Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

http://www.croatiantimes.com/news/Gener ... arch_shows

The new research shows that Croatians have become more tolerant in the last ten years.

They no longer mind having neighbours who belong to a different race or religion, who are alcoholics, belong to the extreme right or left, have a criminal past, are HIV-infected or are gay.

The neighbours that Croatians still cannot stand are drug addicts.

These are some of the results of the European Values Survey conducted in 10-year-intervals in 44 states, including Croatia. The results show that in the decade since the last investigation, the Croatians have become more tolerant towards those that could be considered different from them.

:cheer:

''

:kada:
By Kragi
Kako li si izbegao da budes uzorak u tom istraživanju? :smeh:
Korisnikov avatar
By Srklet
ah, srbi... zašto ne možete biti više kao hrvati? :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
vise nije ni zanimljivo. ne, nikad nije bilo zanimljivo, bilo je drugacije. vise nije ni drugacije.
Korisnikov avatar
By Srklet
hrvati jednostavno više vole novac nego domovinu. za razliku od srba. zahvaljujuci tome sto kapitalizam prodaje zapadni lifestyle kao najbolji, a hrvati su malograđani, oni polako prihvaćaju liberalne vrijednosti jer se žele vidjeti dijelom tog mitteleuropskog civiliziranog svijeta i EU.
By XanaX
Originally posted by Mars

A Nemci, a Nemci??
Die Kanzlerin se oglasila - Frau Merkel je rekla kako integracija u njemačkom društvu nije uspjela.

Sažetak je to pomalo čudne litije, kao vuče korijene od one njezine "Nijemci se moraju naviknuti da su džamije dio krajolika" do one o "konkretnim rezultatima" koje moraju pokazati "gosti-radnici" u Njemačkoj...

Jednostavno je već vidim kako u ove jesenje večeri, uz kišu koja tuče o prozor, sama, uz svjetiljku prababinu, na stolu drži otvorenu Bibliju (Novi Testament, naravno), a pored je par ispražnjenih Heinekena...

I ona, zamišljena, pokušava se doviknuti kakvom shortcutu u protestantskoj etici:

"Mi smo ih pozvali da dođu, ali, sada njihova djeca ne žele niti učiti, niti živjeti kao mi, tko je tu kriv?".

Zatim otpije još koji gutljaj i nastavlja s autodestrukcijom:

"A zašto smo ih doveli - pa, doveli smo ih da rade! A rad, oh, Angela, pa po toj etici - rad je baš i postao vrlina, a ne patnja!".

Sasvim omamljena od novozavjetnih poruka, piva i 4 milijuna njemačkih muslimana, Angela prilazi zidu gdje okačena o čavao visi fotka Helmuta Kohla, baca sliku, uzima čavao, pali laptop i počinje s pisanjem teza...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by XanaX

Die Kanzlerin se oglasila - Frau Merkel je rekla kako integracija u njemačkom društvu nije uspjela.
:yes:

Pratio vesti, zato ih i pominjem.
Korisnikov avatar
By Incubus
Ah, možda se vratim u svoj Zagreb nekada. Drago mi je zbog Hrvatske i Hrvata.
By XanaX
Originally posted by Mars
Originally posted by XanaX

:yes:

Pratio vesti, zato ih i pominjem.
Ah, ali ja imam interni pogled na madame Merkel, doduše od jednog estonskog EU-liberala, bio je na par tih protokola, žena je zmaj...

Doduše, stormfront i ostali neofašiji su neodlučni zbog njezine "1/4 poljske krvi", iako prolazi kao Arijevka, drugi se bune da je ništa drugo no jedna od "Zionist puppets"...
Korisnikov avatar
By 2kune
ili su u 10 godina napokon naučili kako se popunjavaju ovakvi upitnici... :hmm:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!