Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Slika
Koliko srcano pratite svoju omiljenu muzicku zvezdu? Primetio sam, na fejsu svako malo neko okaci pesmu neke aktuelne zvezde, i u komentarima krene svadja, poredjenja, odmah se nadju poklonici neke druge da kazu kako ova prva krade ideje, i sve se svede na moja je bolja od tvoje. U lokalnim okvirima imamo Seku vs. Jecu vs. Cecu, na nekom globalnom nivou Madonna vs. Gaga...

Meni je tako mindeđ sta ce ko slusati, i kad neko kenja o ovoj ili onoj to me ne dotice, i voleo bih da mi se objasni cemu tolika identifikacija sa nekim (statuse, i drti?)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5kaAv_J3 ... r_embedded#![/youtube]
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja sam veliki fan Inne :awesome:

(sad ce svi opet reci "who the f**k is Inna?)

pratim je od samog starta i ja mislim da je to jedna od retkih izvodjaca koju pratim konstantno, skidam svaku pesmu jos pre prvog preslusavanja... godinu dana sam pricala kako bi prodala bubreg da dodje u Srbiju (cak sam joj to napisala i na official webpage) na sta je "ona" odgovorila da bi to bila cool akija, ali ne tako dobra za njenu karijeru :lol: i da je koncert u Srbiji planiran par meseci kasnije.. tako i bi :wundy:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa ne mogu reci da sam ikada bio neki veliki fan,u smislu,da vristim,da mi nije dobro,da trazim autogram od poznatih zvezda koje sam upoznao.Divim se pojedinim ljudima.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne ne to. mislim na one paljevine koje su u stanju da se svadjaju satima zbog svoje zvezde. samo okaci status na fejsu gaga je bolja od madone i posmatraj cudo... meni kad se cavrlja sa nekim, samo tako usporedim neke dve figure i svi se zapale :-)))
Korisnikov avatar
By Tungi
Da.Dešavalo se.

Pogotovu posle Madoninnog koncerta..5 dana pre,euforija,10 dana kasnije histerične svršotine.
Korisnikov avatar
By ns.happy
karleusin koncert - samo jedna njena fotografija i desetine komentara. od vorsipovanja do vomitovanja. :-))
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ranije sam stupao u rasprave, već koju godinu me uopšte ne zanima tuđe mišljenje, ja uživam u svom trash ukusu! :awesome:

A sad, otkud tolika identifikacija.... iskreno da ti kažem nemam pojma.

Moj tada najbolji drug je 2002. odlepio na Christinu, u smislu da bi je razvalio.
On mi je i preporučio da obavezno pogledam spot za pesmu Dirrty.
Mene je oduševila, iako to tada nisam slušao previše stranu muziku... još uvek sam slušao pretežno domaći dance 90ih... a za nju sam ranije čuo, odnosno gotivio je u ranijih nekoliko spotova (Nobody wants to be lonely i Lady Marmalade).

Rekao bih da me je oduševila ta nesputana golotinja i bezobrazluk koji je ona tada predstavljala.
U tom nekom periodu sam dosta formirao svoj sexualni identitet, prvo iskustvo i sl.
Rekao bih da je to bilo presudno.

A od tada je poštujem zato što se je svakim albumom želela da prikaže nešto novo, muzički i vizuelno.
Ovaj poslednji puče... ali nadam se da će se oporaviti i ponovo pronaći tu energiju, sada pošto se otarasila dosadnog muža...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ej ej, kristina nije trash! skinuo sam ''back to basic tour'' dvd i nisam mogao poverovati, kakav glas... dobra je ona!
Korisnikov avatar
By VANGEL
Slusam svasta nesto od muzike mada imam i odredjenu vrstu ali ne mogu reci da sam njihov fan a i nemam takvih zelja...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma mislim na trash kao ukus uopšte u pop umetnosti.

Tek na toj turneji je zaista naučila da uživo peva bez kreveljenja, koje je prisutno i pretpostavljam dosta iritantno na prethodnoj turneji, koja je možda vizuelno bila dinamičnija.

Tako da me je svakim narednim albumom nečim oduševila.
Prvo golotinja, pa turneja, pa textovi pesama... mada me je ovim poslednjim albumom pomalo ostavila zbunjenim.
Verujem i da se sama pogubila u svemu.

Ali nada umire poslednja!
Na osnovu previewa, rekao bih da će me soundtrack za film Burlesque oduševiti... mada za sam film nisam siguran.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja nisam niciji fan i ne pratim ni jednu zvezdu!

:lol:
Korisnikov avatar
By Incubus
Patetično je to, kao nemam svoj život, MADONNA! (npr.)
jbt uživaj u muzici
By Kragi
dok mi tanju savić ne dirate ja sam miran :smeh:
Korisnikov avatar
By constantine
uuua tanja savic :protest:

< misilim da se zna ciji sam ja fan :D
Korisnikov avatar
By Torry
ni meni nije jasno isto to

ja licno slusam sve i svasta, i isto tako nikad ne bih kritikovala tudj ukus

al sta ces ima nas svakakvih
Korisnikov avatar
By ns.happy
nenene, nisi me dobro razumela, nemam ja nista protiv kritikovanja necijeg ukusa, mene cudi vatrenost tudja dok brani tu jednu zvezdu. kapiras? iskreno, pojam fan mi je problematican, jer predstavlja odricanje sopstvene individualnosti zbog identifikacije sa nekim drugim.
By Swanheart
ne kritikujem druge i ne volim da mi neko kritikuje muzicki ukus ili nedostatak istog
nemam omiljenu grupu, pevaca, pevacicu...itd itd
i nisam neki ludi fan odredjenih grupa
pre sam bila ludaaaaaaa ali LUUUUUDAAAAAA :hyper: za The Knife-om, sada mi je sve to tako-tako, nit smrdi nit mirise
By dukkehjem
ne voli fanatizam i taj trip neimanja (koja rec :love: ) sopstvenog zivota...
obozavam josipu lisac, janis joplin, joan baez i mercedes sosu.... njih bas, bas... a volim svasta jos
Korisnikov avatar
By Azdaja
veliki sam fan grupe horrorpops (VELIKIIIIII)

odma posle njih dolazi grupa mewithoutyou i to bi bilo to.
Korisnikov avatar
By Torry
ne znam, al eno svadjaju se fanovi u temi Mylene Farmer :misli:
Korisnikov avatar
By walt333
Da ja spadam u tu grupu ljudi. :hvala:

Samo što smatram da to nema veze sa indetifikacijom, već sam navikao da onog prema kome gajim neke emocije uvek krvnički branim. pa bio to prijatelj koga volim ili neka pevaljka koju volim. A i svađalačko raspoloženje je moje prirodno stanje. :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!