Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
avaj, sad cekam grupu na fb R.I.P.

jebeni ljudi sve kace na fejsbuk
Korisnikov avatar
By Tungi
Gde pise,koji list je objavio?
Korisnikov avatar
By disaster blue
navodno su izbacili da je preminula od neke bolesti nekog tipa c.. koja se tesko otkriva.. ali i ja trazim na netu u vestima ne pise :/
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Lupus, tip C, valjda.

To je neki idiot napisao na fejsbuku, pa su izbrisali post jer je informacija netacna.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by nickNS

navodno su izbacili da je preminula od neke bolesti nekog tipa c.. koja se tesko otkriva.. ali i ja trazim na netu u vestima ne pise :/
:uvce:
By Behemoth
-------------------------------
Debil je spomenuo lupus.

Lupus je autoimuna bolest a NE virus, I TO JOŠ TIPA C.
Korisnikov avatar
By Elena
Kaže današnji Press da ima sepsu ... ne spominju da je preminula tako da verovatno nije.
Valjda će se izvući ...
By LeDeNa_
Izvini ali trebao si sacekati..kakav bre fb...pa valjda bi objavili na tv-u...
Korisnikov avatar
By disaster blue
ma ok... mislim kontam.. i sta sad da radim..
jednostavno post ne mogu promeniti..
a nisam face0u verovao nego drugu koji radi kao novinar.. i vodi vesti.. on mi je poslao poruku..ali izgleda da je on to procitao na face-u..
uglavnom nevazno
ae :kiss: ;)
By LeDeNa_
Originally posted by nickNS

ma ok... mislim kontam.. i sta sad da radim..
jednostavno post ne mogu promeniti..
a nisam face0u verovao nego drugu koji radi kao novinar.. i vodi vesti.. on mi je poslao poruku..ali izgleda da je on to procitao na face-u..
uglavnom nevazno
ae :kiss: ;)
Izvini :kiss:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
BEOGRAD 27. 10. 2010

PRESS

Porodica Maje Žeželj: Verujemo da će se oporaviti

Porodica Maje Žeželj zahvalila je njenim brojnim poštovaocima koji su dali krv za teško bolesnu voditeljku RTS-a. U sopštenju porodice navodi se da je Majino zdravstveno stanje i dalje ozbiljno, ali da svi veruju u njen oporavak

- Njeno stanje je i dalje ozbiljno. Uočeni su znaci poboljšanja i čvrsto verujemo da će se oporaviti, ali konačnu prognozu o dužini lečenja još nemamo. Dirnuti smo neverovatnom pažnjom, posvećenošću i požrtvovanošću lekara i kompletnog medicinskog osoblja Urgentnog centra i Kliničkog centra Srbije, kao i činjenicom da su brojni prijatelji uz nas - piše u saopštenju Majine porodice.

- Posebno zahvaljujemo nepoznatim poštovaocima, njih gotovo 140.000, koji su se okupili za samo dva dana preko Fejsbuka i ponudili krv. Da istaknemo, Maji više nije potrebna, ali je potrebna za mnoge druge. Mnogo nam znače brojne želje i molitve za Majin oporavak. To je ono što nam pored truda lekara daje snagu da izdržimo dalje - poručili su članovi porodice Maje Žeželj.

Oni navode da je voditeljka desetak dana na intenzivnom lečenju i da su se u vezi sa tim u pojedinim medijima pojavile brojne, uglavnom netačne informacije, što ih je i navelo da se oglase. Porodica navodi da su im spekulacije medija o njenom zdravstvenom stanju stvorile veliku i nepotrebnu bol i zamolili su da se poštuje njihova želja da se o njenoj bolesti razgovara samo u krugu porodice i lekara.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Slika

Један од коментара са сајта Press-a
Korisnikov avatar
By Torry
prva osoba, ajd da ne ukljucujem moje bliznje, za koju sam pozelela da dam krv

i htedoh zaista, al rekose da ne treba vise
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!