Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
ukrala par komada na sajmu u saradnji sa najboljim drugom
i tako svake godine bar jednu
ispostavi se da kad god capimo knjigu, capimo buduci bestseler
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ALTER_EGO
ukrala par komada na sajmu u saradnji sa najboljim drugom
ja bi trebalo da idem u zatvor, ne zato sto sam krala na sajmu knjiga, nego zato sto sam ukrala PLASTELIN.
By Çâðê_DUP
^ plastelin na sajmu?:lol:
Korisnikov avatar
By lorna
m..

Časopis Plastelin ili plastelin - plastelin?

Ja sam ukrala jednu studiju o poeziji iz Nolitove edicije Književnost i civilizacija i danas me je sramota zbog toga... Tešim se što je knjiga bila polovna, mislim 198?..., bila je i skupa, polovna i skupa... skupa i polovna... Nekako mi se čini da je gore ukrasti novu knjigu, valjda zato što mi je onda jasno da idem direktno na štetu izdavača i ovako siromašnih.
Korisnikov avatar
By Torry
nikad nije kasno da se pocne :D
By Hans
'Ukrala bih travi rosuuu, ukrala bih zori sjaa-a-a-a-aj, sto bih čuda učinilaaaa...' :hyper:
By Ulix
Hanse, srećice, da li je sve u redu? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By mili86
Nisam ukrao... samo neke nikad nisam vratio u Biblioteku... Gete npr...
Korisnikov avatar
By Ferdie
N...da...U srednjoj školi...Iz biblioteke...Što gradske što školske...Kao strastveni ljubitelj knjiga morala sam neke pošto-poto da imam, jer ih u prodaji nije bilo...Mislim da ih ni sad nema...A većinom se radilo i o par stranica...Shame...shame...
By dukkehjem
Originally posted by Ulix

- Da li ste nekada ukrali knjigu?
- Ako da, onda: kako?
yup. i to u jednoj turi 7-8.
kako? ne smem o tome javno :povez:
i da dodam da nikada nisam krao niti su mi zanimljive knjige iz knjizara, vec kradem koriscene knjige...
smem da kazem evo za jednu koja nije vezana za onu zavidnu turu od 7-8,
u osnovnoj, debili razvalili neki ormar, i tu bila mala knjizica - istorija starog rima u slikama... samo capio u ranac.
i posle toga sam jos dva-tri puta capio msm iz osnovne...
o ovome drugom samo u cetiri oka :lukavi: :lol:

p.s. ukrasti knjigu nije greh!
Korisnikov avatar
By Mars
I opet se pojave neki ljudi, neke situacije da se ja osećam kao debil...

Gde je tome uzrok, šta su mi to moji kao malom davali da jedem pa mi nikad kasnije nije palo na pamet da kradem knjige?!
Korisnikov avatar
By Tungi
Iako kazu "nije greh ukrasti knjigu",nisam nikada.Niti imam nameru.
By J...
ukrasti knjigu nije greh!

[/quote]

Vecu glupost skoro ne procitah. Ukrasti knjigu je isto kao i ukrasti bilo sta drugo. Ja na sajmu knjiga gledam 5 puta da li su i oni flajeri dozvoljeni za uzeti a ne da mi pada na pamet da kradem knjige. Nikad nisam kasnila ni sa vracanjem knjiga u biblioteku.

I ne moze se uporedjivati kradja knjiga sa nelegalnim softverom, jer se taj program kopira od nekog isto kao kada presnimis pesmu s jedne kasete na drugu ili kada uzmes knjigu pa kopiras.
Korisnikov avatar
By elektron84
Da, kradja je kradja.
Stedecu koliko treba ako je nesto bas skupo ili cu se dovijati kako znam da nabavim neku retkost.

Grize me savest i za manje stvari :sigh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by J...

ukrasti knjigu nije greh!

Vecu glupost skoro ne procitah. Ukrasti knjigu je isto kao i ukrasti bilo sta drugo. Ja na sajmu knjiga gledam 5 puta da li su i oni flajeri dozvoljeni za uzeti a ne da mi pada na pamet da kradem knjige. Nikad nisam kasnila ni sa vracanjem knjiga u biblioteku.

I ne moze se uporedjivati kradja knjiga sa nelegalnim softverom, jer se taj program kopira od nekog isto kao kada presnimis pesmu s jedne kasete na drugu ili kada uzmes knjigu pa kopiras.

[/quote]

Nisam ja skovao tu recenicu,vec oni koji misle da kradja neceg sto obogacuje duh nije greh.Jasno da ljudi ne treba toga de se drze i da to prihvate kao nesto normalno.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Iako se izmedju ostalog bavim izdavastvom, nema nista lepse nego kad ti ukradu knjigu ili te plagiraju.

Inace vec odavno izbegavam gomilanje knjiga, postoje biblioteke, skeneri itd.

A knjige su tu da se pozajmljuju, poklanjaju, otimaju i kradu.

Normalno.
By dukkehjem
ja samo polovne kradem, nikad ne bih mogao sa sajma da maznem novo nesto, to mi je bas problem :lol:

ali nije greh ^^
Korisnikov avatar
By nsc
mene su vaspitali da ne kradem i ne kradem
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da nisam, ali bih volela.... dize adrenalin :wow:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Originally posted by Renoir
Jao...bas zanimljiva tema!

One knjige koje bih ja voleo da ukradem (tj, posedujem) mislim da s ene mogu tako lako ukrasti...te i ne razmisljam o kradji, vec prikupljanju para za iste....
A to su mnogo, mnogo izdanja TASCHEN :)

A ukrao sam iz biblioteke dve knjige... :)stajale su na stepenicama, jer su cistili biblioteku...
nikoga nije bilo na vidiku i nisam odoleo....
Ne osecam grizu savesti jer sam ukrao 'American poetry and prose'
sto niko nije pipnuo godinama a ja sam bio presrecan zbog mnogo pesama Emili Dikinson i Vitmana i Poa i .....

Druga je...Pocket anthology of american verse.... :)
ista prica!

Generalno...nisam sposoban z a kradju bilo koje vrste, te i ne pomisljam na to....
Ovo je bilo....eksepshn! :)

Ko moze, svaka cast!

hahaha....

+ 1
+ 1

:giggle:
oh...

tri razlicita nika
Korisnikov avatar
By mitrandir
Nisam nikad ukrao knjigu, ali i meni je nekako blisko mišljenje da nije greh ukrasti knjigu.
By J...
Originally posted by mitrandir

Nisam nikad ukrao knjigu, ali i meni je nekako blisko mišljenje da nije greh ukrasti knjigu.
A zasto bi onda bio "greh" i krasti po prodavnici u slucaju da nemas sta da jedes? :doh:

Za svaku knjigu kao i za bilo sta drugo sto je na prodaju je neko odgovoran i zbog kradje ce imati problem. Uvek ce neka jadna prodavacica morati da nadoknadi taj nastali manjak iz svog dzepa.
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Originally posted by Renoir
Jao...bas zanimljiva tema!

One knjige koje bih ja voleo da ukradem (tj, posedujem) mislim da s ene mogu tako lako ukrasti...te i ne razmisljam o kradji, vec prikupljanju para za iste....
A to su mnogo, mnogo izdanja TASCHEN :)

A ukrao sam iz biblioteke dve knjige... :)stajale su na stepenicama, jer su cistili biblioteku...
nikoga nije bilo na vidiku i nisam odoleo....
Ne osecam grizu savesti jer sam ukrao 'American poetry and prose'
sto niko nije pipnuo godinama a ja sam bio presrecan zbog mnogo pesama Emili Dikinson i Vitmana i Poa i .....

Druga je...Pocket anthology of american verse.... :)

ista prica!

Generalno...nisam sposoban z a kradju bilo koje vrste, te i ne pomisljam na to....
Ovo je bilo....eksepshn! :)

Ko moze, svaka cast!

hahaha....

+ 1
+ 1

:giggle:
oh...

tri razlicita nika

mogao bi da otvoris temu: Da li kradete goblene? :dance:
By dukkehjem
Originally posted by J...
Originally posted by mitrandir

A zasto bi onda bio "greh" i krasti po prodavnici u slucaju da nemas sta da jedes? :doh:

Za svaku knjigu kao i za bilo sta drugo sto je na prodaju je neko odgovoran i zbog kradje ce imati problem. Uvek ce neka jadna prodavacica morati da nadoknadi taj nastali manjak iz svog dzepa.
a ako se kradu polovnjaci? ^^
Korisnikov avatar
By jukie
Jeste greh ali neki grehovi nisu toliko loši kao drugi
Korisnikov avatar
By zozefin st
po meni kradja je kradja,
ni ja ne mogu da priustim sve knjige koje bih volela da imam a ne pada mi na pamet da ukradem neku,
a volim da citam vise od svega..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!