...... nedelju ujutru oko 8.30 dovezao sam Mladena i Jelenu do Zelenog venca. Planirali smo da svi zajedno odemo na liturgiju u Vaznesenjsku crkvu, ali sam ja ipak odlučio da zbog gužve vratim auto u Zemun. Oko 8.45 sam pozvao sina i rekao mu da se vraćam kući, a samo 15-ak minuta kasnije zvao me je neko od njegovih drugova i kazao da je Mladen uhapšen! Moj sin je uhapšen zbog tog smrada od gej parade, a hteo je samo da se pričesti u svojoj crkvi jer je pre toga celu sedmicu postio. Zar treba da bacimo Hrista pod noge da bi gradom prošao taj smrad?! E, pa neće moći! - gnevan je Miodrag Obradović.......
Uh kako bi tek moji roditelji bili
gnevni da su mene, koji sam takođe intelektualac i ozbiljan, porodičan čovek, huligani ubili, kao što su planirali i kao što su svima nama dobacivali da će nam se desiti, dok smo se upućivali na Paradu.
" Treba vas streljati ! ", tako su nam vikali. JEDNOJ PROFESORKI PRED ODBRANOM DOKTORATA SU VIKALI DA ĆE JE STRELJATI !!!!!!!
I tom Peđi, i tom Borisu, i tom Lazaru i svima nama, a i vama su želeli sigurnu i što bolniju smrt.
A i mi smo intelektualci, pročitali smo mnogo knjiga, ima među nama i umetnika i vernika i ateista i porodičnih ljudi i penzionerki....
I da ne nabrajam dalje.