Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
Dve godine od smrti Sonje Savić

Roditelji glumice Sonje Savić dali su juče dvogodišnji pomen preminuloj ćerki u selu Donja Gorevnica kraj Čačka. Poznata glumica preminula je pre dve godine u svom stanu u Beogradu, a na sahranu joj nije došao niko od kolega.

Slika

Otac pokojne Sonje, Milovan Savić, kaže za Press da nikoga od njenih kolega nije zvao na pomen.

- Dali smo pomen, kao i prošle godine. Nikoga od njenih kolega nismo zvali, a nismo očekivali ni da će se neko pojaviti. Stan u Beogradu u kom je Sonja živela dali smo na prodaju, jer tamo ne možemo da boravimo zbog tuge. Šta da vam kažem, jako nam je teško - jedva je uspeo da izgovori Sonjin otac.

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović kaže da je Sonjin prerani odlazak sa životne scene veliki gubitak za srpsku kinematografiju.

- Bila je izuzetno darovita glumica, čak mogu reći i nedovoljno iskorišćena. Igrali smo u nekoliko projekata i dobro sarađivali. Nažalost, desilo se kako se desilo - rekao je popularni Bata za Press.

Glumica Sonja Savić preminula je 23. septembra 2008. godine u svom stanu u Beogradu, samo nekoliko dana pošto je proslavila svoj 47. rođendan. Dugi niz godina važila je za „personu non grata" zbog svog beskompromisnog stava prema dogmama u srpskoj kinematografiji. Tokom karijere ostvarila je više od 60 uloga u filmovima, TV serija i drama. Gledaoci pamte njene uloge u filmovima: „Šećerna vodica", „Davitelj protiv davitelja","Život je lep", „Mi nismo anđeli", a jednu od poslednjih rola ostvarila je u TV seriji „Vratiće se rode".

Dobitnica je brojnih priznanja, među kojima posebno mesto zauzimaju Zlatna arena u Puli, Car Konstantin i Carica Teodora, Specijalna nagrada žirija na filmskom festivalu u Veneciji.

Slika

:(
Korisnikov avatar
By mili86
Ledena, tebi bas krenulo sa temama danas, a? :)

ONT: Ti sto joj nisu otisli ni na sahranu, a ni na pomen, joj nisu ni kolege,... to je otpad srpskog glumista koji je prodao veru za veceru, onu veru u cistu stranu ljudskog razuma koji je Sonja uvek svedocila, a to je nepolitizovano pozoriste i film, nepolitizovana umetnost...
By LeDeNa_
Pa ne mogu svaki dan da citam o paradama pa malo da zacinim...ova tema zasluzuje...

a sto se tice drugih ;)

:lol:

Sonja :(

:love:
Korisnikov avatar
By Dina
Uh... necu da komentarisem...

:dina:
Korisnikov avatar
By nsc
jos uvek mi je zao, filmove ce jos reprizirati, ono uzivo vec se zaboravlja, a u pozoristu, na sceni je bila najbolja
Korisnikov avatar
By Blady
Zao mi, bila je super glumica... moja devojka dosta podseca na nju. bar su tako svi rekli ..
Korisnikov avatar
By Blady
Zao mi, bila je super glumica... moja devojka dosta podseca na nju. bar su tako svi rekli ..
Korisnikov avatar
By Blady
^ Obozavam ovo izvodjenje... :(
Ta pesma me jako skenja
Korisnikov avatar
By spliff
dobra glumica
ali zestok homofob
By LeDeNa_
Droga tj caj od maka je unistio....jbg
Korisnikov avatar
By Tungi
Jako mi je zao sto je tako skoncala,izuzetna glumica i osoba.
Orlando me dosta podseca na nju:)
Korisnikov avatar
By Mars
Žao mi je ova dva đubretara koja su poginula stojeći na ulici kad je na njih naleteo putnički automobil kad je na njega naleteo teretni kamion...
By LeDeNa_
Originally posted by Mars

Žao mi je ova dva đubretara koja su poginula stojeći na ulici kad je na njih naleteo putnički automobil kad je na njega naleteo teretni kamion...
Da, videla sam....eh Mars...zao je i meni ali nije lepo da se ovde pise o njima vec o pomenutoj glumici...sorry...

ima tema gde se moze staviti to sto si napisao....fragmenti i slicno...kome nije zao Sonje ja ne znam ni sto pise ovde...

Ljubim
By Kragi
sve što vredi u srbiji umire prerano :) od kiša, preko mladenovića, do đinđća ...
sonja je tipičan primer toga kako ova država postupa prema vrhunskim umetnicima :)
By LeDeNa_
Originally posted by Kragi

sve što vredi u srbiji umire prerano :) od kiša, preko mladenovića, do đinđća ...
sonja je tipičan primer toga kako ova država postupa prema vrhunskim umetnicima :)
upravo!

Korisnikov avatar
By Mars
...samo bih umesto onog "stojeći na ulici" zamenio i stavio "radeći na ulici".
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Kragi

Pa da, ovi iz vlade su je terali da koristi heroin. Ua vlada. :kosa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!