Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Incubus
Originally posted by Popeye

speaking of filozofiranje:D

well... imam jedan problem s konceptom eutanazije. ta ideja da se ljudima trebaju skratiti muke i da ih se treba osloboditi boli mi se cini tako groznom. i to jer se u potrosackom drustvu ugodnost i udobnost lansiraju kao najvisi ciljevi, pa se pitam koliko je forsiranje eutanazije medju relevantne teme drustvenog mainstreama izraz takvog opcepromoviranog stava divne lagodnosti.

ono, zašto se ljudi ne bi patili dok umiru?! pa to je umiranje, pobogu, nije nedjeljni piknik u prirodi. naravno da je sranje i tesko. ali i to je dio zivota. zasto i to ne iskusiti?
Zašto ti ne bi živio u Sahari sa dl vode dnevno, i to je sastavni segment života miliona ljudi u tom području. Zašto i to ne iskusiti ?
pa to i cine, kako sam kazes, milioni ljudi vec. ;)
Korisnikov avatar
By nsc
za eutanaziju sam samo uz lekarski nadzor kod terminalnih pacijenata koji sami to zatraze
iskljucivanje aparata je po meni nesto sasvim drugo i to je na savesti onih koji tu odluku donose
da sam lekar, mogao bih to da ucinim bez grize savesti
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by Incubus

well... imam jedan problem s konceptom eutanazije. ta ideja da se ljudima trebaju skratiti muke i da ih se treba osloboditi boli mi se cini tako groznom. i to jer se u potrosackom drustvu ugodnost i udobnost lansiraju kao najvisi ciljevi, pa se pitam koliko je forsiranje eutanazije medju relevantne teme drustvenog mainstreama izraz takvog opcepromoviranog stava divne lagodnosti.

ono, zašto se ljudi ne bi patili dok umiru?! pa to je umiranje, pobogu, nije nedjeljni piknik u prirodi. naravno da je sranje i tesko. ali i to je dio zivota. zasto i to ne iskusiti?
Zašto ti ne bi živio u Sahari sa dl vode dnevno, i to je sastavni segment života miliona ljudi u tom području. Zašto i to ne iskusiti ?
pa to i cine, kako sam kazes, milioni ljudi vec. ;)
Pročitaj oba posta ponovo.
Korisnikov avatar
By Mage

Ovo je nešto najgluplje što sam pročitao u poslednje vreme. Očigledno nemaš blage veze o čemu pričaš, inače ne bi napisao takvu glupost.

...ili si psihopata.
Korisnikov avatar
By Mage
I da odgovorim: Da, u potpunosti podržavam eutanaziju ukoliko je uz lekarski nadzor i da, smatram da bi svaki čovek trebalo da ima pravo na eutanaziju, bez obzira da li je bolestan ili ne.

Mnogo je lakše i efikasnije izvršiti samoubistvo koktelom koji ti prepiše lekar nego cijanidima, vešanjem ili bacanjem sa mosta. A da ne spominjem mnogo manje bolno...

Ne vidim zašto bi neko, bilo ko i iz bilo kojih razloga trpeo bol ukoliko ne mora i ne želi. Bol je najapsurdnija stvar koja postoji.
By Kragi
1. ne jer ne bih mogao da ubijem nekoga.
2. ne znam, i to mi je zapravo jedno od najtežih pitanja koje možeš da mi postaviš. koliko god mi bilo nezamislivo da ubiješ nekoga naročito ako ga voliš, toliko pokušavam da razumem kroz šta neko prolazi kada mora da moli da ga ubiješ :grozno:
3. ovo mi je najlakše pitanje. :D ukoliko se radi o mentalno zdravoj osobi, da. ne bukvalno tražiti eutanaziju ali svakako mislim da je samoubistvo individualan čin na koji svako ima pravo pa ko hoće nek izvoli, tu se ne bih mešao. :D
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by Mage

I da odgovorim: Da, u potpunosti podržavam eutanaziju ukoliko je uz lekarski nadzor i da, smatram da bi svaki čovek trebalo da ima pravo na eutanaziju, bez obzira da li je bolestan ili ne.

Mnogo je lakše i efikasnije izvršiti samoubistvo koktelom koji ti prepiše lekar nego cijanidima, vešanjem ili bacanjem sa mosta. A da ne spominjem mnogo manje bolno...

Ne vidim zašto bi neko, bilo ko i iz bilo kojih razloga trpeo bol ukoliko ne mora i ne želi. Bol je najapsurdnija stvar koja postoji.
P'kako da zdrava osoba ima pravo na eutanaziju.
Korisnikov avatar
By Srklet
@mage & incubus: iskreno, meni je ova tema nezanimljiva. tak da sam isao napisati prvu antiprotivnu stvar koja mi je pala na pamet, s obzirom da je vecina ostalih postova bila prezvakavanje standardnih pozicija... carry on! :D
By Ulix
Originally posted by Mage

Svašta, Mage. Vešanje je bezbolno, brzo, efikasno i, što je najvažnije, lako za izvršiti. :sudija:
Korisnikov avatar
By svejedno
^heroin. Verujem da je cak i prijatna smrt.

..

Sad, kolko je dostupno ne znam. Onda lekovi ,)

..

LM, Mage ima neki krstaski licni pohod protiv bola, primetih na vise tema.

Duboko se ne slazem sa njim tu, sto sam na jednoj i napomenuo, ali bol nikako nije najapsurdnija stvar na svetu.

Naprotiv.

Bol ima svoju svrhu.

[/off]
Korisnikov avatar
By Srklet
trauma zbog smrti u obitelji, koliko se moze povezati iz njegovih postova. :shrug:
Korisnikov avatar
By svejedno
Moguce.

Al to je vec nebitno...msilim..hm...sa nase strane, strane 'citaoca'. Osim sto mi svakako nije drago ako je bol igrao veliku ulogu u njegovoj porodicnoj istoriji.
Korisnikov avatar
By Mage
Pa, svako ima pravo na svoje mišljenje.

Ko voli da je u bolovima ili smatra da nešto time dobija, nek izvoli...

Moje iskustvo je da je to nešto najapsurdnije i najgore što postoji. Da me neko drag zamoli da mu pomognem da olakša sebi muke ukoliko to sam ne može, uradio bih to. Ne bi mi bilo lako, to je sigurno, ali znam da bih to uradio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!