Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Kako ste doziveli ovu vest?

Meni je bila zabavna i neuznemiravajuca. Ne znam zasto su ljudi napravili frku oko vesa na drvecu. Bas je fora, performans.

Crkao sam od smeha slusajuci coveka koji je zabrinuto svoju decu vracao sa puta.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=464798

Zaječar: Ženski veš na drveću
12. oktobar 2010. | 15:56 | Izvor: B92
Zaječar -- U Park šumi Kraljevica u Zaječaru osvanuo nesvakidašnji prizor koji je uznemirio meštane - komadi ženskog donjeg veša zakačeni na stabla drveća duž staza.

Zaječarska policija je izašla na teren i obavila uviđaj.

Stručnjaci procenjuju da je u pitanju najverovatnije egzibicionista koji želi da skrene pažnju na sebe, ali i upozoravaju da ovakav prizor može da deluje vrlo uznemirujuće.

Na stablima lako uočljivim sa staza i putića, zakačeni kao na ženskim telima, grudnjaci, ženski kombinezoni i drugi komadi ženskog intimnog veša skretali su pogled i unosili nemir šetačima.

Aleksandar Petrović iz Zaječara koji se igrao sa svojim maloletnim sinovima na Kraljevici kaže da je bio zaprepašćen kada je video takav prizor

Zaječarska policija je prijavi odmah izašla na teren, izvršila kriminalistički uviđaj i u konsultaciji sa tužilaštvom će posle istrage okvalifikovati prekršaj.

Kako nezvanično saznaje B92, policijske patrole ovih dana češće obilaze park šumu Kraljevica, a naročito deo gde je frekfencija šetača veća.

Doktorka Mirjana Filimonović, dugogodišnji psihijatar u zaječarskom zdravstvenom centru, kaže da do sada u svojoj praksi nije videla ovakav slučaj.

Doktorka Filimonović navodi da najverovatnije nije reč o agresivnoj osobi, ali da, ukoliko neko, eventualno vidi lice da ovakve stvari radi treba da se uzdrži od radoznalosti i ne skreće pažnju na sebe ili izaziva verbalne ili bilo kakve druge sukobe.
Korisnikov avatar
By Incubus
Najbolje da uvedu nikab kao obavezan. WTF? Veš na drveću? So what?
Kad je u izlogu ok je.
Korisnikov avatar
By KiWi
:doh:

nimalo uznemirujuće ... ne znam čemu frka ...
Korisnikov avatar
By KiWi
a najsmešniji je onaj ćale koji je šokiran i ne može da dođe do daha ... zbog veša na drveću
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by KiWi

a najsmešniji je onaj ćale koji je šokiran i ne može da dođe do daha ... zbog veša na drveću
Pa to... :smeh: Ali zaista strasno smesno! Koja drama, kakva zabrinutost, kao da je zivot u pitanju. :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
^Hahahahahahahaha, bas tako! Gde mi zivimo, jbt! :drama:
Korisnikov avatar
By Berserker
A DA NISTE POMISLILI DA TO MOŽE BITI NEČIJI ARTWORK????

jbt, sad kad sam rekao ARTWORK pomislih na JK...

:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Berserker
ništa onda, čekamo da se JK oglasi po pitanju ovog artworka :lol:
By Kragi
Malo pre sam se iznenadio koliku pažnju su posvetili ovome. :zid: ja već razmisljam kako da privučem pažnju medija :D i pade mi na pamet da ... zaboravih :doh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne, mi sad zivimo ono sto ce za koju godinu u politikinom zabavniku biti u onoj rubrici ''verovali ili ne''. da te pice snimaju na trafici pored zvaka, to je ok, da mlate zene i to je ok, ali ovaj, verujem deciji nestasluk, to je vec skandal. ma hajte! i ova doktorka filimonovic... bolje da je masturbirala umesto sto je davala izjavu za stampu.
Korisnikov avatar
By Blady
oni to nazuvaju slucajem.... gospode...

Kad odem kod sestre, i izadjem na terasu, redovno vidim necije gacice na drvetu, po koju majicu i carape... ne znam sta je to toliko uznemirujuce.. ves ko ves...
Korisnikov avatar
By gossip
izgleda kinda scary xD ali verujem da nije nista ozbiljno xD
Korisnikov avatar
By erkondisn
a jel se patrijarh oglasio po ovom pitanju da upozori na 'gnjusan' cin :lol:

eto mame zajecarske trk djecici oci pokriti :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne shvaćam ovu temu... :kosa: Ja sam iz Splita... :lepeza:

Slika
By Glasnik
Koliko sam se ja smejao kad sam gledao prilog na b92. :lol: Pa ti ljudi su komedija...
Prvo mi je palo napamet da je to neki performans ili su se neki lokalni momci ponapijali i radili to iz zezancije, ali kad sam čuo prepadnute roditelje nisam mogao da ne puknem od smeha. :roflmao:

O Zaječarci...
Korisnikov avatar
By Sunce
Da je na krosljama drveca visilo oruzje, tata bi sa ponosom pokazao sinu.
Korisnikov avatar
By Galateja
U svoj bedastoći čina jedino mi je drago da patologija ide malo u feminističkom pravcu. Dosta je bilo sa falusoidnim grafitima i pretnjama a la ko kome da se napuši. Ovi brusevi su, bar, miroljubivi. :awesome:
Korisnikov avatar
By Li
I ja sam se smejala kada sam videla prilog i onog uplasenog caleta koji nije znao kako sinu da objasni sta je brushalter... :smeh:
Oni odmah potegli neke psihologe a to su mogli cisto fore radi da nakace i neki pijani klinci... zajebavala se deca...

:whatever:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Li

I ja sam se smejala kada sam videla prilog i onog uplasenog caleta koji nije znao kako sinu da objasni sta je brushalter... :smeh:

:whatever:
Jos uvek sam zacenjen. :smeh: Ne znam kako tu decu vodi na bazen, na more. Sigurno je izmislio selektivne naocari - da se brusevi i gacice ne vide.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Li

cale je foler

parce tkanine bas ume da nanese traume...
By dukkehjem
Ja sam prvo mislio da je blentavljenje...

I komentarisem sa majkom i ona mi rece nesto vrlo pametno:

moguce je da neko (organizovano) zeli da skrene paznju jer je mesec brobe protiv raka dojke!

bio sam :wow:

al videcemo epilog...

sto bih voleo da je u pravu, a ovi se nalupali svi zesce
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by erkondisn

ne vidim ja tu ređipete i mudante da visu! :shamar:
ma to je samo fotka sa neta... ilustracije radi... viruj mi da visu itekako... i to često i raskidane... :galerija:
Korisnikov avatar
By Li
mada... obzirom da su bili u svim bojama, mozda je ovo povezano sa paradom :bananica:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni je smešno.

Ne vidim nikakvu zlu nameru.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!