Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Uhapšen komandant "Garde svetog cara Lazara"

Samozvani komandant "Garde svetog cara Lazara" Hadži Andrej Milić uhapšen je danas i određeno mu policijsko zadržavanje do 48 sati zbog pretnji učesnicima Parade ponosa, odnosno zbog sumnje da je podrivao ustavni poredak zemlje, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Milić je uhapšen po nalogu tužilaštva zbog toga jer je na svom Fejsbuk profilu upućivao preteće poruke povodom održavanja predstojeće Parade ponosa, što je, kako se navodi, okvalifikovano kao krivično delo podrivanja ustavnog poretka zemlje.

Miliću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će u tom roku biti izveden pred nadležnog istražnog sudiju.

Izvor: Blic

Čestitke Pakiju i ostalim organizatorima Parade ponosa, koji se nisu uplašili pretećih poruka koje im je upućivao dotični gospodin, nego su istog prijavili organima gonjenja! Čestitke i organima gonjenja, koji su uvažili ove prijave i pravovremeno reagovali, lišavajući slobode ovog gnusnog počinioca verbalnog delikta!

Bravo! Bravo! Bravo!

:up: :klap: :hail:
Korisnikov avatar
By starsailor
ako vec cestitamo zasto ne pomenemo ceo odbor prajda. sva imena.
Paki zna da nemam nista protiv njega, ali ljudi na forumu samo njega pominju. Mislim da nije korektno.
Korisnikov avatar
By Dina
Cestitam! :shake:

Da i ostali nasilnici tako zavse :fige: :molise:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
:wtf:
Nije mi jasno kako se to cestita pocevsi od price necijeg hapsenja.
I onda, kao: bravo, svaka cast, uhapsili ste Hadzinekog?
Moje cestitke Pakiju i ekipi idu u ime organizovanja Povorke ponosa.
Sve drugo mi je crnjak.
Korisnikov avatar
By _miki_
Kakve veze ima Lazar sa bilo cime?
Ovaj mu je pretio Lazar ga je prijavio i policija je odradila svoj posao.
Policija je jedina koja zasluzuje cetitke.
Paki je samo sedeo i po obicaju nije radio nista.A ja mu cestitam na tome jer je on mnogo korisniji kada nista ne radi.Kada god nesto uradi on nanese stetu gej frontu u Srbiji.Bolje mu je da se provodi po stranim paradama u Becu nego da svojim nepromisljenim izjjavama ugrozava ovu nasu jedinu.

A policija je duzna i placena da radi svoj posao.Dakle bilo bi glupo da budemo srecni i zahvalni kada neko radi svoj posao.
Ovo je cisto rutinska i normalna stvar u normalnim zemljama.Nema potrebe za sampanjcem i pevajucim telegramima.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by _miki_

Ovo je cisto rutinska i normalna stvar u normalnim zemljama.Nema potrebe za sampanjcem i pevajucim telegramima.
samo shto ovo nije normalna zemlja
nazalost
By dukkehjem
Originally posted by _miki_
Originally posted by Orlando the Lady

:wtf:
Nije mi jasno kako se to cestita pocevsi od price necijeg hapsenja.
I onda, kao: bravo, svaka cast, uhapsili ste Hadzinekog?
Slazem se!
i ja se slazem.
moze da se cestita organima izvsne vlasti I guess... zato sto jedanput nesto nije ostalo na nivou prazne price.

Pakiju i ekipi cestitke u ime organizovanja Povorke ponosa :up:
Korisnikov avatar
By zachary85
Ja skidam kapu svakom aktivisti koji se bori za naša prava, to je zaista hrabro činiti u Srbiji. Ministar Ivica Dačić me prijatno i pozitivno iznenađuje još od pre godine dana, jer radi posao koji i treba da radi, što jeste specifično u našoj zemlji Srbiji.
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by zachary85

Ja skidam kapu svakom aktivisti koji se bori za naša prava, to je zaista hrabro činiti u Srbiji. ...
I ja takodje.
To je jos jedan razlog da ne cestitam Lazaru.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@ miki:

I sve to u Zeljama, cestitkama i pozdravima?
Covece, ti bas nisi vaspitan. :murkan:
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Orlando the Lady

@ miki:

I sve to u Zeljama, cestitkama i pozdravima?
Covece, ti bas nisi vaspitan. :murkan:
Ne razumem?Da li sam koristio nepristojne izraze,da li sam se ikome drsko ili bilo kako obracao,da li sam vredjao nekoga?
Mislim da nisam.

Jedno me zbunjuje sama tema.Ne razumem zasto bi smo cetitali Lazaru kada on nista nije uradio osim sto je sedeo kod kuce?
Da li to cinicno znaci da je Lazar vredna pohvale samo kada nista ne radi?Da li je to poruka teme?
Zasto bi smo cestitali bilo kome ko NISTA NIJE URADIO?

A policija je samo radila svoj posao,za koji je placena i koji po zakonu mora da obavlja.
Pa to je normalno.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
miki, ****** Otkud ti znas sta Lazar radi ili ne radi? I nije dao ni jednu izjavu koja bi naskodila interesima lgbt populacije. tako je lako pisati *********

edit: post izmenjen od strane moderatorke zbog vredjanja
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by colonia_boy

miki, ********** Otkud ti znas sta Lazar radi ili ne radi? I nije dao ni jednu izjavu koja bi naskodila interesima lgbt populacije. tako je lako pisati *************

edit: post izmenjen od strane moderatorke zbog vredjanja
Ovo je primer nevaspitana i vredjanja.
Hvala ti Colonia,sto si mi pomogao da kroz primer pokazem sta je vredjanje i omalovazavanje.
By Bombina
ovo je sramotno za Srbiji,pretece za gejeve,postoji je problem ponovo opet preti,preti ,dosta je bilo svega ,nemaju ispostovanja za nas
Ja se divim za Pakija,pratila sam pretece poruke to je bilo ruzno,neka se sazna UN,EU :hail2: ..Bilo je dosta ponavljaja za buducnosti nema i kraj ponavljanja
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!