Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

[youtube]http://il.youtube.com/watch?v=r1OrqGD_YOg[/youtube]

http://www.nacionalnidnevnik.com

U slici nacionalnog dnevnika kliknete na znak wmp ( arhiva ), i odaberete subotu 18.09, otvorice snimak u wmp i onda pomerite na 17-ti minut - o Jeleni Momcilov.

24SI - Jelena Momčilov, iz Željuša u Srbiji, na prvi pogled izgleda kao obična djevojčica, ali ova mala odlikašica može dlanovima privući razne predmete od metala, drveta i plastike. Samo dodirom svog otvorenog dlana sa poda podiže i manje stolice. Reporteri 24sataExpressa proveli su jedan dan sa Jelenom Momčilov. O moćima ove djevojčice počelo se pisati prije pet godina, ali to nije ni najmanje uticalo na njen život. Jelena je svoje čudesne sposobnosti otkrila dok je na TV-u gledala film o djevojčici koja ima sposobnost privlačenja i zadržavanja metalnih predmeta na tijelu. To je pokušala i sam ponoviti i na opšte iznenađenje to joj je pošlo za rukom. Njena majka Slavica prvo se brinula za kćerkino zdravlje, ali uskoro se uvjerila da djevojčica zbog toga nema nikakvih zdravstvenih tegoba. Najveći problem su joj mučnine, koje se pojave ako dugo vremena ne podigne ništa dlanovima. "Zaista, mučno joj je ako ništa ne radi. A kada radi mora se isprazniti za što koristi mene. Uhvati me za ruku i za nekoliko minuta, tokom kojih osjetim veliku energiju što izbija iz nje, ona se uspije opustiti i oporaviti. Nakon toga učestalo zijeva i zaspi u sekundi", priča njena majka. Uz to, stručnjaci su Jeleni savjetovali da izbjegava grmljavinu, zbog svoje sposobnosti "prirodnog vodića". Nakon što se pročulo za njen magnetizam, u njihovo selo su počeli stizati bolesnici iz svih dijelova Srbije, ali njena majka ih je sve odbila. "Jelena je još djevojčica i nisam mogla dozvoliti da se svijet oko nje pretvori u cirkus. Ako jednog dan osjeti da bioenergijom može nekome pomoći neka se posveti tom poslu", kaže Slavica. Jelenine sposobnosti privukle su i pažnju naučnika, pa je pregledao i geofizičar i hemičar sa niškog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, prof. dr Pavle Premović, koji je utvrdio da visak poludi kad se nađe iznad njenih dlanova, dok iznad drugih dijelova tijela nema nikakve reakcije. Osim što privlače predmete, njena majka je primijetila da Jelenini dlanovi jako griju. "Ponekad se noću dogodi da Jelena grije na daljinu. Mada su joj ruke hladne, širi se toplina kao da se grijete iznad peći". (24sata.info
By LeDeNa_
Ne bih ja sa njom provela ni dva minuta :lol:

Zezam se...Pogledala sam i rekla woow...:)
Korisnikov avatar
By walt333
malo jezivo izgleda

a ovo je u delu Drustvo i politika zato sto?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Treba malu bitcharku iskoristiti da proizvodi struju :lol:
Korisnikov avatar
By Suki
Mora da je u nekom srodstvu sa Bibom strujom... :P
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
,,...before she attracks the attention of the Russian military.'':ninja:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Mrsh u Matrix nazad :lol:
Bila u dnevniku juce :galerija:
By loreenche
She's the CHARMED ONE! She's Prue Halliwell's long lost SISTAH!

:dance:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Sve je moguce ali dok ja to uzivo ne vidim ne mogu ni da poverujem bas.
Sto neko rece sta je metalno u hebi i jos pojedinim stvarima ?
Korisnikov avatar
By VANGEL
Mogla bi i glavnu ulogu u filmu da dobije ...
Korisnikov avatar
By gorilica
^
Mozda, ako je dokumentarac.
LM, eto shta smo dobili od osiromashenog uranijuma. :yay:
Malu magnetnu Jelenu i Vangela kome rengenski zraci izbijaju iz dupeta. :P :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
U narodu poznato kao lepak :roll:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ima zanat u rukama - ova izjava dobija novo značenje...
Korisnikov avatar
By Herald
Jutubiran dnevnik:

''

Ju, koliki panj njena mama cepa :lol:

Postavljena je biohemijska hipoteza - Jelena proizvodi hemijsku supstancu lepljive prirode. Prica se po netu da je poput spajdermena, ali uzevsi u obzir da moze da ometa razgovore preko mobilnog telefona bice da je objasnjenje Jelenine moci biofizicke prirode.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!