Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By dukkehjem
...iliti ma more mars u pi*ku materinu

Nedavno je moja baba komentarisala
"On je peder, javni (...) a onaj mu je zena." (a uz sve to i na moje "pa sta" dodavala jadne porodice i slicna lamentiranja)

Sta mislite o ovakvim sablonima razmisljanja koji mene uzasavaju...

Nekad su ok zajebancije itd., cak mi se desava da pricam o sebi u zenskom rodu, ali, da parafraziram Elen, da mene privlace zene, i da zelim da budem sa zenom, ne bih bio gej.

Smatram da su cesto i pitanja vezana za to ko je zena u vezi dva muskarca, odnosno dve zene, neumesna. A i besmislena su i glupa.

Koliko vam smetaju ili ne smetaju ovakvi nacini razmisljanja?

I kako reagujete na pitanja/komentare?

(ako vec ima tema - brisite ovo)
Korisnikov avatar
By mili86
Ko je mama a ko tata? - drugarica
Ko se kome prvi popne na kurac! - ja
Korisnikov avatar
By Galateja
Mene niko ništa ne pita. Prvo objasnim određene pojmove i kada me ne pitaju, a pošto umem biti verbalno eksplicitna, ne usuđuju se da nastave. :lukavi:
By dukkehjem
moj brat koji je, iance, ok prihvatio sto sam gej... vidno uzdahnuo kada sam mu odgovorio da sam pasivan...
tolko o toj logici - budi peder, al nemoj ti da primas!
:smeh:

posle nekog vremena je prestao, fala bogu, da razmislja u tim sablonima, tako da kapiram da je u dobrom okruzenju moguce prevaspitati ljude.
Korisnikov avatar
By mili86
@ Duk: Mozda je i sam probao i ukapirao da prija :fist:
By loreenche
Poenta u tome sto si homoseksualac (muski) je u tome da nema zene u toj vezi!
Korisnikov avatar
By mili86
@ZEN: Prema stereotipu, zena je ta koja prima, pa shodno tome, pasivni partner ima zensku ulogu... mada mi stereotipi nikad nisu bili jasni...
Korisnikov avatar
By mili86
Kroz picku si dosao an ovaj svet :)
By loreenche
Originally posted by mili86

@ZEN: Prema stereotipu, zena je ta koja prima, pa shodno tome, pasivni partner ima zensku ulogu... mada mi stereotipi nikad nisu bili jasni...
Stereotypes are for sissies! :sudija.
Korisnikov avatar
By mili86
e tu je problem znaci... zato ti frizura ne ide u pravom smeru :)
By dukkehjem
a sad kad pomislim....
brat je rodjen normalno... vaginalno?
:lol:
ima tu logike...
Korisnikov avatar
By mili86
na keca mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm i onda mi samo legni... mmmmmmmmmm

:fuckbed:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Dobijam ospice na to pitanje. Kao i na ono "Ako to nije bolest, sta je onda?" koje se redovno postavlja u TV emisijama koje su nam posvecene. Takva pitanja reprezentuju nivo (ne)razumevanja nase sredine i cinjenicu da se to jakooooo sporo, ako uopste, menja.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Sunce
Tuznije od toga je autohomofobija - gej ljudi su nemilosrdni po pitanju fem muskaraca, a o tome svedoce profili na gayromeu i sl. Takodje, u unutrasnjosti je to mnogo izrazenije.

Jedan decko iz Kragujevca mi se zalio pre nekoliko godina zbog toga sto ga gej scena u Kragujevcu ismejava zato sto nema seks / partnere / vezu. Pa posto ih nije imao, onda su izmislili da ima HIV i da nesto nije u redu sa njim.

Pogledati film "Englez u Njujorku". Ideal gej muskaraca je jak, snazan, str8 looking muskarac. :roll:
Korisnikov avatar
By Galateja
No, kopka me kakav li bi efekat bio da se odmah po autovanju pitaju strejtereke: a kako ti možeš biti strejt pored ovoliko lepih devojaka... :blentavi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pitati strejterke: a vi vodite ljubav i kada ne planirate decu? Prolivate i bacate seme zivota? To je greh, to je blud!

Jebete se za vreme posta, vodite ljubav i kad ne pravite decu, koriste kontraceptivna sredstva, vrsite abortue, masturbirate, nosite pantalone. Sve ste gresne jako! :sunce:
By dukkehjem
Originally posted by Sunce

Tuznije od toga je autohomofobija - gej ljudi su nemilosrdni po pitanju fem muskaraca, a o tome svedoce profili na gayromeu i sl. Takodje, u unutrasnjosti je to mnogo izrazenije.

Jedan decko iz Kragujevca mi se zalio pre nekoliko godina zbog toga sto ga gej scena u Kragujevcu ismejava zato sto nema seks / partnere / vezu. Pa posto ih nije imao, onda su izmislili da ima HIV i da nesto nije u redu sa njim.

Pogledati film "Englez u Njujorku". Ideal gej muskaraca je jak, snazan, str8 looking muskarac. :roll:
:up:

i plus cim cuju da je neko pasivan odmah misle da je skroz fem itd.
a ispostavlja se da su ti "muzevni", "pravi muskarci", koji nece da imaju posla sa fem likovima u stvari picke onako nevidjene u svakom smislu.
By dukkehjem
Originally posted by Sunce

Pitati strejterke: a vi vodite ljubav i kada ne planirate decu? Prolivate i bacate seme zivota? To je greh, to je blud!

Jebete se za vreme posta, vodite ljubav i kad ne pravite decu, koriste kontraceptivna sredstva, vrsite abortue, masturbirate, nosite pantalone. Sve ste gresne jako! :sunce:
kao primerna monahinja, trebalo bi da znas da se ne kaze masturbirati, nego vrsiti rukobludije :freddy:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ako cemo po pravoslavlju:

Vodi se ljubav samo kada se stvaraju deca. Svako drugo jebanje je gresno i treba se kajati.

Ako ti se na ulici digne kita kad vidis zenu - gresan si. Obavezno to ispovedati. I kajati se.

Ako zena izvrsi abortus - gotova je.

Mozda ce jednog dana praviti demonstracije protiv abortusa, nalaziti spiskove zena koje su abortirale, nalaziti spiskove zena koje koriste kontraceptivna sredstva. Sve te zene ce mozda oznaciti kao nepozeljne, sodomu i gomoru.

A muskarci koji koriste kondome su laksa kategorija greha, ipak je to oznaka muskosti - sto vise poseviti.

Velika diskriminacija je i ta sto su samo krstena deca u Zitoradju primala deciji dodatak.
By dukkehjem
u rusiji su otpustali sa posla iz neke firme zene koje su abortirale... :kesa:

neki dan je blizu ocigledno
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by dukkehjem
Smatram da su cesto i pitanja vezana za to ko je zena u vezi dva muskarca, odnosno dve zene, neumesna. A i besmislena su i glupa.
Koliko vam smetaju ili ne smetaju ovakvi nacini razmisljanja?
Ja moram da priznam da u prikazima gej parova u medijima uvek je jedan apsolutno strejt-luking i mejnstrim*, a drugi je nekako čudan (kvir?) recimo ima čudne oči ili je po nečemu drugom stvarno malo drugačiji

*sad bi me nastavnice srpskog ubile zbog korišćenja engleskih termina i kasapljenja srpskog jezika, ali baš me briga, ja nisam učio srpski u školi pa mogu da se vadim na to

Sećam se kako se Deni Krejn uvek iz petnih žila opirao ideji da je u vezi sa Alanom Šorom i mislim da je to zato što bi on morao da bude taj kvir/žena (pošto su oni svesni da su likovi u seriji i da moraju da se povinuju pravilima koja važe za TV emisije)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!