rikne, jer vezuju realizaciju nekih svojih planova za činjenicu smrti te nesrećne babe.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja verujem da Kragi veruje da ja znam da citam iz ociju. Nisam kriv, mame mi. :nunchake:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!