- 16 Okt 2010, 13:14
Nije mi nikakav problem da izdvojim 200 din, ali uraditi tako nesto...
Sam moras biti svestan da to ne moze tek tako da se radi pred Paradu ponosa..
A to sto je Delete stavila, nije taj zakon vazio taj dan... svakako.
Originally posted by ZwezdicaSlazem se sa Zvezdicom...
Originally posted by Vel boyKako su oni mogli da znaju da je ona lezbejke, a ne neka luda str8ashica? Molim te objasni mi.
Originally posted by Zwezdicaali policajci su tu trebali da znaju da je ona- lezbijka koja samo hoce da bude bezbedna na svojoj Povorci i da je ponela noz samo i iskljuchivo zlu ne trebalo za svaki sluchaj ako bi morala da se brani od antigej terorista. jednostavno, cura josh nije imala sto-postotno poverenje u policiju (ni ja ga ne bih imao nit' ga imam) i anticipirala je nazalost mogucnost situacije da (ce) se sama mora(ti) braniti, samo zato je i bila ponela noz.
Kako nije prekrsaj?
Ponela je hladno oruzje na paradu, pored SVIH upozorenja da se ne nosi nista slicno, pored toga sto se znalo da ce policija da pretresa do gaca.
Sta su policajci trebali da je puste unutra sa nozem? Otkud oni znaju ko je ona?
Originally posted by Zwezdicata antigej teroristkinja obradoviceva drolja je ishla namerno da pravi belaj, nerede ili da pomaze u belaju i neredima njenim antigej teroristima. zbog takvih je zozefinst i ponela noz da se odbrani, ako zatreba, zlu ne trebalo.
Ako je mogla riba od Obradovica da ide i da je uhapse, .........
kapish?
Zozefin i bilo ko drugi, nije ni trebao da ide na paradu ako se toliko bojala, kao i sve mi picke koje smo sedele kuci, a nismo setale nozeve po gradu.
Nije mi nikakav problem da izdvojim 200 din, ali uraditi tako nesto...
Sam moras biti svestan da to ne moze tek tako da se radi pred Paradu ponosa..
A to sto je Delete stavila, nije taj zakon vazio taj dan... svakako.