Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Vaša omiljena Queer party banda, koja još od 2004. puni klubove i pomera granice dobrog gej klabinga u Beogradu ima čast da na sledećoj žurci ugosti i predstavi vam drugare iz Sicko Disco na čijem čelu je DJ Marmat, jedan od začetnika underground klupske scene u Zagrebu. Rezident je i na 'Take me out' - Pop up večeri gde je muzika više orijentisana na electro i indie rock. Gostovao od Exita 2008, preko Hartere pa sve do Londona. Sicko Disco okuplja članove iz Hrvatske, Srbije, Engleske, itd.

Na ovom "tulumu" vas očekuju 2 stejdža. Na otvorenom Loud & Queer stejdžu će za miks pultom biti DJ Ptžc, naš stari prijatelj i dečko koji obećava.

Na zatvorenom, Sicko Disco stejdžu, DJ Marmat će vam pušati muziku bez pravila i ograničenja - pop, electropop, electroclash, disco, discopunk, nurave, deephouse. Podrška će mu biti DJ Anchy Rox - beogradska članica Sicko Disco.

Tulum je u klubu Havana u ulici Nikole Spasića 1 u subotu 18. septembra 2010. godine od 23 do 05h. Rezervacija je obavezna ili prijavljivanjem na Facebook eventu ili SMS-om na broj 064/212-79-63. Ulaz: 300 dinara.

Zahvaljujemo Hotelu Prag (Kraljice Natalije 27, Beograd) na podršci.

Slika
Korisnikov avatar
By Shmi
E vala cu na ovoj zuraji da se pojavim! :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ne znam, zavisi hoce li faximil ici, bez njega nije zanimljivo :zastava:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja sam bio u klubu.

Kako je bilo u Havani?
Korisnikov avatar
By Waldorf
Meni je juče prvi put bilo stvarno odlično. Muzika unutra mi je baš sjajna za džusku bila, a ona napolju carska za izuzetno česte predahe, jerbo se kondicije tek rado prisećam.
Korisnikov avatar
By zozefin st
:rock:
muzika je bila savrsena, ochu ovu postavu didzeja i za sledecu zurku
meni je bilo lepo,nekako je skroz drugacija bila energija i atmosfera nego na predhodnim :up:
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
Originally posted by zozefin st

meni je bilo lepo,nekako je skroz drugacija bila energija i atmosfera nego na predhodnim :up:
ona enci je bila super,al onaj decko napolju je malo isuvise sporu ziku pustao
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by javolimsamosebe

Onaj dečko napolju (Potežica) je tako puštao zbog stambene zgrade koja se nalazi u blizini. :)
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
Originally posted by Loud & Queer
Originally posted by javolimsamosebe

Onaj dečko napolju (Potežica) je tako puštao zbog stambene zgrade koja se nalazi u blizini. :)
jao majke mi ima tamo zgrada:)
kapiram kapiram,jako fino i lepo od vas:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!