Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
auh. necu ga cistiti.
Korisnikov avatar
By tintily
ovde sam izgleda ja jedina koja ne zvera okolo , preletim okom da vidim ima li neko jastuce za koje mogu da zamolim posto volim da sedim na podu i sve ostalo mi apsolutno nije bitno. Samo da osoba kod koje sam otisla ucini da se osecam prijatno.
Korisnikov avatar
By erkondisn
trudim se postivati pravo bilo cije osobe na uredjenje i (ne)odrzavanje stambenog prostora pa pokusavam ne primijetiti to.

jedino ako mi zapne za oko nesto od cega umrem od smijeha jer ne mogu nikako povezati to s tom osobom :D
By dukkehjem
ja primetim sve. bukvalno.
od knjiga, novina, biljaka, belezaka, lekova, pa nadalje... bas sve... i to ne nekim posebnim redom.
Korisnikov avatar
By zachary85
Koliko je stan čist i uredan. Zatim raspored, da li ima knjiga i kojih i na kraju kupatilo :)
Korisnikov avatar
By constantine
zagledam koji ususuvac ima? :doh: da li je na vodu ili obican... jako bitno :lood:
Korisnikov avatar
By constantine
aj da osvezim i ovu temu

Jel ste bili kod nekog forumasa skorije? sta ste primetili u njegovom stanu?
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

najzesce mi je kad odem kod nekoga, pijemo sok, i on mi stavi podmetace na sto :drama: :lol:

errrrr.... :blush:

I hate, hate them feckin rings!

I perem podmetace posle, jer umeju da se ulepe od kondezacije-majkemi- :maska:

A nije mi gajba pod konac, eto, samo ne volim zamazano po stolu...
Korisnikov avatar
By bu
ahaha ja sam u proslom stanu stavljala podmetace na sto..nerviralo me da svaki cas briskam sto :D ..

elem..ne zagledam toliko kakav je stan..bla bla..jedino me nervira kad dodjem kod nekog pa moram se izuvam..haha..
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Moja mama kaze da ja mogu da zivim u cergi. Sa tim se apsolutno slazem. Jos sam, sa prispecem na studije, pocela da gajim jednu sasvim odelitu ljubav za krs stanove.

Inace, imam taj momenat nepristojnosti koji se ogleda u zagledanju knjiga i diskova (ako ih ima).

Sta znam: bitno mi je koliko je polozeno/ ulagano u udobnost i ... atmosfericnost. Ne mosh' nista bez te atmosfericnosti, da mu jebem mater.

I da, Hys je nesto pisala o ,,energiji" stanova. To je veoma bitno. Moja ljubavnica (koja ovo cita dok pisem, pa prema tome mislim da sam podobna poljupcu zbog ove lepe reci) ima svoj stan koji je savrseno ukusno opremljen i sve, al' zajebi to kad ima karmicki problem i duhove.
By alexandermagic
Prvo zamjetim miris i "energiju" prostora i ukoliko mi to ne odgovara zadržat ću se kratko i više neću dolaziti u posjet toj osobi.

Ako je gore navedeno kako treba, obratim pozornost na urednost i čistoću. Svih prostorija. Upadljivo zagledam i komentiram i nije mi problem npr. povući prstom preko određene površine da vidim ima li prašine.

Ono, možda netko ne može živjeti u željenoj kvadraturi prostora niti enterijer urediti po vlastitoj želji, ali opravdanja za neurednost i nečistoću nema.
Korisnikov avatar
By Madonna
ništa mi nije bitno osim kupatila. ako je neuredno ili NE DAJ BOŽE POD MOKAR, ne volim da se vraćam. :right: (hoću ovaj smajli što je nacrtan bez ovog što ga drži its so retarded and so like me)
Korisnikov avatar
By Sunce
Miris i ukus.

Obavezno podignem tepih da vidim da li ima prasine. Takodje, dizem i saksije, primecujem da li ima natalozene zemlje posle zalivanja. Podizem i dasku sa WC solje pa zapazam da li ima dlacica. Da li je daska cista ili ne, da li je ogledalo popljuvano od pranja zuba ili ne... U sustini, metodologijom dizanja dolazim do rezultata: cisto ili necisto.

Specijalnim mocima saosecam sa prostorom, rezimiram da li ima duhova proslosti ili ne, kakva je duhovnost, razmisljam gde doticna persona masturbira, a gde se jebe, gde place, a gde se smeje, kakve knjige ima, kakav je miris sobe, kakav je protok kroz stan, ko se kako krece i zasto. Svetlost i boje, suprotnosti ili ne, klasika ili moderno, novokomponovano ili svedeno inteligentno, sa ili bez infantilnih detalja.

Preporucujem film: Kuhinjske price.

:sunce:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Originally posted by constantine

aj da osvezim i ovu temu

Jel ste bili kod nekog forumasa skorije? sta ste primetili u njegovom stanu?
Bleki: sve cisto, na svom mestu. :trep:
Lorna: prelep stan, svidja mi se.
Anhedonie: opasan sintisajzer :love: i ima dobar krevet. jao da, i ono nesto na terasu, sto nismo smeli ni da pipnemo. Mnogo socno. :D
Korisnikov avatar
By Blady
^ OMG, zagledala si mi stan :lol: btw daleko je od toga.. jos nije gotov :sigh:
Tek ces videti kako ce izgledati.. :D

ONT: Khm.. pa trudim se da ne zagledam stanove, kuce.. Mada sam ja osoba koja sve primeti, uzasno sam samokritivna po pitanju svog stana, i volim da ga dovedem do perfekcije...
Hmhmhmh, pa prvo miris.. onda izgled.. da li je uredan, boje.. u kakvom je stanju i odnos osobe prema svom stanu...
Ne znam.. mogla bih bas da detaljisem, ali necu...
Vise zagledam svoj stan, i vise mi smetaju stvari u svom stanu, nego u necijem.,..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
..što me podseti da bih mogla da sredim malo jazbinu.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Bitno mi je samo da je ono iz cega pijem i jedem cisto i da je kuhinja pod konac i ako mi je devojka da li su posteljina i kupatilo cisti, kod ostalih me briga za ta dva.

Da li ce nekome na ormaru biti kg prasine ili ce brisati to kao Bri Van de Kamp, nije moja stvar, ja sam tu par h i to je sve. Sitnice ne primecujem, volim da gledam naslove knjiga i da trazim da mi se pozajmi neka (Jenny recimo ima brdooooo knjiga).
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Ja primetim svaku sitnicu..
Recimo, pre 1g sam bila kod jedne drugarice (tad devojke) i usla joj prvi put u stan... Pored opsteg haosa i prljavstine, pogorsala sam sebi utisak, prihvatajuci da doruckujemo u kuhinji, gde me je docekala paucina,koja se protezala od zida, do stola, jedno 0.5m :alikako: ,a na stolu je bio jedan podeblji sloj prasine :domino: ..fuj
Jako mi je bitno da je cisto i sredjeno, a pored toga da ta kuca ima neku porodicnu toplinu..
Ima stanova (kuca),koji su izuzetno hladni i izgledaju kao oni iz novina... Volim tople,porodicne domove, gde je cisto, sredjeno, ali ne prazno i monotono.
By Swanheart
ulazem 3 bambija da pola "cistunica" koje su se oglasile u ovoj temi uopste ne vode racuna o svojim prostorima a kod drugih primete sve
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja nešto u prljave kuće nisam zalazio. Ili jesam, al mi visok stepen tolerancije :lol:
A nisam ni u puno lepih prostora bio, jebem ga... mnogo smo siromašni ovako svi skupa, najviše nam se po zivotnim prostorima vidi :sigh:

Kada vidim da neko ima više od 2 saksije dobro negovanog cveća i više od 10 knjiga (a da nisu u kompletu na metar) ostalo mi nije bitno.

I, umalo da zaboravim, da li ima kućne ljubimce! To primetim prvo :lol: (ako nema - to je dodatnih 10 poena)
Korisnikov avatar
By Dali_
Energiju prostora, pa sada dal su prljave piksle ili feng shui zaba...:peace:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao kako ja volim da gledam u tudje kuce. kad treba nesto komsijama da se kaze uvek idem ja, da im pogledam u kucu kad otvore vrata.

boles' :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!