Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Oglasio se u nedelju,koliko mi se cini.
By Glasnik
Originally posted by KiWi

Da li ste primetili da se patrijarh uopšte nije oglasio? Samo neki popovi, mitropoliti, vladike ... nosači kandila ...
Oglasio se preko svog PR-a. Bio na rts-u u duplo dužem terminu od izveštaja s same šetnje. Ne znam kakva je tom čoveku ''prava'' titula. :tumble:
By zagarantovani
"Смрад содомски је загадио Београд "

Je l' to Amfilohije prdno?
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Tungi

Обраћајући се вјерном народу у селу Клинци на Луштици, гдје је у понедељак 11. октобра, на празник светог Харитона Исповједника, служио свету Литургију поводом храмовне славе, високопреосвећени митрополит Амфилохије се осврнуо и на догађаје који су се претходног дана одиграли у Београду.

Ево, јуче смо гледали какав је смрад отровао и загадио престони град Београд, највећи смрад содомски који је ова савремена цивилизација уздигла на пиједестал божанства. Тај смрад је јуче загадио Београд, град Пресвете Богородице. Београд је био њен кроз вјекове, ње чедне и цјеломудрене и то је његов смисао. Град оне која је Христа Бога родила, град хришћански. И ето, у име некаквих такозваних људских права, јуче је загађен.

И видите, једно насиље, насиље тих обезбожених и настраних људи изазвало је друго насиље. Па се сад питају ко је крив и ту дјецу називају хулиганима! А не питају се они који су дозволили да се тим смрадом загади град Београд да нијесу они допринијели тиме што су дозволили да та куга, та пошаст содомска оскрнави Београд као што је оскрнавила и друге европске градове.

Будите увјерени да је то предуказање пропасти хришћанских народа. Бог ће знати кад ће ударити Својим бичем и опоменом, али се то већ полако припрема. Не могу се градити људи, народи, културе и државе на гадости, нечистоти и смраду, на безбожништву.

Evo sad već zamišljam glupu masu koja ga sluša i divi se njegovoj beskrajnoj mudrosti...

Jadno i tužno...
By Guion Nerville
Sta treba da se dogodi da konacno odgovara pred zakonom? Dokle ce vise njegov govor i podsticanje i podstrekivanje mrznje neometano da izlazi u medijima? Ili sam previse naivan sto pitam...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Marvin

Ovoga bih i da pljunem i u glavu šutnem!!!
"Nit oprosti Boze, ni Boze oprosti
polomi mu kosti i glavu mu prospi..."

...

I stvarno, od kad je BG grad Bogorodice? Nisam ja znao za to.

A Amfilohiju ostaje da ne okrece glavu da se ne bi pretvorio u stub soli, staznam.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Banana

Sta treba da se dogodi da konacno odgovara pred zakonom? Dokle ce vise njegov govor i podsticanje i podstrekivanje mrznje neometano da izlazi u medijima? Ili sam previse naivan sto pitam...
Amfi ne plaća porez. Prvo bih ja njega oporezovao i rebnuo po duhovničkoj kasi svaki put kad mu se omakne ovakva bogougodna izjava.

Ali, Amfi je u Crnoj Gori i vlasti savršeno odgovara da ima jednog ludog vjerskog vrhovnika kao protivtežu istom takvom (Crnogorska pravoslavna).
Korisnikov avatar
By acid drop
Митрополит Амфилохије: Смрад содомски је загадио Београд

amfilohije digao ruku.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pljunula bih mu u lice.
Da nije mitropolit.
Ovako cu mu se samo obratiti sa ,,vase pretpostavljeno preosvestenstvo", ako do toga ikada dodje.
A nadam se da nece.
By Storm
Ko gubi ima pravo da se ljuti. A Radović je dosta izgubio u nedelju.
Mada i u porazu treba paziti na reči. Ovo je bedno.
Korisnikov avatar
By Tot
Ja misim da njegovo lajanje ni sumprona kiša ne može zaustaviti!
By Speculum Columbae
Смрад содомски је загадио Београд - reče Amfilohije, sede na svoju metlu i odlete, pre nego što se Dorotina kuća prizemljila na njega.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Beograd grad Bogorodice?! :qqlele:

Kako ostade živ posle israne ovolike gluposti...

Verovatno zato što je svešteno lice?
Korisnikov avatar
By luciferin91
ja mu ne bih nishta uradio. Samo bi mu poslao Richarda Dawkinsa pa da se rassprave.

Darvin: Moju teoriju si nashao da lomish. Picka ti materina, marsh!
Korisnikov avatar
By mitrandir
Jebo ga otac da ga jebo otac da ga jebe. U masnu bradu.
Korisnikov avatar
By Incubus
''

Amfibija je izjavila... idi moli se pizda ti materina
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by Black Lady
Originally posted by mili86
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Waldorf Uvek se nanovo iznenadim koja je on kretenčina, a ne bi trebalo. Papak. :/
jesi prosli put za njega napisala da je sisa :lol: ili je to bilo za Djilasa :smeh:
Za Djilasa, draga moja
lol
Znala sam da je za nekog supka..
Kako god okreneš, repertoar za čašćavanje kojekakvih čovekolikih slina nam je poprilično krcat. :D Dok je njemu pod plavim šemširićem očigledno jedino promaja.
Korisnikov avatar
By Loni
Od Amfilohija ništa novo.

No mene čudi to da svi forumaši krivicu svaljuju samo na njega?
ČEkajte malo.

Je l on zvanični predstavnik SPC-a? JESTE
Je l s SPC ogradila od ovakvih stavova? NIJE

Dakle, na celoj SPC je greh.

Haos... haos.

Mene više brinu LGBT-ovci i ostali borci za slobodnu ljubav, koji i posle svega i dalje ostaju vernici pravoslavne, katoličke crkve ili islama?
Umesto da radimo svi zajedno na tome da bar za 100 gdoina ove monoteističke religije budu prevaziđene i rode se nove, koje će zaista biti zasnovane na ljubavi i prihavatnju svih, neki od nas će i dalje stati ,,na stranu jačih''.

Danas se svi kao ograđujemo od Amfilohija, tako je bilo i pre godinu i po kad se crkva kompromitovala,
a čim prođe neko vreme pola forumaša će da zaboravi sve pa će i dalje utvrđivati brojnost pristalica hrišćana.
Opet će biti - NE preterujte. To su samo pojedinci. Ipak je mudar onaj vladika Nikolaj itd.
Živi bili pa videli.
Korisnikov avatar
By badu
Smrad ti mama znaš!

(Ja se izvinjavam, nisma mogla da odolim.)
Korisnikov avatar
By Mikili73
Taj idiot je svestan da se od tog "sotonskog smrada" ne mogu osloboditi ni oni sami u okviru SPC, pa ga to izjeda iznutra, jer naravno da zna da mu je veći broj "kolega" od te fele.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Morao sam negde da postavim, a mislim da je najprikladnije ovde:

SlikaSlikaSlika
SlikaSlika
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by PlasticBrain

off-ont
Oni u crnim mantijama, sa kosurdacama i bradurinama na +50'C pricaju o neprijatnim mirisima :hand:
yep. itekakav ontopic.

samo na ovo
Originally posted by Loni......Umesto da radimo svi zajedno na tome da bar za 100 gdoina ove monoteističke religije budu prevaziđene i rode se nove, koje će zaista biti zasnovane na ljubavi i prihavatnju svih, neki od nas će i dalje stati ,,na stranu jačih''.
to reci odredjenim.
jer ima i nas drugachije odredjenih koji radimo upravo na ljubavi i prihvatanju svih u vec postojecim, tako da homeini, pardon, amfilohije sve vishe gubi tlo pod nogama.

dalje, elem, eto zashto je crkva bila protiv AD Zakona. da joj se sluchajno ne uskrati ovaj omiljeni sport- hushkanje na nasilje, mrznju, zlo i klevete.
shta bi amfilohije jadan radio kad ne bi smeo ovo.........

stvarno, ima li nachina da ga se kazni? ozbiljno pitam.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nas nekoliko je prosledilo prituzbu na mail ministartva za ljudska i manjisnka prava.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!