Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By erkondisn
vidis vidis... taman se sjetim da su mi patike totalno out, a trebale bi mi neke gleznjace ...
Korisnikov avatar
By castor
pa osh u lacostu ili converse?

da odredimo marsutu
Korisnikov avatar
By Sunce
:smeh:

castore, castore!
NIKE ili Adidas?
Korisnikov avatar
By castor
Adidas :gol:

Amfilohije ili Kacavenda?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
bo'me, tamo piše da oćedu da "povećaju natalitet srbije". očekujem da se dveri oglase povodom napada na javni moral, jerbo zna se kako se natalitet povećava.

kako ćemo deci da objasnimo što se čike i tete jebavaju po ulici? a videće se tu i donjeg veša, onog ženskog, ako dođe do skidanja... šta ako dođe neko iz zaječara, treba šlog da ga/je strefi?
:lepeza:
Korisnikov avatar
By Sunce
Predlazem da se uspostavi komisija za utvrdjivanje strejt regularnosti.

Amfilofije i 5 popova - svedoka moraju da prisustvuju prvoj bracnoj noci i da ustanove da li mladozenja lepo jebe ili ne jebe. Dakle, okupe se oko kreveta i posmatraju.

Svako planiranje jebanja mora biti strogo kontrolisano.

Dakle, predlazem sex-monitoring, pa da vidimo ko je strejt, a ko otpada!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nek setaju, njohovo je pravo, iako je povod retardiran.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Ma ako vidim nekog strejtera da seta pre 10.11. noge cu mu polomiti :nunchake:
Neka se izbore za svoja prava. :tuc:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Podrzavam str8 paradu pod uslovom da se nama omuguci ostvarivanje svih prava koje oni imaju.
By Dragonite
Originally posted by unic0rn

Ae da porazbijamo Mek, dugo ga nisu renovirali.

I mogli bi pride da upadnemo u Zaru, Swarowski.. Ipak smo mi pederolezbe, radnje sportske opreme su nam ispod nivoa :D
Brzometno da se organizuje forum kao organizacija '1389 naših registrovanih korisnika' i da uputi apel javnosti da će doći do krvoprolića ako se ne prestane sa strejt provokacijama. Deni da bude portparol i da kod Olje Bećković priča o LGBT populaciji izgubljenoj u beznađu koja je odrasla u teškim socijalnim uslovima i koja svakog trenutka može da se okrene ulici (uz muzičku podlogu Gage Mirković). Onda Lepa Krepa kao krilo militantne antidiskriminacijske organizacije 'Samo vas kvotujemo' da objavi da će, organizovana Vel Boyevom finansijskom podrškom i paravojskom sisatih lezbejki Black Lady, doći na Strejt paradu da zaštiti tradicionalne hrišćanske vrednosti. Paki poziva na smirivanje, kaže 'ipak to neka rade u 4 zida, to pravljenje dece, ne moraju da se pokazuju na ulicama! nije to normalno...', ne može da obeća da neko iz LGBT grupe neće reagovati na ovu provokaciju... Dačić izvodi 50 000 policajaca na ulice. Sunce pljačka video klub, Ulix i Angramaina knjižare, Wilhelmina odgriza uvo panduru a Hys, Hlevdije, Zonče i ja bacamo kamenice na pandure uz povike 'UBI UBI UBI HETERAAAAAA AAAA AAAAA...
Korisnikov avatar
By Sunce
^

A Status patentira dva modela nalepnica:

Status: gay

Status: strejt

Stavi na celo status da znam sa kim imam posla!
Korisnikov avatar
By Mage
Ajoj ala je Srbija jadna...
By Guion Nerville
Originally posted by Sunce

Amfilofije i 5 popova - svedoka moraju da prisustvuju prvoj bracnoj noci i da ustanove da li mladozenja lepo jebe ili ne jebe. Dakle, okupe se oko kreveta i posmatraju.

Jeste, a pre tog cina svaki put kupanje svetom vodicom, da se misli na Boga i u krevetu...

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Dragonite

I mogli bi pride da upadnemo u Zaru, Swarowski.. Ipak smo mi pederolezbe, radnje sportske opreme su nam ispod nivoa :D
Brzometno da se organizuje forum kao organizacija '1389 naših registrovanih korisnika' i da uputi apel javnosti da će doći do krvoprolića ako se ne prestane sa strejt provokacijama. Deni da bude portparol i da kod Olje Bećković priča o LGBT populaciji izgubljenoj u beznađu koja je odrasla u teškim socijalnim uslovima i koja svakog trenutka može da se okrene ulici (uz muzičku podlogu Gage Mirković). Onda Lepa Krepa kao krilo militantne antidiskriminacijske organizacije 'Samo vas kvotujemo' da objavi da će, organizovana Vel Boyevom finansijskom podrškom i paravojskom sisatih lezbejki Black Lady, doći na Strejt paradu da zaštiti tradicionalne hrišćanske vrednosti. Paki poziva na smirivanje, kaže 'ipak to neka rade u 4 zida, to pravljenje dece, ne moraju da se pokazuju na ulicama! nije to normalno...', ne može da obeća da neko iz LGBT grupe neće reagovati na ovu provokaciju... Dačić izvodi 50 000 policajaca na ulice. Sunce pljačka video klub, Ulix i Angramaina knjižare, Wilhelmina odgriza uvo panduru a Hys, Hlevdije, Zonče i ja bacamo kamenice na pandure uz povike 'UBI UBI UBI HETERAAAAAA AAAA AAAAA...
:wundy:

Podseca na forumland, josh samo fali Machkodlak da ide okolo i pita policajce da li hoce da se druze s njim. :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
:drkanje:
Originally posted by Banana

Jeste, a pre tog cina svaki put kupanje svetom vodicom, da se misli na Boga i u krevetu...

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Banana

Slika

Slika

Slika
drugačije ne bi bilo regularno ...

mislim čak da je dobro i da se vodi zapisnik, i da se opali par fotki za crkvenu arhivu ....
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Dragonite

:wundy:

Podseca na forumland, josh samo fali Machkodlak da ide okolo i pita policajce da li hoce da se druze s njim. :lol:
:marinac:
By zagarantovani
U slucaju da se pojavi neki gay tenk, popovi ce uzvratiti udarac!

Slika

Pop rasteruje gay napadace :rafal: ---->

Slika

Korisnikov avatar
By Brokeback
Pa sta te briga? Nek se blamiraju za sebe!!
Sve sto se vise budes pricao o tome, oni ce ti vise terati kontru!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!