Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Ledena izbacije spisak za one koji planiraju da je zovu na rucak :oklagija: zalosti, pa ti nista ne jedes izgleda osim jaja i italijanske kuhinje :lol:

ont

ne volim te unutrasnje organe od zivotinja, tipa iznutrice, mozgovi i slicno :no:
a kad jedem peceno meso, onda cu i piletinu da cistim sat vremena od kozica, "masnoce" i cega vise ne.. pihtije i masnoca, nemoguca misija..
i jos dosta toga, tako da svoju ishranu mogu da svedem na par stvari i to je to.. da ne volim voce i povrce, dosad bi bila mrtva :lol:
By Kragi
Kupus :bljak: tu ne računam svež kupus i salatu od istog, ali zato kuvani, kiseli i tako ti podvarci sa jagnjećim i prasećim brigadama :bljak:
Korisnikov avatar
By nsc
nista ljuto, pihtije, skembice, puzeve, skoljke, ribu (sem u konzervi), piletinu i ostale ptice (sem dzigerice i belog mesa), jagnjecu kapamu i sve sto je od sisancadi
mesne preradjevine volim, ali tesko varim i podrigujem - nesto u vezi nitrata, nitrita itt
By LeDeNa_
Ma ja slabo jedem...ko ptić....mene izdrazavati, ma idi :lol:

volim vesalicu eto

a mrzim uff ima spisak al to sutra :lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Puževima nisam oduševljen, i bamije su mi malo ljigave (jedu ih dosta u Grčkoj), ali ni na njih se ne žalim ako su dobro spremljene. Inače jedem sve, jedino te bubašvabe nikako ne bih mogao.
By Johntra Volta
Ono što ne volim - ne volim...nema tu šta da ne podnosim, niko me nikad ne primorava to da jedem...

A sad primećujem da nekako imam problem da za nešto što ne volim kažem "bljak", a znam da neko drugi to voli...
Naročito kad pomislim na one gladne koji bi dušu dali za to malo bljaka da imaju.....

Kad će već jednom taj izbor za Miss World...
By dukkehjem
mesiste (pod ovim izrazom mislim na to kad je eksplicitno u pitanju komad neke noge, glave ili necega)
Korisnikov avatar
By Mikili73
Iznutrice (mozgovi, džigerice i sl.), ovčetinu, jagnjetinu, jaretinu, boraniju, kelj, ananas, suvo grožđe, suve i sirove smokve, voćne torte, "morske plodove", pihtije, papke, škembiće :bljak: ...našlo bi se još ponešto.
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle da se izjasnim o već navedenim stvarima:

Volim:

-pasulj
-pljeskavice
-blitva i spanać (u piti zeljanici)
-paprikaš
-punjena paprika (ako je ova crvena od koje se pravi ajvar)
-sardine
-musaka
-gulaš
-jaja
-kožice i masnoća od piletine
-pileću džigericu
-pileće belo meso

Niti volim niti ne volim: (tj. jedem ako mi se da, ali ne tražim sam)

-ćevapi
-neka ogavna mesa koja su u stvari gomila hrskavice
-kolači i torte koji u sebi imaju orahe
-milka sa onim grozdjicama
-alva
-italijanska kuhinja
-svež kupus i salatu od istog, kuvani kupus
-šunka
-ananas
-suvo grožđe
-suve i sirove smokve i voćne torte

Mogu da jedem ali imam nuspojave posle:

-pečeno prase
-salama
-pašteta
-sva jela u koje se trpa tona bibera i ljute paprike
-kuvano mleko
-sve sto je pohovano
-kajmak
-gibanica
-vestacku hranu i vestacka pica
-podvarci
-čvarci

Gadi mi se:

-većina vrsta boranije
-pečeno jagnje
-riba prelivena limunom
-pihtije (ali mislim da je to uglavnom zbog previše belog luka i zato jer su komadi krupno isečeni)
-kavurma, krvavica, švargla (tu sad više ne znam šta je šta, ali u svakom slučaju mi se gade tvrdi komadići a da je sve to samleveno u paštetu ne bi mi se gadilo)
-kuvana paprika, bilo koja bela paprika iz koje se cedi vodica
-pečurke
-baklave
-jaretina
-sir
-blitva i spanać (kao neki parčići)
-jagnjecu kapamu i sve sto je od sisancadi

Nisam nikad probao:

-bob
-vlaške čorbe
-rečne ribe (tj. navodno jesam kad sam bio jako mali)
-bamija
-brokule
-škembići
-sarmice od zelja
-mozgovi
-puževe
-školjke
-tajlandske bubašvabe
-kelj
Korisnikov avatar
By Mariška
Manje-više sam svaštojed. Mada bi mi se, verujem, gadilo i da probam tajlandske bubašvabe, italijanske mačke, indijske pacove, raznorazne australijske insekte itt.

Ali od onih stvari koje ovde (u Srbiji) ljudi uobičajeno jedu i vole, a ja baš nikako ne mogu, teraju me na povraćanje itd., mogu da navedem špagete karbonare.

Osim toga: smoki i eurokrem. Ali to ne zato što su mi od početka bili odvratni (kao pomenute špagete karbonare), nego zato što su mi bili tako divni i ukusni, da nisam mogla stati sa jelom, dok ih nisam sve ispovratila u toku noći...
:drama:
Korisnikov avatar
By Dzi
pihtije, kavurma, jaretinu i sarmu!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by LeDeNa_
Niko ne voli pihtije :lol:
bljak!
Da ali iz raznih razloga
meni je recimo baš zanimljivo kad se napravi aspik (to pihtijasto) na nekom drugom jelu
ali sam dizajn pihtija je bezveze jer postoje neki dovoljno veliki komadići čudnog oblika i teksture da se zapitaš "a šta je to u stvari? " i još je sve prepuno belog luka
Korisnikov avatar
By Galadriel
paradajz :bljak:

od zachina, cimet ne mogu ni da omirishem
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
meso u bilo kom vidu.
pečenje, šnicle, krmenadle, sarma, ćevapi, pljeskavice, suhomesnate prerađevine i ostala govna #puke
Korisnikov avatar
By scout_finch
najvise ne volim spanac. on mi je bas bljak.
bljak mi je i kuvani kupus, grasak, musaka, pasulj, krompir pire mi je bas bljak,skoro pa ko spanac.
ne volim ni pihtije ni kavrmu.
crna cokolada, sitni kolaci i torte.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mesa: ne podnosim jagnjetinu, ovcetinu, pacetinu i svinjetinu (kuvanu, pecenu, neke preradjevine prolaze, tipa sunke i pecenice, ali ne kobasice)
Povrce: boranija, plavi patlidzan, pasulj. Pasulj doduse jedem ako moram, ali boraniju uvek preskacem. U mojim krajevima se bamije ne jedu, te ne znam kakvog su ukusa i ne mogu da ih volim/ne volim.
Slatko: alve, turski lokum, kolaci preliveni serbetom, napolitanke.
Zacini: nista ljuto ili kiselo.
Korisnikov avatar
By gossip
ribu i morske plodove... bljak! :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Spanać i kuvani kupus (zbog teksture (se to tako kaze?))
Boranija kuvana isto nikako, ali ako se izdinsta i prelije pavlakom je podnošljiva.

Lubenice i dinje
Korisnikov avatar
By nsBeckie
sos od mirodjije (na sam miris mi bude muka)
boranija

sto se tice boranije, mogu da pojedem samo ako umirem od gladi a nema nista drugo za jelo... ali sos od mirodjije ne bih pojela pa makar stvarno umrla od gladi

ima jos dosta jela koje ne volim (prilicno sam izbirljiva), ali u principu mogu da ih pojedem (ako bas moram), no za neka jela - jagnjece i prasece pecenje, npr. - radije cu ostati gladna nego da ih jedem...
Korisnikov avatar
By Hys.
Pihtije.

I nisam ljubitelj pirinca, mada mogu da jedem braon (on mi je neverovatno drugacijeg ukusa!) ili pomesan u sarmi, punjenoj paprici...

I one suhomesnate proizvode sto je pominjao dzaki, svargle i tako to :barf:

I to je to da mogu da se setim :nerd:
Korisnikov avatar
By Kejt
meso i kiseli/slatki kupus
Korisnikov avatar
By SabotagE
Mrzi me da razvrstavam kao jukie.Samo cu da nanizem.
Kukuruz,pasulj,boranija,barena sargarepa,djuvec,sataras,pihtije,pecenja,plavi patlidzan,dzigerica,mleko,turski kolaci,suvo grozdje,smokve,musmule,dunje,ananas,cimet,puding,serbet,grilijas,musaka od krompira,kiseli kupus (sarme i musaka od istog se ne racunaju)...
Za sad dosta od mene...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!