Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Tito. Summa Summarum

Dobar političar
6
30%
Dobar strateg
5
25%
Dobar ekonomista
Nema glasova
0%
Dobar komunista
1
5%
Bravar kojem se posrećilo
3
15%
Ništa od navedenog
5
25%
Korisnikov avatar
By mili86
On je bio dobar lider. Njegova politika je bila cista utopija, ali je imao hrizmu i pametno je iskoristio. Iako tada marketing teorijski nije ni postojao na ovim prostorima, on je primenio skoro sve koncepte marketinga na sebi i od zagorskog seljaceta postao Lider naroda i narodnosti. Mada postoje brojne teorije o njegovom pravom identitetu, meni je jedino relevantna ona koju je on sam stvorio o sebi. Nikada se necu sloziti sa konceptom komunizma, a ni socijalizma, ali je Titov primer odlican onima koji zele da pozicioniraju sebe u bilo kojoj sferi drustva, a veliko prisustvo "Titovog nacina" je prisutan i kod predsednika Tadica.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mariška
Ja pamtim! :deda:

Doveli nas na prozor od obdaništa da mu mašemo, dok se on šećkao sa pionirima.

Ubrzo posle našeg mahanja je umro. :D

:jbg:
[/quote].

U jbt ... kako li ste vi mahali, kada je čovek posle umro!
Korisnikov avatar
By 2kune
odgovorno tvrdim da je bio loš bravar! :sudija:
Korisnikov avatar
By deran
u potpisu "jubomorni dalmatinac..." :awesome:

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Nista od navedenog.

Beskrupulozni diktator zedan vlasti koji je bio spreman da eliminise politicki ili iz zivota sve koji bi mu bili ozbiljna pretnja.

Pri tome je razmazio 20 generacija ljudi koji su lepo ziveli od kredita koje mi sada otplacujemo.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Njuskalo

Pri tome je razmazio 20 generacija ljudi koji su lepo ziveli od kredita koje mi sada otplacujemo.
Ti misliš da je u stvari bio decenijama ispred raznoraznih kapitalističkih globalista koji su tek negde 90-ih stvatili koncept potrošačkog društva i delili kredite šakom i kapom do pre negde 2 godine unazad?
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by kal zakath
Originally posted by Njuskalo

Ti misliš da je u stvari bio decenijama ispred raznoraznih kapitalističkih globalista koji su tek negde 90-ih stvatili koncept potrošačkog društva i delili kredite šakom i kapom do pre negde 2 godine unazad?

Na neki nacin. Uzimao je kredite od kojih je finansirana potrosnja stanovnistva.

Zato su generacije koje su rodjene oko 1945-1965 uzivale u zivotu na nas racun.
By zagarantovani
Tako je! A danas prodajemo sve sto su ti zli komunisti napravili... :roll:

U toj Jugi su bar nesto proizvodili, pa su i imali sanse da vrate svoje dugove. Kako ce danas da se vrate ti dugovi? Kad nam je izvoz skandalozan, a industrija i proizvodnja...mislim, bolje da ne pominjem.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Ako mi plačamo za generacije 1945-1965, neću ni da pomislim koje će generacije otplaćivati kredite iz perioda 1990-2010. One iz negde polovine 22-og veka?
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by kal zakath

Ako mi plačamo za generacije 1945-1965, neću ni da pomislim koje će generacije otplaćivati kredite iz perioda 1990-2010. One iz negde polovine 22-og veka?
E vidis u tome je poenta problema.
U Srbiji su sva politicka i ekonomska pitanja uvek otvorena i nikad se nista ne zavrsava.

Mrsko mi je da obligatno serendam na ovu temu al summa summarum serendanja bi bilo ovo:
Originally posted by unic0rn

Zasto nema odgovora NIJE BITNO?

Srbiji u ovom trenutku stvarno treba da ne bude bitno. Jer ako i dalje nastavi da razmislja o Titu i Drazi na kraju je nece ni biti.

:fatalista: :lol:
Korisnikov avatar
By deran
...al nikad ne budu TITO... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!