Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Marsali to je baš zanimljivo ... da nekoga pobediš na njegovom terenu, njegovim pravilima ...
Ja stvarno ne mogu da verujem da postoje ljudi koji bi nekim tautologijama da se raspravljaju s njima.
Originally posted by Marsistina, ali šta mi tu možemo, realno?
Da, ali problem je u tome što crkva nije izolovan sistem.
Što utiče na naše živote počev od obaveznog člana u RRA agenciji pa do huligana koga nahuška na tebe da izadje i razbije ti glavu.
Originally posted by mili86Katolička da. Kao što ima i sistem ispoveđenja i oprosta greha od strane sveštenog lica. U pravoslavnoj crkvi, smrtni grehovi su izlistani kao u uvodnom postu, a greh ti je oprošten ako si se pokajao, bez prisustva sveštenika.
Crkva ima jasno definisanih sedam smrtnih grehova... ne kapiram uvodni post...
Originally posted by KiWiNemoj, molim te, sa mnom da si upustas u raspravu o tome. Kupi pravoslavni kalendar, na zadnjim stranama ti je ispisano sedam srtnih grehova i sedam vrlina.
Originally posted by mili86Katolička da. Kao što ima i sistem ispoveđenja i oprosta greha od strane sveštenog lica. U pravoslavnoj crkvi, smrtni grehovi su izlistani kao u uvodnom postu, a greh ti je oprošten ako si se pokajao, bez prisustva sveštenika.
Crkva ima jasno definisanih sedam smrtnih grehova... ne kapiram uvodni post...
Originally posted by acid dropcovek se kaje dok je ziv. kad se upokojis, ostaje ti da se uzdas u milost Gospodnju
e, a šta se dešava sa ateistima kad umru? po pravoslavnoj crkvi? imam li pravo na pokajanje pred milostivim bogom?
Originally posted by mili86Ja se pozivam na sajt SPCa. Tamo doslovce piše kako sam naveo u uvodnom postu. Ako je tekst sa njihovog sajta pogrešan, onda i ja grešim.
Nemoj, molim te, sa mnom da si upustas u raspravu o tome. Kupi pravoslavni kalendar, na zadnjim stranama ti je ispisano sedam srtnih grehova i sedam vrlina.
Originally posted by KiWine, samo ne razumes to sto si citirao
Originally posted by mili86Ja se pozivam na sajt SPCa. Tamo doslovce piše kako sam naveo u uvodnom postu. Ako je tekst sa njihovog sajta pogrešan, onda i ja grešim.
Nemoj, molim te, sa mnom da si upustas u raspravu o tome. Kupi pravoslavni kalendar, na zadnjim stranama ti je ispisano sedam srtnih grehova i sedam vrlina.
Originally posted by acid dropBlago onima koji ne videse a poverovase
znači, dok si živ, moraš da veruješ da postoji, bez ijednog konkretnog dokaza. u suprotnom, moraćeš da blajviš njegov bogovski pjenis. sadista prokleti.![]()
Originally posted by mili86shizofreničarima nije lako, ne bih se sprdala sa tim.
Originally posted by acid dropBlago onima koji ne videse a poverovase
znači, dok si živ, moraš da veruješ da postoji, bez ijednog konkretnog dokaza. u suprotnom, moraćeš da blajviš njegov bogovski pjenis. sadista prokleti.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!