Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By dukkehjem
Originally posted by Glasnik88
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by Orlando the Lady

pravo da ti kazem, bolje da si se zamerio pederima no sto si se nama zamerio :lol:
:cvece:
:wundy:
Nemam ja niš' s ovim klubom. Ja sam samo glasnik... :D
Ljubav za sve. :dancing:
more klub za sve
''More'', bilo je očekivano da će pre ili kasnije da počne diferenciranje klubova po ciljnoj grupi. Tako i treba da bude... Ne kažem da ne treba da bude klubova za sve, naravno da treba, ali logično je da će određeni ljudi hteti da idu na mesta gde su ''njima slični'', a pritom naravno sličnost nije opšta u smislu seksualne orijentacije.
Sve u svemu, što više to bolje za scenu u gradu. :D
svaka leza koja slusa dobru muziku (a cini mi se, bar za sada i bar ove sto znam, da slusaju izvrsnu muziku) ima mnogo toga slicnijeg nego neki utegnuti fensercic koji ce da djipa uz karleusu...
elem, ako je ciljnu grupu diferenciraju na osnovu toga ko ima kurac, a ko picku... nije to bas najsrecnija segmentacija trzista.
more. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
konekšn mi se čini prvenstveno kao klub za ormaruše.
By Glasnik

svaka leza koja slusa dobru muziku (a cini mi se, bar za sada i bar ove sto znam, da slusaju izvrsnu muziku) ima mnogo toga slicnijeg nego neki utegnuti fensercic koji ce da djipa uz karleusu...
elem, ako je ciljnu grupu diferenciraju na osnovu toga ko ima kurac, a ko picku... nije to bas najsrecnija segmentacija trzista.
Ne znam ja uz šta će oni tamo da đipaju :wundy: ali ova segmentacija je i te kako logična. Prvo podela ide po polu, nakon toga po ličnim preferencijama... Pa i na zapadu postoje ''bear-clubs'', ''twink-clubs'', ovi-clubs, oni-clubs, tako da ni ovi ne izmišljaju toplu vodu... Sve to već postoji. Samo što mi, kao i obično, kasnimo u svemu... ;)
By dukkehjem

Ne znam ja uz šta će oni tamo da đipaju :wundy: ali ova segmentacija je i te kako logična. Prvo podela ide po polu, nakon toga po ličnim preferencijama... Pa i na zapadu postoje ''bear-clubs'', ''twink-clubs'', ovi-clubs, oni-clubs, tako da ni ovi ne izmišljaju toplu vodu... Sve to već postoji. Samo što mi, kao i obično, kasnimo u svemu... ;)
samo sto mi, za pocetak, nemamo nimalo jaku gej zajednick, a kamo li podgrupa...
ok mi je (mada ni to nije ok u stvari) meda zurka samo za momke, ali klub koji je iskljucivo za momke samo... pih...

jedva cekam da ga lece razbucaju :sladoled:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by hlaefdige

jer smo jebeno dosadne i samo bi u gradu sedele i cekale da nam neko nekad pridje, a ni tada ne bi na muvanje odgovorile!!! eto zasto!

takav klub bi na nas bio potpuno protracen...ovi ce bar da se savatavaju tamo.
Koliko si (nazalos') u pravu.

:sigh:
By Swanheart
ne neeeeee deeeeeeechkooooo
nisu lezbejke dosadne, lezbejke kad vide drugu zenu na kraju kluba/kafica/cega god prvo vide njenu dushu :sweet: pa tek onda sise :dude: i nikako ne razmisljaju o tome kako bi se tucale nego kako ce docekati starost uz marshmallow i caj :sanjaljubaf:

hau jes nou

nikad mi to nece biti jasno svo to umotavanje u ukrasni papir umesto samo da kazu sta hoce/zele/mogu

nekad stvarno mnogo zavidim pederima
Korisnikov avatar
By Berserker
Meni je ovo sumnjivo!!!!! :suspišs:

Pogledajte ko otvara temu!

Zove se GLASNIK i još plus 88, a znamo da na stromfrontu uvek u potpise stavljaju brojeve 14 i 88....

Ja sam za to da se u KonekŠn ubaci i polis... za svaki kejs...

:AHAHAHAHAHAHA_ZLA_KUČKA_KOJA_KVARI_PROVOD:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Hys.
Originally posted by hlaefdige

jer smo jebeno dosadne i samo bi u gradu sedele i cekale da nam neko nekad pridje, a ni tada ne bi na muvanje odgovorile!!! eto zasto!

takav klub bi na nas bio potpuno protracen...ovi ce bar da se savatavaju tamo.
Koliko si (nazalos') u pravu.

:sigh:
miSSim wtf??
ja sam zasita van tokova potpuno..i sad kao..toga nema??
pa jeL moram JA da se vratim i savatavam zene po tim klubovima.. ili se zene ne 'maze' pijane (i trezne) vise?? a taman sam htela banut ponekad, BAS zbog toga, Dzizs on d bajk, i sad mi kazete da je TO OUT??
ali zaista !!
sram da vas bude, ko god to (ne)radi.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
@Glasnik88

I sam si rekao da nemas veze sa klubom vec da si samo glasnik... Da li znas da glasnike uvek ukokaju na kraju? :sweet: :lol:
By Glasnik
Originally posted by Blond Brat

@Glasnik88

I sam si rekao da nemas veze sa klubom vec da si samo glasnik... Da li znas da glasnike uvek ukokaju na kraju? :sweet: :lol:
Ja se uvek nadam najboljem ishodu po mene... :D

Hvala za brigu. :cuddle:
By deka
Pobogu ljudi,dosta standardnog ispiranja mozga neinventivnim postovima,koji nemaju ili imaju veoma malo veze sa zadatom temom...
Sjajno,najzad mens only gay klub u BGDu,pa neka bude i sex klub..
.Nije u pitanju diskriminacija,izlizali ste tu rec po raznim temama na ovom forumu,koristeci je svuda gde treba i ne treba..
Jednostavno ima dosta gay ljudi kojima su zene u gay klubovima suvisne,spadam u jednog od njih,e sad me napadnite drvljem i kamenjem,ako zelite zene u klubovima imate onaj na slovo P...ako i ako se ne varam 4 gay kafica gde je mesano meso,a da ne pisem o gomili str8 tj.gay friendly klubova,klubica i kafica u gradu...
Hajde da zazivi i ovaj jedan mens gay only...
Ako je neko bio,dajte neku korisnu informaciju,a ne lelecite sto je znema ulaz zabranjen
By Glasnik
Originally posted by deka

Pobogu ljudi,dosta standardnog ispiranja mozga neinventivnim postovima,koji nemaju ili imaju veoma malo veze sa zadatom temom...
.Nije u pitanju diskriminacija,izlizali ste tu rec po raznim temama na ovom forumu,koristeci je svuda gde treba i ne treba..
Jednostavno ima dosta gay ljudi kojima su zene u gay klubovima suvisne,spadam u jednog od njih,e sad me napadnite drvljem i kamenjem,ako zelite zene u klubovima imate onaj na slovo P...ako i ako se ne varam 4 gay kafica gde je mesano meso,a da ne pisem o gomili str8 tj.gay friendly klubova,klubica i kafica u gradu...
Ako je neko bio,dajte neku korisnu informaciju,a ne lelecite sto je znema ulaz zabranjen
Sad će lezbe da te rastrgnu. :blush:
By Storm
Men only klubovi su najnormalnija stvar, tj pre bih očekivao da se pederima sviđaju takvi klubovi nego miks klubovi. Naravno, neka cveta hiljadu cvetova, ako neko ne može bez žena...
Meni lično nisu jasni likovi koji toliko ne mogu bez lezbejki. Ovde na forumu, kao i u realnom životu, ima divnih lezbejki, ali ne znam koja bi bila njihova uloga u muvanju dva tipa. Opet kažem, ako neko voli...
Izgleda da je svuda slučaj da ima malo women only klubova. Lezbejke izgleda izlaze samo kada je miks društvo.
Korisnikov avatar
By kobra77
Pozdravljam otvaranje novog kafe/kluba ili sta je vec! sto vise to bolje! :)

devojke, ne ljutite se! ko otvara mesto ima pravo da odredjuje ko moze a ko ne moze da udje. tako je svugde u svetu.

CAK , TAJ NEKO moze da stoji na ulazu, i da kaze, TI MOZES DA UDJES, A TI NE!
I TO NIJE DISKRIMINACIJA! VEC SELEKCIJA GOSTIJU. naravno, ako mu se to isplati.

niko nekoj od lezza ne zabanjuje da otvori lezz mesto i da kaze da je samo za devojke, ako to bude dovoljno poseceno od strane istih.

PLANET je primarno lezz mesto, mada nije zabranjeno da dolaze i momci :) i? sto ne idete tamo? :)
By Swanheart

Sad će lezbe da te rastrgnu. :blush:

nece
covek je u pravu
75% lezbejki je dosadno do zla boga i samo tupi o nekim emocijama a u stvari svaka bi dala p@#$% samo da neko hoce da trazi
zato lepo muskarci imaju svoju "stocnu pijacu" mi imamo :misli: pauzu za caj, samo sto su pederi u ovom slucaju srecni, zadovoljni i zadovoljeni
Korisnikov avatar
By spliff
niko da prokomentarishe kako je bilo
Korisnikov avatar
By Blady

Izlizan ti tuki deko :barf:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Storm

koja bi bila njihova uloga u muvanju dva tipa. Opet kažem, ako neko voli...
Izgleda da je svuda slučaj da ima malo women only klubova.
Klubovi sluze za to, samo za muvanje...

Nema nista protiv toga, samo su mi ovi komentari :barf:
Srbija jedva izdrzava sa gay klubovima, a ne sa jos posebnim... :alexis:
Korisnikov avatar
By spliff
ja nisam ukapirao da se radi o sex clubu
By Storm
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Storm

koja bi bila njihova uloga u muvanju dva tipa. Opet kažem, ako neko voli...
Izgleda da je svuda slučaj da ima malo women only klubova.
Klubovi sluze za to, samo za muvanje...

Nema nista protiv toga, samo su mi ovi komentari :barf:
Srbija jedva izdrzava sa gay klubovima, a ne sa jos posebnim... :alexis:
Verovatno si htela da kažeš da klubovi ne služe samo za to... never mind...
Anyway, ne mislim da klubovi služe samo za muvanje, ali služe i za to. E sad, neki pederi ne vole da im žene (lezbejke, str8 najbolje drugarice itd) drže sveću kad se muvaju a neki eto vole. Bio bi lepo da postoje klubovi i za jedne i za druge.
U pravu si da u Srbiji jedva da ima mesta i za postojeće, ali ja sam pričao u načelu, dakle nije me zanimalo otvaranje konkretnog kluba nego to što izgleda svuda ima mnogo više man only nego women only klubova.
A po tom pitanju je Swanheart bila dosta jasna, zahvaljujem.
I da podvučem nešto što je naizgled suvišno, a zapravo možda i nije jer smo svi pomalo preosetljivi - nemam ništa protiv lezbejki, nisam lezbofoban, ili bar tako volim da mislim o sebi, vrlo su mi drage neke lezbejke u sopstvenom okruženju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!