Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by _miki_Čiplić: Nema dileme da li će "Parada ponosa" biti održana
Da li i za ovo da cestitamo Pakiju?
Originally posted by MariškaIz intervjua Marka Karadzica o ministru Ciplicu:
"Mi kao tim pripremamo 'Paradu ponosa' i nema dilema da li će ona biti održana jer je ove godine atmosfera znatno izmenjena", kazao je Čiplić.
Originally posted by Mariškadrzavni pride, dakle.
"Mi kao tim pripremamo 'Paradu ponosa' i nema dilema da li će ona biti održana jer je ove godine atmosfera znatno izmenjena", kazao je Čiplić.
Originally posted by nsBeckieNAravno.TO je normalno.Kao sto je normalno da svako postuje zakon,da svako jede,dise...
.. sta ti, miki, ocekujes - da npr. Paki dobije neku pretnju i ode sam da se obracuna s tom osobom? ne, on postupa onako kako mora da postupa - prijavljuje to nadleznim organima, kako bi sve islo legalno...
Originally posted by nsBeckieDakle,cemu cestitanje Pakiju?
naravno da je policija ta koja mora da se 'obracunava' sa svima koji krse zakone, a sudstvo je to koje ih kaznjava - to im je u opisu posla... Pakiju nije u opisu posla da ikoga hapsi ili kaznjava...
Originally posted by nsBeckie
ali jeste u opisu posla LGBT aktivista da vrse monitoring o tome sta se desava sa krsenjem prava LGBT ljudi, pa da prijavljuju slucajeve ugrozavanja, diskriminacije, nasilja nad LGBT osobama, a to oni itekako rade...
Originally posted by nsBeckieOvo je tacno za policiju i tuzilastvo.Ali ne znam koliko to ima veze sa 'aktivistima',a koliko sa tektonskim promenama vlasti,ideologije i geostrateskih ciljeva Srbije.Inercija je cudna i jaka sila.ALi nemojmo da Pakija zovemo inercijom.
osim toga vrse pritisak na policiju, tuzilastvo, sudstvo, i vlast da se ozbiljno pozabave takvim slucajevima gde je zrtva LGBT jer je ranije bilo toliko groznih slucajeva kada niko nije gledao ozbiljno na to...
Originally posted by nsBeckieAko je ovo tacno,onda je to odvratno.A po onome koliko sam ja pratio desavanja u Srbiji(+ Beogradu)to jeste bio generalni stav.Svi se secamo primera kada su vrseni pritisci na zrtve nasilja,a ne na nasilnike.
'aha, njemu su pretili/ili su ga napali, ali on je gej, pa to je i zasluzio' - to je bio neki generalni stav skoro svih koji su trebali ozbiljno da vrse svoj posao (policija, tuzilastvo, sudstvo), a nisu to cinili....
Originally posted by nsBeckieMislim da je to vise posledica inercije,cinjenice da ljudi vecinski u Srbiji vec deset godina glasaju za proevropske stranke,da je vecina ljudi na izborima za ulazak u EU i za prihvatanje evrospskih vrednosti zapadne civilizacije.
ne kazem da ni sada nema takvih situacija i stavova pojedinaca, ali makar se generalni stav menja i vise ne smeju tako olako da se odnose prema slucajevima kada je zrtva LGBT - a to JESTE posledica LGBT aktivizma
Originally posted by deranUpravo tako!
pitanje je gde je atmosfera izmenjena...u državi svakako nije...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!