Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Dina
Originally posted by Vel boy
Originally posted by walt333

@velboy Kako ništa nije uradio za LGBT osobe? To što priča o toleranciji prema gej osoba od emisijica tipa Biljane Vilimon pa do kičastih ali vrlo gledanih emisija poput piramide nije ništa? Kako je malo to što je bio autovan u vreme kada je homoseksualnost bila kriminalizovana? Ne zaboravimo da je dovodio na bitef mnoge predstave koje su tada bile skandalozno pune homoerotike. Napisao roman gej tematike koja se retko ozbiljno obrađivala u srpskoj književnosti. Takođe neke glumice su upravo svoju podršku prema gej populaciji isticale činjenicom da im Ćirilov mnogo znači. Ako je ovo malo onda mogu da zamislim koliko su ostale gej javne ličnosti uradile, a da, one ne "postoje", odnosno nisu uradile ništa. :nokti:
ako je tako, onda neka se drzi toga i tako pomaze.
neka ne izjavljuje kontraproduktivne stvari. i tu se slazem s Popajem da Cirilov nekim njegovim izjavama pomaze antigeje. a, to je :nono:
jer, u ovoj tematici i u stanju stvari u Srbiji i zemljama ex-Yu kakve i dalje jesu nazalost vrlo lako je ponishtiti doprinose gej stvari ako se u presudnim trenucima kaka i izvoljeva (shto Cirilov izgleda da je izabrao da radi) po gej pokretu u Srbiji. zato Cirilov treba da zna- kada barerm cutati, ako nishta drugo a ono da barem ne bude kontraproduktivan po gej stvar. jer, ipak samo zahvaljujuci sadashnjim i danashnjim gej aktivistima je doshlo do odredjenih gibanja nabolje za gej ljude, a to shto je Cirilov bio radio pre je sve za pohvalu ali ipak bilo nedostatno za neshto vidljivije, shire, bolje, solidarnije.
Upravo je o tome bilo reci u emisiji - da li osoba treba da govori sta misli ili da pazi da ne izjavi nesto kontraproduktivno.

I kao sto je Deran vec rekao, Cirilov je u svojoj kolumni izjavio da podrzava paradu, njeno odrzavanje samo ne i naziv tj rec "ponos"koja se tu koristi. U ovoj emisiji ne bi verovatno ni pricao o tome da ga Olja nije pitala a pitala ga je bas u kontekstu toga govoriti ili cutati. Tj zasto u svojoj kolumni nije mogao da napise - ja ne podrzavam naziv parade ponosa, nego je nakon toga napisao cetiri ili pet recenica u kojima je objasnjavao da se to sto je rekao odnosi samo na naziv ali ne i na celu manifestaciju.
Dina, ja sam se samo bio poveo za svim onim forumashima i forumashicama, pochev od walta (koji je bio prvi pocheo pa okrenuo da ga brani, k'o da ga neko ovde napada.....) pa nadalje, koji su pocheli s razocharenjem u Cirilova. dakle, to shto je deran meni rekao- mogao je da je hteo reci josh na prvoj ili drugoj stranici ove teme svima onima koji su pocheli da gundjaju na Cirilova. ja sigurno nisam taj koji je pocheo da kreira Cirilov-razocharavajucu atmosferu ovde, samo sam se bio poveo za onima koji jesu bili pocheli. no, deran ne bi bio deran seran kad ne bi radio meni shto radi.
dalje, onda u vezi Cirilova, izgleda, u redu je. rekao je svoje mishljenje da je umesto parade bio bolji neki drugi naziv i tu se chak i slazem sa njim i to je to. znachi, nema problema? ili ima? :neznam:

@ Velesija, pa samo ti je dat isti tretman koji si ti prva dala npr. Jeleni.
ja lichno ni ne znam tachno ko je ta JK ali Dzelajza je odlichno rekla- kad su kultur-fashisti pravi fashisti onda i od eto primitivne i glupe JK vredi podrshka gejevima. bar JK ima dobro srce i dushu ako eto "nema stila, estetike, pameti, gospodstva...." i chega sve ne.......
dakle, Velesija samo si pokazala da si tashti snob i zavidna kuja. i konachno si odluchila da razgolitish tu tvoju homofobiju. a, mi gejevi samo necemo da zavisimo da li ce ili nece li neka Velesija u odredjenom trenutku se osecati da gejeve ili podrzava i razume i "nema nishta protiv" ili psuje i vredja i preti. u tom i jeste stvar shto necemo da zavisimo jer ne namecemo ni da i ti morash da zavisish od nas dok god gledash samo svoja posla, zivish svoj zivot i ne stajesh nam na put. stoga, makni nam se s puta, Velesijo! :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by bern
Bože, Marse, pomisliću da si joj muž, ili daleko bilo - onaj prijatelj.
A zašto si odbacio mogućnost da sam u stvari - ta žena?

:serlok:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ja i mislim da je vrlo lako moguce da je neki od forumasha uzeo da role-play-uje Velesiju..... poznajuci par zestokih ekscentrika ovde, ne bi me iznenadilo.... pih..... :galerija:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Dina
Originally posted by walt333

@velboy Kako ništa nije uradio za LGBT osobe? To što priča o toleranciji prema gej osoba od emisijica tipa Biljane Vilimon pa do kičastih ali vrlo gledanih emisija poput piramide nije ništa? Kako je malo to što je bio autovan u vreme kada je homoseksualnost bila kriminalizovana? Ne zaboravimo da je dovodio na bitef mnoge predstave koje su tada bile skandalozno pune homoerotike. Napisao roman gej tematike koja se retko ozbiljno obrađivala u srpskoj književnosti. Takođe neke glumice su upravo svoju podršku prema gej populaciji isticale činjenicom da im Ćirilov mnogo znači. Ako je ovo malo onda mogu da zamislim koliko su ostale gej javne ličnosti uradile, a da, one ne "postoje", odnosno nisu uradile ništa. :nokti:
ako je tako, onda neka se drzi toga i tako pomaze.
neka ne izjavljuje kontraproduktivne stvari. i tu se slazem s Popajem da Cirilov nekim njegovim izjavama pomaze antigeje. a, to je :nono:
jer, u ovoj tematici i u stanju stvari u Srbiji i zemljama ex-Yu kakve i dalje jesu nazalost vrlo lako je ponishtiti doprinose gej stvari ako se u presudnim trenucima kaka i izvoljeva (shto Cirilov izgleda da je izabrao da radi) po gej pokretu u Srbiji. zato Cirilov treba da zna- kada barerm cutati, ako nishta drugo a ono da barem ne bude kontraproduktivan po gej stvar. jer, ipak samo zahvaljujuci sadashnjim i danashnjim gej aktivistima je doshlo do odredjenih gibanja nabolje za gej ljude, a to shto je Cirilov bio radio pre je sve za pohvalu ali ipak bilo nedostatno za neshto vidljivije, shire, bolje, solidarnije.
Upravo je o tome bilo reci u emisiji - da li osoba treba da govori sta misli ili da pazi da ne izjavi nesto kontraproduktivno.

I kao sto je Deran vec rekao, Cirilov je u svojoj kolumni izjavio da podrzava paradu, njeno odrzavanje samo ne i naziv tj rec "ponos"koja se tu koristi. U ovoj emisiji ne bi verovatno ni pricao o tome da ga Olja nije pitala a pitala ga je bas u kontekstu toga govoriti ili cutati. Tj zasto u svojoj kolumni nije mogao da napise - ja ne podrzavam naziv parade ponosa, nego je nakon toga napisao cetiri ili pet recenica u kojima je objasnjavao da se to sto je rekao odnosi samo na naziv ali ne i na celu manifestaciju.
Dina, ja sam se samo bio poveo za svim onim forumashima i forumashicama, pochev od walta (koji je bio prvi pocheo pa okrenuo da ga brani, k'o da ga neko ovde napada.....) pa nadalje, koji su pocheli s razocharenjem u Cirilova. dakle, to shto je deran meni rekao- mogao je da je hteo reci josh na prvoj ili drugoj stranici ove teme svima onima koji su pocheli da gundjaju na Cirilova. ja sigurno nisam taj koji je pocheo da kreira Cirilov-razocharavajucu atmosferu ovde, samo sam se bio poveo za onima koji jesu bili pocheli. no, deran ne bi bio deran seran kad ne bi radio meni shto radi.
dalje, onda u vezi Cirilova, izgleda, u redu je. rekao je svoje mishljenje da je umesto parade bio bolji neki drugi naziv i tu se chak i slazem sa njim i to je to. znachi, nema problema? ili ima? :neznam:

a šta ti to radim boga ti... :lol:

većina ljudi je emisiju gledala,a ti pričaš napamet...

što se pak tiče napadanja na ćirilova ti si odapeo da je "beskičmenjak i kukavica"...

povođenje je zajebana stvar-tako su i ratovi počinjali...

ali,bar si se korigovao,tako da puna podrška tvom zadnjem postu...:fancyklap:
By Glasnik
Originally posted by Velesija

U stvari znate sta? Neka vas razbijaju huligani jer ste veca paranoja i fobija od njih! NEka vam razbijaju vase glupe parade jer ni za sta bolje i niste. Gomila isfrustriranih jadnika sa traumama iz detinjstva ,,,Gomila iskompleksiranih bednika koja vecito kuka i place nad svojim nepostojecim pravima. Sta ce vama prava kad niste spremni da se nosite sa njima? Pateticni ste, pateticni su vam zahtevi, pateticne su vam vodje i organizatori. Sta je bre? jebao vas komsija kad ste bili mali? GET OVER IT! Dosta bre kukanja nad vasom jadnom malom sudbinom! mislim da vi i ne biste hteli da imate prava jer onda ne biste imali protiv cega da se KAO borite...Vama trebaju huligani da vam daju na ceni jer tako lecite vase komplekse.Pa i na tu vasu paradu niste imali muda da se pojavite. Saka jada se skupila u ime vas toliko!!!
:odrasti:
Korisnikov avatar
By deran
hm...šta li će gay drug kazati na ovo...:rotflmao:
By Velesija
Vi ste bedni. Kao sto rekoh nisu za vas nikakva prava. Imali ste svoju paradu i sad budite srecni. U stvari JK i jeste kraljica - vi se njoj divite jer sami nemate herca da branite sami sebe. A to da ce vas na sledecoj paradi biti vise- nema sanse! Imali ste priliku, vecina vas nije mrdnula iz kuce. Picke jedne!!!Ne smete ni za svoja prava da izadjete napolje. Pustate nekolicinu pedera da brane vasu cast. A vi se zaturili na forume i ne mrdate. bedno bedno bedno!Zato nikad prava i necete imati.
Korisnikov avatar
By nsc
zasto si tako ogorcena? ili bolje da pitam zbog koga? neko blizak? muz? sin? ili te je prijatelj odbio?
By Velesija
moje dete je malo i ima sedam meseci. I ako bude gay jednog dana necu da je se odreknem. Nemam problem sa tim. Ogorcena sam jer sam se javila sa sasvim normalnim postom (vrati se na 4.stranu) a vi ste me docekali na noz samo zato sto sam rekla da mi se ne svidja JK. Ali sad mi je jasno i zasto: kunete se u JK i divite se takvim ljudima jer ste sami prevelike kukavice da na svoju paradu izadjete. Cekate da se drugi ljudi izbore za vasa prava dok vi drkate tastaturu. A onda cete sledece godine MOZDA izmileti iz svojih rupa..Samo sto sledece godine paraDE NECE biti.
Korisnikov avatar
By Srklet
o boze, uvijek su tako tragikomicni ti homofobni heteroseksualci kada krenu na gay safari... :shrug:
uostalom, nema li majka sedmomjesecne bebe pametnijeg posla od histericnog piskaranja po gay forumu? (retoricko pitanje)
Korisnikov avatar
By Mars
Koji je beše ovo lik na Danteovoj Sistini na avataru?? A ko gviri iz mraka?

Pio sam ginko - ništa ne pomaže...
Korisnikov avatar
By nsc
moje dete je malo i ima sedam meseci. I ako bude gay jednog dana necu da je se odreknem. Nemam problem sa tim. Ogorcena sam jer sam se javila sa sasvim normalnim postom (vrati se na 4.stranu) a vi ste me docekali na noz samo zato sto sam rekla da mi se ne svidja JK. Ali sad mi je jasno i zasto: kunete se u JK i divite se takvim ljudima jer ste sami prevelike kukavice da na svoju paradu izadjete. Cekate da se drugi ljudi izbore za vasa prava dok vi drkate tastaturu. A onda cete sledece godine MOZDA izmileti iz svojih rupa..Samo sto sledece godine paraDE NECE biti.
Originally posted by Popeye
o boze, uvijek su tako tragikomicni ti homofobni heteroseksualci kada krenu na gay safari... :shrug:
uostalom, nema li majka sedmomjesecne bebe pametnijeg posla od histericnog piskaranja po gay forumu? (retoricko pitanje)
nemam potrebu da se vracam, secanje me jos sluzi, da si procitala moje postove, shvatila bi da su mi je dosadasnji rad i delo JK nepoznati, ali posle ovih poslednjih istupa postaju interesantni, cak dopadljivi, za razliku od tvojih, previse brzo menjas stavove, sa zla na gore
Korisnikov avatar
By bern

Ogorcena sam jer sam se javila sa sasvim normalnim postom (vrati se na 4.stranu) a vi ste me docekali na noz samo zato sto sam rekla da mi se ne svidja JK.
Ribo, ozbiljno si se prevarila. Ako ćemo već da se igramo noža, ti si ovdje došla sa satarom sakrivenom u koljevci. I ako misliš da si izazvala reakcije zbog toga što si protiv JK onda imaš ozbiljnih problema u sektoru za ličnu logiku. Je li tebi jasno šta si ispisala u svoja 2 posta? Shvataš li ti sa koliko strpljenja ljudi sa tobom pričaju, i koliko su moderatori popustljivi prema tebi?

A pošto je ovo tema o JK... ti JK možeš samo da pozavidiš. Žena ima muža, porodicu, novac, slavu, armiju obožavalaca, mozak. Pop zvijezda, aktivistkinja i kolumnistkinja. Takođe, očito je da poznaje LGTB ljude i njihove probleme, za razliku od tebe, jedne površne "urbane" hetero ribe. Ličiš mi na soccer mum iz Teksasa.

I ne samo ti, već joj može pozavidjeti masa bezličnih ljudi kojima je "omiljeni pisac Dostojevski, omiljena grupa Pink Flojd, omiljeni film Lovac na jelene", koji "vole LGTB, ALI". Mediokritet bez premca.

Još jednom: upoznaj se sa ljudima koje sada otvoreno pljuješ.

@Mars
Sasvim je moguće, ali to je najmanje zabavna mogućnost :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by bern

masa bezličnih ljudi kojima je "omiljeni pisac Dostojevski, omiljena grupa Pink Flojd, omiljeni film Lovac na jelene", koji "vole LGTB, ALI". Mediokritet bez premca.

:lol: ovo kao da ja pisem! :lol:
By Hans
Briga me što je retoričko. :P

Naravno da ima, ali decu čuvaju babe i dede jer je to oduvek bilo in jer su tata i mama još uvek mladi pa eto neka ih, neka se 'opuste' malo na gay forumu. Onda će za jedno petnaestak godina dete da im čuva ulica pa će im onda neki novi gejevi biti krivi za belu kugu, sivu ekonomiju i kačkavalj na petama. Eto, Popaje , opet gledam u budućnost ali je ona ovaj put kao takva vrlo izvesna. NARAVNO, postoje izuzeci. Bla bla...
Korisnikov avatar
By Srklet
reci ti meni, a ste ce biti s tom bebom za 300 godina? sta ce joj muslimani uciniti? :D
By Hans
Mislim da su za tebe potresniji ćirilični natpisi u Zagrebu. :) Čuvaj se.
Korisnikov avatar
By Srklet
:predaja:
ne mogu ja biti ustaša koliki ti možeš biti četnik. :D
Korisnikov avatar
By nsc

reci ti meni, a ste ce biti s tom bebom za 300 godina? sta ce joj muslimani uciniti? :D
sacekajmo da vidimo pa da prodiskutujemo (uz kahvicu - onu doljevusu)
Korisnikov avatar
By Momo

Imali ste priliku, vecina vas nije mrdnula iz kuce. Picke jedne!!!Ne smete ni za svoja prava da izadjete napolje. Pustate nekolicinu pedera da brane vasu cast. A vi se zaturili na forume i ne mrdate. bedno bedno bedno!Zato nikad prava i necete imati.
pa nismo izasli jer je vecina VAS izasla na ulice da lomi, vi ste bednici i jadnici koji lome mamografe dok su pacijentkinje unutra, razbijate izloge i kradete patike i skolske torbe po prodavnicama, pustate Amfilohija da brani vasu cast
Korisnikov avatar
By nsc
neverovatno koliko u ovom narodu ima ljudi koji sve znaju da popljuju i uniste, a koliko malo njih zna nesto da stvori - i to uglavnom uspeva tek kada izadje iz ove zemlje
Korisnikov avatar
By hlaefdige

vremenom mi sve teze postaje da budem reprezentativni primerak...
By Speculum Columbae
Originally posted by Mars

Koji je beše ovo lik na Danteovoj Sistini na avataru?? A ko gviri iz mraka?

Pio sam ginko - ništa ne pomaže...
Taj lik je melanholični Jesej.
A iza njega gvirkaju David i Solomon, sin i unuk.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by bas bleu

velesija strikes back

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=467904
yep.

poslah ovaj komentar na tu vest B92
Od svega ovoga najvishe me iritira ljigavo-ortachko ulepshavanje i otkupljivanje tih navijachkih huligana od strane Zvezdinog portparola Nikolovskog. Je li taj Nikolovski stvarno glup ili stvarno misli da ce drushtvo kupiti tu njegovu prichu? I to josh "nisam se video s Toshicem, ali on se nasmejao i kaze nishta strashno...." (parafraziram). ha, ha, zeli li to Nikolovski da kaze da Toshiceva supruga Jelena Karleusha laze, zvala policiju bezveze ili pak nastoji da ljigavo-ortachki uceni Toshica na nachin "nemoj dati da te pederi brane, ako hocesh da zadrzish fudbalerski posao, pravi se da ti navijachi nisu nishta uradili, ortache...." ili shta?
Stvarno, kad ce drzava malo obratiti paznje na ponashanje tih funkcionera i funkcionerchica u tim fudbalskim klubovima?

Puna podrshka i solidarnost s Jelenom Karleushom i njenim muzem!

- videcu da li ce da ga objave

@velesija, ti izgleda i dalje nisi shvatila. ti, tebi slichni i/ili gori i od tebe NEMASH/TE MOCI DA ODREDJUJESH/TE da li ce biti parade sledece godine ili ne. ti, tebi slichni i/ili gori i od tebe NEMASH/TE MOCI DA ODREDJUJESH/TE kako ce se "pederi" provesti/ne provesti. od tebe, tebe slichnih i svih gorih i od tebe velesijo "pederi" NE ZAVISE.
Ko "pedere" pita kako se osecaju/mo, shta mislimo ...... u /o vashem hetero svetu? Niko, nikad. Znachi takodje da nijedan heteroseksualac/ka, pogotovo ne antigejni/a, nema prava ni da "pederima" odredjuje zivot, prava i interese!

sad pali velesijo.

p.s. ja i dalje mislim da je vrlo moguce da neki forumash/ica role-play-uje velesiju pa bih zamolio administraciju foruma da ako je moguce ustanovi IP adresu tog entiteta ili kako se vec otkrije da je neki dupli nalog i sl......
Korisnikov avatar
By deran
ja ne razumem ovo:Uhapšen je 22-godišnji M.S koji je jedan od vođa navijača Crvene zvezde i koji već ima dosije sa krivičnim delima teških krađa, razbojništva i dilovanje droge...

šta koj drek kriju puno ime i prezime,a džajića su pred kamerama hapsili...:luda:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!