Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
"I am not insane, my mother had me tested."

Sheldon Cooper

from The Big Bang Theory
Korisnikov avatar
By Mariška
"Mala ništa: Mala ništa beznačajne sitnice
Zadovoljstvo : To je sok od isceđene sreće.
Sreća : Skup beskonačnog broja malih ništa"

Zorica Sentić
By LeDeNa_
"Najveca od svih gresaka je ne biti svestan ni jedne"-Carlyle

"Zivot je suvise kratak da bi covek mogao na svoja ledja da primi i tudje grehove.Svako je ziveo svojim zivotom i placao za to narocitu cenu.Jedina nevolja je to sto za jednu pogresku moramo placati vise puta"-Wilde

"Nista nije beznadeznije od planiranja radosti"-Dr.Johnson

"Istinske boli preziru utehu reci"-Manzoni

"Ne prepiri se sa budalom-ljudi mozda nece uociti razliku"-Artur Bloch

"Kritikovati-to znaci dokazati autoru da ne radi onako kako bih ja to uradio kada bih to znao"-Karel Capek
By LeDeNa_
"Kada nisam pribran, ja sam samo komad mesa."

G.I.Gurdjijev
By LeDeNa_
"Uvek je pravo vreme da se uradi ono sto je ispravno".

Martin Luter King

"Kakve su ti uobicajene misli takva ce biti i narav tvoje duse - jer misli dusi daju boju."

Marko Aurelije

"Onaj koji gleda van - sanja; onaj koji gleda unutra - budi se".

Jung
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
"Don’t use such strong words, it only makes you look weak "
"It’s easier to crush a dream than realize one, forming a bond is infinitely more difficult than breaking one"

"Ichigo… I hate the rain. Rain falls in this world, too. When your heart is in chaos, this sky becomes clouded. When you are sad, rain falls so terribly easy. Can you understand… the horror of being pelted by rain in this solitary world? If only to stop that rain, I shall lend you any strength. If you trust in me, I will let no rain fall in this world. Ichigo, trust me. You are not fighting alone."
Korisnikov avatar
By Incubus
"My propositions serve as elucidations in the following way: anyone who understands me eventually recognizes them as nonsensical, when he has used them — as steps — to climb up beyond them. (He must, so to speak, throw away the ladder after he has climbed up it.) He must transcend these propositions, and then he will see the world aright. What we cannot speak about we must pass over in silence." — Ludwig Wittgenstein
Korisnikov avatar
By Mars
Mrtvi otvaraju oči živima...
By Speculum Columbae
"...Kasnije, tog dana, razmišljala sam o vezama. Postoje one koje otvore vaš život za nešto novo i egzotično.
One koje su stare i poznate.
One koje otvaraju mnogo pitanja.
One koje vas odvedu na neko neočekivano mesto.
One koje vas odvedu daleko od mesta na kom ste počeli.
I one koje vas vrate unazad.
Ali najuzbudljivija, najzahtevnija i najznačajnija od svih veza...je ona koju imate sa samim sobom.
A ako nađete nekoga ko će vas voleti zato što volite sebe takvi kakvi ste...pa...to je jednostavno fantastično!"
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Dante

Ali najuzbudljivija, najzahtevnija i najznačajnija od svih veza...je ona koju imate sa samim sobom.
A ako nađete nekoga ko će vas voleti zato što volite sebe takvi kakvi ste...pa...to je jednostavno fantastično!"
:love:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
^slazem se
:love:

Edit
ONT: rekli su o istini :)

"When in doubt, tell the truth."
“Fiction is obliged to stick to possibilities. Truth isn't.”
Mark Twain

“The greatest homage we can pay to truth is to use it.”
Ralph Waldo Emerson

“By doubting we come at truth.”
Marcus Tullius Cicero

“On the mountains of truth you can never climb in vain: either you will reach a point higher up today, or you will be training your powers so that you will be able to climb higher tomorrow.”
Friedrich Nietzsche

“All truths are easy to understand once they are discovered; the point is to discover them.”
Galileo Galilei

“Remember that all through history the way of truth and love has always won. There have been tyrants and murderers and for a time they seem invincible but in the end, they always fall -- think of it, ALWAYS.”
Mahatma Gandhi
Korisnikov avatar
By Tungi
Bolja od hiljade beskorisnih reči je jedna jedina reč koja donosi mir.

Dhammapada
Korisnikov avatar
By Mars
Ne, negde drugde, u Jasenovcu nisam bio.

Al hvala ti, lepo da znamo bar jedan izvor sada.
By LeDeNa_

"...Kasnije, tog dana, razmišljala sam o vezama. Postoje one koje otvore vaš život za nešto novo i egzotično.
Odakle je ovo?
Korisnikov avatar
By Heartkiller
"Patnja zadaje bol samo zato što je se bojiš. Ona te proganja zato što bežiš od nje. Ne moraš bežati, ne moraš je se bojati. Moraš voleti...
Dakle, voli patnju. Nemoj joj se odupirati, nemoj bežati od nje. Okusi kako je ona u dubini slatka, predaj joj se i nemoj je primati s mržnjom. Tvoja mržnja je to što ti nanosi bol i ništa drugo. Patnja nije patnja, smrt nije smrt, ako ih ti ne učiniš time..."
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
"Ribu nisi ubio samo zbog toga da bi uživao i da bi je prodao na pijaci, pomisli on. Ubio si je iz ponosa i zbog toga što si ribar. Volio si je živu, a voliš je i mrtvu. Ako je voliš, nije grijeh ubiti je. Ili je onda još veći?"

Ernest Hemingvej - Starac i more
By Speculum Columbae
Originally posted by LeDeNa_

Odakle je ovo?
Poslednja epizoda, poslednje scene najbolje serije na svetu. Shvati sama.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
"Disintegrate, you black dog of Rondanini!! Look upon yourself with horror and then claw out your own throat!"
By LeDeNa_
“U školi se može naučiti mnogo, i u osnovnoj i, kasnije, u srednjoj, i o gramatici i o prirodopisu; manje o povijesti i o zvijezdama na nebu, a o čovjeku i životu - gotovo ništa".

“Tajni zakoni našeg najintimnijeg života,oni što nas podjednako upućuju na vječnost i na prolaznost, nigdje nisu tako prisutni kao u osjećaju ljubavi. Moje saznanje ljubavi prolazilo je kroz različite faze, od sreće do bola, od ushićenosti do rezignancije, ali nikada nisam pokušavala da tu najljepšu ljudsku sposobnost, sposobnost voljenja, ocrnim, osumnjičim ili ismijem."

Vesna Parun
Korisnikov avatar
By nsBeckie
^ :umireodsmeha: :smeh:

ajd da ubacim neke od mojih 'besmrtnih' citata

'May your home be filled with laughter,
may your pockets be filled with gold.' (an Irish blessing)

'Dum spiro, spero.' (Lat. Nadam se dok sam ziv.)

'Cedant arma togae!' (Lat. Neka odstupi sila pred znanjem.)

'Quid me continebis?' (Lat. Ko me moze zadrzati?/Ja sam neukrotljiv(a).)

'Istina je u nijansi.' (Anatol Frans)

A man is just like others, and different than others, and at the same time completely unlike anyone else. (Klakhon, parafraziram)

'Kada se budemo pokorili, znacemo i da zapovedamo.' (pojma nemam odakle mi ovo)

'Svetlost je leva ruka tame,
a tama desna ruka svetlosti.
Dvoje su jedno:
zivot i smrt, sto leze zajedno
kao ljubavnici u kemeru,
kao sake sto su spojene,
kao meta i put.'
(Ursula Legvin, 'Leva ruka tame')
Korisnikov avatar
By Mariška
Talenat je nalik strelcu koji pogađa metu za druge nedostižnu, genije je nalik strelcu koji pogađa metu za druge nevidljivu.

Artur Šopenhauer
Korisnikov avatar
By AngraMaina
‎"I tako dok uspravna i silna stojiš na sred sveta
držeći u levoj ruci velike terazije a u desnoj sveti mač
ti si sama lepota i junaštvo, ti si Grčka".

Janis Ricos (1909-1990)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
“The long run is a misleading guide to current affairs. In the long run we are all dead. Economists set themselves too easy, too useless a task if in tempestuous seasons they can only tell us that when the storm is past the ocean is flat again.”

John Maynard Keynes
By Hans
'Nezadovoljstvo je kao zvijer, nemoćna kad se rodi, strašna kad ojača'. Selimović/ Derviš i smrt
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!