- 25 Sep 2010, 15:20
A to pustanje da se neko udavi - nije moja licna osveta. Zivot ga je kaznio, ja se nisam mesao. Nisam ga sapleo
Originally posted by J...ma sve sam osim lenj. ali nemam to "nesto". desavalo se da dignem ruku i ne uspem da udarim.
Originally posted by dukkehjem
Ja nekada nisam sposoban da oprostim, nekada nisam sposoban da zaboravim, ali nikada nisam u stanju da se svetim.
Da mi neko oko iskopa, verovatno bih u pocetku osecao mrznju prema toj osobi, ali to ne bi potrajalo. Verovatno nikad ne bih oprostio. Ali nikada ne bih mogao da se osvetim.
Ona fiktivna situacija, visi sa neke zgrade i pasce ako mu ne pruzim ruku, ili se davi, a ja produzim dalje - to je nesto najblize osveti sto mogu da zamislim.
Ali to nije istinska osveta, to je jednostavno ne mesanje u tok i poredak stvari. A verujem da bi svakako postojao razlog zasto neko visi ili se davi, utoliko vise ako je zlocinac, ubica, ili silovatelj.
To bas i nije mala osveta, da nekom ne spasis zivot a imas priliku. Meni izgleda da ti ustvari umes da pamtis i ne oprastas ali si lenj da se osvetis pa cekas da neko sam padne sa zgrade.![]()
A to pustanje da se neko udavi - nije moja licna osveta. Zivot ga je kaznio, ja se nisam mesao. Nisam ga sapleo