Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
a je l', u čemu je razlika između standardnog mp3 plejera i tog malog ili velikog fensi šmensi eplovog sranja? zaista me zanima zašto za 2gb ovamo daš 3000 'ljade, a za 2gb tog klinca ti treba 15 'ljade? odista ne kapiram.
plus ti az ajpod treba dozvola za nošenje oružja, jer je meni to toliko teško da nemam reči. pre ću kamen u džep staviti.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by ultraviolet

a je l', u čemu je razlika između standardnog mp3 plejera i tog malog ili velikog fensi šmensi eplovog sranja? zaista me zanima zašto za 2gb ovamo daš 3000 'ljade, a za 2gb tog klinca ti treba 15 'ljade? odista ne kapiram.
plus ti az ajpod treba dozvola za nošenje oružja, jer je meni to toliko teško da nemam reči. pre ću kamen u džep staviti.
ali ali

iPod proizvodi iZvuk koji je daleko kvalitetniji od obicnog zvuka, naravno, da ne govorim o iBateriji koja traje mnogo duze...
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa eno npr mali sansa clip ima jebeni zvucni cip koji daje bolji zvuk od iZvuka :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja imam sansu clip, i mogu da ti kazem da je iZvuk sa iPoda preko iSlusalica koje se napajaju iBaterijom daju iKvalitet zvuku, a da ne govorim o iStilu i iCarmu koji su oko tebe dok iSlusas, a tek koliko je ukusna sarma kad spremas slusajuci iMuziku :drama:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A cek ponavljam foru :lol: Vec zaboravih da sam je rekao :krezavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!