Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by ns.happy

koji antivirus preporucujete, a da je dz? imao sam nod, ali nisam imao zivaca da jednom mesecno trazim linkove za kodove. sad sam stavio avast, secam se da je on bio free, ali na moje iznenadjenje, posle 30 dana on ce mi ljubazno traziti da platim 30 ojera :pljuje:

kao kroz maglu se secam da sam imao i neki microsoft securiti essentials ili tako nekako... da li neko ima iskustva sa njim? imam legalan xp :blush:
imam ja taj microsoftov za legalne sisteme i mnogo je dobar, no uvek se nesto provuce bez obzira...btw kombinujem ga sa avastom jer se ne kolju medjusobno i mogu reci da mi komp sljaka bez problema sto se virusa tice...a to sto je na servisu je druga prica :giggle:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Prebaci se na LINUX i nema potrebe za antiviruisom :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja bih da se prebacujem na Linux, ali nazalost, bas ne znam puno o njemu, a nikako da nadjem vremena da ga proucim malkice...

Prvo, ne bih ni znala koji da instaliram na ovu konfiguraciju laptopa (AMD Athlon dual core 2GHz, HDD 250 GB, RAM 2 GB), a drugo - imam windows 7 koji za sada radi kako treba, BUT - toliko puta mi je upravo zbog virusa pao sistem, da sam postala nepoverljiva prema tim windows+antivirus kombinacijama... :egzorcist:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by ns.happy

koji antivirus preporucujete, a da je dz? imao sam nod, ali nisam imao zivaca da jednom mesecno trazim linkove za kodove. sad sam stavio avast, secam se da je on bio free, ali na moje iznenadjenje, posle 30 dana on ce mi ljubazno traziti da platim 30 ojera :pljuje:

kao kroz maglu se secam da sam imao i neki microsoft securiti essentials ili tako nekako... da li neko ima iskustva sa njim? imam legalan xp :blush:
imam ja taj microsoftov za legalne sisteme i mnogo je dobar, no uvek se nesto provuce bez obzira...btw kombinujem ga sa avastom jer se ne kolju medjusobno i mogu reci da mi komp sljaka bez problema sto se virusa tice...a to sto je na servisu je druga prica :giggle:
zdere ram kao da je uteko iz gladi... a kada imas mator komp kao ja, moj laptop je iz 2005. sa 500MB rama :-)) e onda se ne mozes bas razmetati kako hoces :-))
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Oziris

Ja bih da se prebacujem na Linux, ali nazalost, bas ne znam puno o njemu, a nikako da nadjem vremena da ga proucim malkice...

Prvo, ne bih ni znala koji da instaliram na ovu konfiguraciju laptopa (AMD Athlon dual core 2GHz, HDD 250 GB, RAM 2 GB), a drugo - imam windows 7 koji za sada radi kako treba, BUT - toliko puta mi je upravo zbog virusa pao sistem, da sam postala nepoverljiva prema tim windows+antivirus kombinacijama... :egzorcist:
Koliko BT

Linux se ne proucava - on je jednostavan netrebati kodovi i opstala muda cuda itd ...
linux - ubuntu 9.04 mada je izaso novi ali ok je ovaj
Prvo oboris sistem za XP - naravno pre toga sacuvaj - narezi sve bitno od podataka ili vec sta ti treba - onda ubacis cd mozes da butujes odama sa njega mada prvi put ne preporucujem ubacis on se instalira za pasr min eventualno sat i sve sto ima tj sve programe imas tamo pocev od muzickih do igrica itd znaci njih neinstaliras on sve sam radi ...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
@happy - ok, onda instaliraj samo njega, bez avasta :) ili samo avast...100% sigurnosti nema in za jedan komp jer prosto sto neki antivirus tretira kao virus drugi nece...mozes samo da se stitis od nekih tako pizdarija malware tipa ili trojanaca, crvica...pa sta sad, bolje ista nego nista

nadogradi malo tih rama, malo je to
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!