Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja sam prijatno iznenadjena danasnjim statusima na fejsbuku, videh samo jedan negativan i jedan malo neprijateljski, svi ostali su bili u fazonu 'jebeni huligani'
Korisnikov avatar
By Dina
Danas sam cula da u 18 drzava SAD cim kazes da si lezbejka ili gay dobijes otkaz. Ja sam rekla da je nemoguce ali ubedjuju me kazu pisale novine... Zatim da kod nas gayevi i lezbejke nisu ugrozeni uopste, neka lezbejka je rekla da vise obracaju paznju na njene macke nego na njeno seksualno "opredeljenje". Ja sam onda rekla kako mogu tako da pricaju nakon nedelje i sve one agresije ali su me obavestili da to nije bilo zbog gayeva... :drama:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
"jel sad mozemo i mi nekrofili da paradiramo posto to nije bolest nego orijentacija?" :muva:

(ako taj kreten zna sta je izgovorio svaka mu cast, odnosno NEcast)
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja sve nešto polovično čujem koračajući ovim ponosnim gradom i vozeći se GSP-om. U velikoj meri sam u nekim svojim mislima, a pošto nemam 'multitasking' sposobnosti do mene dopire: kreteni-ploče-klinci-šta te briga-nisu normalni-deca-kriminalci-lopovi-pa-ra-da. Ništa ne čuh od slučajnih prolaznika i saputnika nenamernika o prajdu, svi glagoljaju o nasilju. I, kako mi se čini, Markičević je ovoga puta usamljen u odbrani zločeste 'dece', jer iako Srbija ne izgara u ljubavi prema lgbt osobama, ovoga puta su se, možda nesvesno, pozicionirali na strani omraženih. Valjda je proradio iskonski strah. Izmenila se logika, nije više na snazi 'danas pederi paradiraju a sutra će pedofili', već 'danas bi da biju pedere i polupaju grad, a sutra će da biju mene i da mi polupaju kuću'. Ne samo para, već i strah vrti gde burgija neće.
Korisnikov avatar
By Sunce
Malopre u toku setnje:

decak pita tatu: "A mi cemo uci u Evropsku uniju? Tata, a da li smo mi usli u Evropsku uniju?"

tata: "Nismo jos. Slusaj, svi su normalni, samo gledaj svoja posla."

...pokusao sam jos da cujem, ali nisam mogao. :)
By faxsimil
Ja sam izvrsio odstranjivanje sa FB, pojednih prijatelja, kojima je ideologija fasizma jako blizu!! Da nije bilo prajda, ne bih ni znao!
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina

Ja sam danas cula da lezbejke uvek nose burme na palcu, da jedna vodi a druga mora da slusa,
Istina je da neke lezbejke nose prsten na palcu kao neki znak raspoznavanja, il cega vec, mada one koje ga nose, njima uglavnom ni ne treba prsten da bi se izvalilo da jesu :lol: ( :mljac: )

A to da jedna vodi a druga mora da slusa...bolje da cutim :D

Ali stvarno Dina, sa kakvim ti pacijentima radis :kesa:

Ja nisam cula nista homofobicno na poslu niti od ljudi sa kojima dolazim u kontakt preko posla. Naprotiv.
Korisnikov avatar
By Mars
Cartman: You guys, you know what? My grandma was Dutch-Irish, and my grandpa was lesbian, that makes me quarter lesbian!

Stan Marsh: I can't wait for Miss Ellen to see what a raging lesbian I am!
Cartman: I'm a bigger lesbian than you!
Stan Marsh: No, you're a fatter lesbian than me!
Kyle Broflovski: Screw you, guys, I am King lesbian!

:lol:
Korisnikov avatar
By jukie
prsten na palcu
Ne mogu da zamislim da nosim prsten na palcu :iskolacen:
to mi nekako izgleda kao prsten na penisu
ili bi stalno spadalo ili bi se jako zaseklo u meso
prsten mi je nekako za ove cevaste prste
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja ne mogu da ga nosim na drugim prstima...samo poneko prstenje na kaziprstu...retko
Korisnikov avatar
By unaaa
Vise mi je preselio sa pitanjima...."Jel ste morali da IH izazivate kad ste znali kako ce da bude....nije pravo vreme itt..."
Mrzi me vise i da pitam "KOGA TO IZAZIVAMO?":drama:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by hlaefdige

ja ne mogu da ga nosim na drugim prstima...samo poneko prstenje na kaziprstu...retko
Ali to prstenje na palcu je veoma popularno medju devojkama, sakloni me Boze: pa one ni ne znaju u sta se upustaju. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Hys.
Originally posted by Dina

Ja sam danas cula da lezbejke uvek nose burme na palcu, da jedna vodi a druga mora da slusa,
Istina je da neke lezbejke nose prsten na palcu kao neki znak raspoznavanja, il cega vec, mada one koje ga nose, njima uglavnom ni ne treba prsten da bi se izvalilo da jesu :lol: ( :mljac: )

A to da jedna vodi a druga mora da slusa...bolje da cutim :D

Ali stvarno Dina, sa kakvim ti pacijentima radis :kesa:

Ja nisam cula nista homofobicno na poslu niti od ljudi sa kojima dolazim u kontakt preko posla. Naprotiv.
Znaci u tracevima ima i istine :giggle:

Ma uzasni su... tesim se da su kod Maze jos gori, ako je to neka uteha... Super da je kod tebe na poslu takva situacija... :) Ipak je to mnogo prijatnije, ja sem sa tom jednom devojkom koja ima pozitivne stavove o homoseksualnosti sa ostalima nemam nikakve dodirne tacke sem eto posla... Ni na koji nacin vise ne bih volela da ih sretnem van posla a onda je to teze za rad mada ja nastojim da odvojim privatno i poslovno i da ne mislim o tome...
Korisnikov avatar
By Sunce
Hm...zato dzelajza nosi.

ne volim to prstenje i to na prvu loptu.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by faxsimil

Ja sam izvrsio odstranjivanje sa FB, pojednih prijatelja, kojima je ideologija fasizma jako blizu!! Da nije bilo prajda, ne bih ni znao!
i ja uklonila dvoje, bez ikakvog objasnjenja
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by nsBeckie
Originally posted by faxsimil

i ja uklonila dvoje, bez ikakvog objasnjenja
Au, i ja ću to da uradim.
Samo ću odstraniti određene persone. Prevući ih gumicom i neću im se ni javiti na ulici kad ih sretnem.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Tek ste sada cekali da nekoga odstranite?

Kada je neko diskriminator to se vidi i bez parade ponosa!
By Speculum Columbae
Kupovao sam na nekoj pijaci cveće i pijačarka blizu mene je baš bila oplela po gej ljudima.
U prolazu sam joj (namerno) poobarao svu odeću i pala je u baru i isprljala se, a ja nastavio dalje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Odlično si uradio, Dante. Odlično ! :lol:
:klap:
Mora nekad čovek da bude i umereno radikalan.
:fancyklap:
Ali umereno...
:)
Korisnikov avatar
By *deni*
Normalno.
Ko će izdržati sve te stare odumrle kožurine, kojih je puna Srbija.
Samo kenjaju, pametuju, seru, li seru ( čast izuzecima ) i šire mržnju i netrpeljivost...
:pljuje:
Penziju znaš da primaš i da čekaš u redu za nju od 5 ujutro, a ne znaš za vrednosti građanskog društva !
Đubre matoro !
Pu !
Kita se više ne diže od starosti, pa bi svima da zabraniš seks ?!
To znaš da radiš !
Pu !
:pljuje:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!