Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

da li bi voleli da imate decu ?

vec imam :mazi:
12
4%
voleo/la bih :love:
166
58%
mozda, kada bi se promenila drustvena klima :molise:
16
6%
da, ali ne znam kako :puzzle:
24
8%
ne znam :neznam:
21
7%
nisam dosad razmisljao o tome :misli:
6
2%
odrekao/la sam se tih zelja jer sam gay :saksofon:
11
4%
ne, nikad i ni pod kojim uslovima :vatrica:
31
11%
Korisnikov avatar
By Azdaja
jako, strasno jako...iiiii meni se sve cini besmisleno ako ne ostavim bar jedno dete ođ mene (jes da sam jedinica), a rodila bi bar tri "komada", imam uslove, volim decu :lol:

da, do 35 imacu bar jedno :rock:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Adenim

Ne bih voleo....
Nije mi jasno zasto nema blage opcije da ne bih voleo, ono poslednje zvuci kao da treba da se deklarisem kao detetomrzac jer ne zelim...
Necu glasati :nokti:
:up:

Ali ipak sam glasao
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kako ja nisam odgovorila na ovu temu? :drama:

imam 23god a majcinski instinkt me drma vec dugo... a kad vidim musko dete, dan mi je uvek lepsi :)

nadam se da cu zaista jednog dana imati decu, posto ja mislim da je to najlepsi osecaj koji neko moze doziveti.. da gleda u necije male okice i da te ta osobica oslovi sa mama ili tata :leviathan:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Voleo bih.

Sa nekim ili sam, sve mi je jedno, voleo bih. Al bilo bi red da prvo zavrsim srednju :lol:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Nisam nesto razmisljao o tome.
Ali, ukoliko bih želeo u budućnosti decu, idealno bi bilo dvoje (devojcica i dečak) i to negde u srednjim tridesetim, kada neki uslovi budu ispunjeni...
:)
By loreenche
apsolutno, ali sredina je previse zatucana za tako nesto... mozda kad odem u Francusku...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Ulix

Smatram, stavise, da je nehumano radjati decu u ovakvom svetu.
Ovo je glavni razlog zašto ja ne bi pravio dete. Ali možda bi usvojio jedno jer onda ne bi osećao krivicu da sam još jedno nevino biće osudio na muku i bol ovog okrutnog života. Previše bi voleo svoje dete da ga donesem na ovaj svet.
Korisnikov avatar
By lazarus
Uf, ako bih našao dobrog mužjaka pa da ih vospitavamo zajedno - bih. Ako budem narednih deset godina sam, neću jer ne bih to mogao sam. mislim...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Kako sam danas videla slatkog klinca. :sweet: Smedja kosica cupava, taman ten a zelene oci, mali je fantazija. :D I samo se smeska i cici, nema mira. :D
By borac
ja bih da pitam kako imati decu u Srbiji,kako jedan gej par moze da ima decu u Srbiji?Prvo se postavlja najvaznije pitanje zaceca?Mislim da se vantelesna oplodnja dozvoljava samo kod parova koji ne mogu da imaju dece prirodnim putem.Drugo kako naci osobu suprotnog pola koja ce se poklapati u shvatanjima sa tobom i zeleti decu?Trece,usvajanje je ovde nemoguce za gej parove,jedva se deca dodele i strejt osobama.Znaci,jako,jako tesko.Ja pitam kako,svako stabilan zeli i ima potrebu za potomstvom,surovo je tako nesto uskratiti osobama koje su nasle srodnu dusu u osobi istog pola.U Srbiji gej par ne sme da proseta ulicom,a kamoli da ima decu,pa se ja pitam kako?!
By dukkehjem
za sada ne bih voleo... mislim da ne bih bio dovoljno posvecen otac... mada ponekad sebe uhvatim da razmisljam o tome kako bih imao drugaciji (bolji) pristup nekom detetu npr. kada vidim neku situaciju itd. i to pocevsi od ishrane, pa preko druzenja i sl.
zbunjen sam malo...
Korisnikov avatar
By Torry
ne znam

nekad zamisljam sebe kako vodim slatkog klinca za ruku

nekad ne mogu sebe da zamislim kao majku uopste i mislim da uopste nemam majcinski instinkt
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
trenutno sam u fazi da mi je za to jos uvek rano (imam 30+ :pinknaocari: )

ne bih odbacivala tu mogucnost, ali isto tako sada nemam vremena za to, jer trudnoca, porodjaj, dojenje znace da nema ronjenja, nema planinarenja, nema dugih putovanja, nema voznje motora...
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by J...

Ne
Kratko i jasno:

Slika

Originally posted by 4NY K3Y

trenutno sam u fazi da mi je za to jos uvek rano (imam 30+ :pinknaocari: )

ne bih odbacivala tu mogucnost, ali isto tako sada nemam vremena za to, jer trudnoca, porodjaj, dojenje znace da nema ronjenja, nema planinarenja, nema dugih putovanja, nema voznje motora...
Well, ovo je iskren odgovor!

:up:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!