Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Tunginisam mislila samo na LGBT prava, već na ljudska prava u celosti.
Originally posted by IriSA mozda je i predvideo/uvideo koliko je drzava (ne)spremna da "iznese" gay pride..Ovako je bolje povuci se i ne biti deo elite koja shatro podrzava takav skup,dok sa druge strane prikupljaju poene i cuvaju fotelje.Pale maske,Marko dao neopozivu ostavku.
potpuno razumem čoveka.
teško je raditi neki posao ako u suštini ne možeš da ga ispravno radiš jer su ti kolege idioti koji ne kapiraju suštinu svog posla.
žao mi je što je dao ostavku, jer je on jedini koji se zaista zalagao za ljudska prava na način na koji to treba da se radi.
Originally posted by Heraldyep.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/208930/Mobing-tek-sada-shvatam
Razlozi zbog kojih napuštam Ministarstvo za ljudska i manjinska prava direktno su povezani sa ministrom Svetozarom Čiplićem. Zameram mu što ga interesuje samo udobnost i karijera, a ne posao kojim treba da se bavi.
Što u situacijama kada je trebalo da reaguje, da bude vidljiv, da brani ideju ljudskih prava i edukuje, njega nigde nije bilo. Uz to, na perfidan način činio je da mi svaki dan u tom Ministarstvu bude nepodnošljiv. Mobing tek sada shvatam, a užasno ga je teško opisati – kaže za “Blic nedelje” Marko Karadžić, državni sekretar u Ministarstvu koji je u petak podneo Vladi zahtev za razrešenje.
Teško je opisati sve metode šikaniranja i omalovažavanja. Uostalom, mislim da sada to i nije bitno. Ja sam dozvolio da ode tako daleko da mi zdravlje bude ugroženo, mislim da je čitaocima bitnije na koji način se vodi ta državna institucija.
Čiplić: Ne znam razloge
Mobilni telefoni ministra Svetozara Čiplića juče su bili nedostupni. On je, međutim, prekjuče izjavio da mu nisu poznati razlozi ostavke Marka Karadžića. „Ne znam šta je razlog i svakako ću popričati s njim… Ako ste nezadovoljni komunikacijom s nekim, onda mu to i kažete“, reko je Čiplić.
Šta zamerate ministru Čipliću?
- Smeta mi što se za prava nacionalnih manjina bori posetom crkvi ili džamiji, a suštine nema. Smeta mi što je svojom bahatošću napravio problem u Sandžaku, a sada pokušava da miri one koje je već zavadio. Smeta mi što je na poslednji sastanak sa Pjer Mirelom poslao ljude koji su, slobodno mogu reći, obrukali Srbiju. Smeta mi što je prošle godine bio na bolovanju kada se spremala parada ponosa, ali je našao vreme da meni pošalje dopis kojim me onemogućava da radim. Sada će valjda doći na paradu, ali samo ako dođe i Dačić. Zameram mu što propusti svaku priliku da pošalje jasnu poruku šta su ljudska prava i na koji način se država odnosi prema određenom problemu. Kod njega su uvek neki akcioni planovi, strategije, prazne priče, a dela jako malo. Zameram mu što nije bio na komemoraciji Biljani Kovačević Vučo, koja je svoj život dala da bi on sada bio u fotelji. Sve to je dovelo do toga da neću da budem zamenik takvom čoveku.
Kakav je stav Vlade prema radu Ministarstva i hoće li se neko protiviti ostavci?
- Različiti su stavovi o radu Ministarstva, baš onakvi kakvim ga opisuju mediji. Meni je jedino žao ako ministar svojim radom dovede da ugase ministarstvo koje je veoma potrebno Srbiji. Mnogi političari i moji prijatelji su poslali podrsku i shvataju razlog zbog koga sam otišao. Ja u ministarstvu koje vodi Čiplić nikada više neću raditi.
Posao vas je stavio na metu najekstremnijih grupa. Da li ste imali zaštitu nadležnih?
- Najteže mi je bilo u tim trenucima kad dobijam pretnje, a podršku nisam imao u ministarstvu niti ostalim institucijama. Od ministra sam jednom dobio odgovor da svako odgovara za svoju reč i to je sve što je uradio za moju bezbednost. Mislim da je neki dopis poslao MUP-u nakon moje prve kritike. To užasno boli kada znate da španski ambasador u mojoj zemlji treba da reaguje da bi se nadležni dosetili da mi je bezbednost možda ugrožena. Prošli izveštaj o napretku EU je naveo da Vlada nije adekvatno reagovala kada sam dobijao pretnje, ali to mog ministra nije ganulo. Ne znam ni da li je čitao izvestaj, jer da jeste bar bi zbog drugih nešto uradio.
Originally posted by SimorKacin najavio posetu Beogradu zbog problema Bošnjaka
Kada će ministar Čiplić da podnese ostavku s obzirom na diskriminaciju prilikom formiranja Bošnjačkog nacionalnog saveta - od odugovlačenja zakazivanja sednice Saveta do blokiranja procesa verifikacije mandata izabranih članova Saveta?
![]()
Originally posted by nsBeckieevo linka ispravnog (bar meni radi):
Galateja
kako 30 min kad ja vidim samo 1.09 ? (ovaj link me odveo do intervjua za radio B92 - video pod nazivom 'Principijelna ostavka' koji traje minut)
Originally posted by dukkehjemhvala duki, odgledala sam sad ceo razgovor
Galateja
kako 30 min kad ja vidim samo 1.09 ? (ovaj link me odveo do intervjua za radio B92 - video pod nazivom 'Principijelna ostavka' koji traje minut)
http://blip.tv/file/4180001
Originally posted by nsBeckieNe znam šta su uradili?! Ja sam danas gledala ceo intervju, bio je ispravan link.
Galateja
Originally posted by nsBeckienista, nema na cemu
Originally posted by dukkehjemhvala duki, odgledala sam sad ceo razgovor
Galateja
http://blip.tv/file/4180001
Originally posted by Galatejafala vi, divne teme otvaras
Evo Duki: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=43223
Originally posted by HeraldZvuči kao Japanka udata za Nemca...
Aniko Muskinja Hajnrih.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!